Hakan Kılıç

Hakan Kılıç

Son dakika Hakan Kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 585 hakan kılıç haberi bulunmuştur. Tüm hakan kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi İBB tarafından çevre düzenlemesi yarım bırakılan dere mahalleyi isyan ettirdi. Binaların arasından akan dere atık sularında birleşmesiyle birlikte kötü kokuya neden oluyor. Çevresinde oluşan yabani otlar ve dere içerisine atılan çöpler nedeniyle haşere yuvasına dönen dere mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi.
10.07.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında nükleer savaş uyarısı! 'İntihar olur' deyip kritik detayı açıkladı
Ukrayna-Rusya savaşında nükleer savaş uyarısı! 'İntihar olur' deyip kritik detayı açıkladı Ukrayna’yı işgal eden Rusya’nın nükleer kartı masaya sürmesi ile tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus ordusunun Zaporijya Nükleer Santrali'ne yönelik saldırısı, nükleer yok oluş endişelerini tekrar diriltti. Çernobil faciasını akıllara getiren olayın ardından uzmanlardan nükleer savaş uyarısı art arda geldi.
6.03.2022 Gündem
Abdullah Ağar: Havada bir güç mücadelesi yaşandı ve Türkiye kazandı
Abdullah Ağar: Havada bir güç mücadelesi yaşandı ve Türkiye kazandı Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'deki hava tacizine ilişkin "Havada bir güç mücadelesi yaşandı ve Türkiye kazandı. Bu önemli bir mesaj Yunanistan'a . Ama bir diğer tarafıyla şunu da söylemek gerekir. Yunanistan'ın bu şımarık ve ihtiraslı tutumu büyük bir güvensizlik üretiyor." dedi.
28.08.2020 Gündem
Gelecek Partisi'nde istifa depremi!
Gelecek Partisi'nde istifa depremi! Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Osman Hakan Kılıç, 7 ilçe başkanı ile birlikte parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
20.08.2020 Siyaset
KARPAT’ta nöbet değişimi!
KARPAT’ta nöbet değişimi! KARPAT Genel Başkanlığı'na iş adamı Erkan Koçali seçildi.
12.09.2018 Gündem
Kritik maçta kazanan yok!
Kritik maçta kazanan yok! Spor Toto 1. Lig'de küme düşme hattında bulunan iki takımın mücadelesinde Samsunspor kendi sahasında 2-0 önde geçtiği maçta, Denizlispor'a yakalandı: 2-2.
22.04.2018 TFF 1.Lig
Işığın kaynağı Rus balistik füzesi
Işığın kaynağı Rus balistik füzesi Türkiye'de sabah erken saatlerde gökyüzünde gözlemlenen ışık hüzmesinin Rusların test ettiği RS-12M tipi balistik füze olduğu ortaya çıktı. Rus Tass Haber Ajansı, bugün erken saatlerde Savunma Bakanlığı Stratejik Füze Kuvvetlerinin yeni bir balistik füze denemesi gerçekleştirdiğini bilgisini paylaştı.
26.12.2017 Dünya
Kötü müttefik füze sahibi yaptı
Kötü müttefik füze sahibi yaptı ABD’nin füze testlerine izin vermemesi, üstüne üstlük üretim ve ihracata kısıtlama getirmesi, Türkiye’yi kendi füze ve motorunu geliştirmeye sevk etti. İlk milli turbojet motoru 2018’de üretilmiş olacak
29.09.2021 Gündem
Samsunspor'da son anda 2 imza
Samsunspor'da son anda 2 imza Birinci Lig takımı Samsunspor, transferin sezonunun kapanmasına dakikalar kala Evkur Yeni Malatyaspor'un santrforu Jonathan Ayite ve Fransa'nın Auxerre takımında forma giyen Samed Hakan Kılıç'ı renklerine bağladı.
9.09.2017 Futbol
Hakan Kılıç kendine şarkı yaptı!
Hakan Kılıç kendine şarkı yaptı! Hakan Kılıç, iki yıllık suskunluğunu kendine ithaf ettiği 'İnsan Yalan' şarkısıyla bozmaya hazırlanıyor.
17.08.2017 Kültür Sanat
4 cinayetten sonra cep almış
4 cinayetten sonra cep almış İzmir’de dört kişinin katili eczacı Hakan Kılıç’ın cinayetlerden sonra hiç bir şey olmamış gibi eşine cep telefonu satın aldıktan sonra intihar ettiği ortaya çıktı
19.01.2017 Yaşam
Vahşetin ardından ses kaydı çıktı
Vahşetin ardından ses kaydı çıktı İZMİR'in Buca İlçesi'nde, Hüseyin Tiryaki'yi yol kenarında tabancayla vuran, 3 aylık hamile olan eşi Fadime Tiryaki, annesi Aysel Aslan ile üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ı evlerinde bıçaklayıp öldüren, ardından intihar eden Hakan Kılıç'ın, cinayet sonrasında günlük hayatına devam ettiği ortaya çıktı.
19.01.2017 Yaşam
4 kişiyi vurdu, otopsiye katıldı evde bir kurşun da kendine sıktı
4 kişiyi vurdu, otopsiye katıldı evde bir kurşun da kendine sıktı Eczacı Hakan Kılıç, İzmir’de eşini, annesini, üvey kız kardeşini ve yanında çalışan Hüseyin Tiryaki’yi önceki gün öldürdü. Dün de Adli Tıp’a gidip cesetleri teşhis etti. Ardından eve dönüp intihar etti
18.01.2017 Yaşam
Doğubayazıt'ta bu kez hastane personeli zehirlendi
Doğubayazıt'ta bu kez hastane personeli zehirlendi AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde 12 gün içerisinde meydana gelen üçüncü zehirlenme olayında bu kez devlet hastanesi personeli yedikleri tavuktan zehirlendi...
19.10.2016 Yaşam
Doğubayazıt'ta yine öğrenciler sandviçten zehirlendi
Doğubayazıt'ta yine öğrenciler sandviçten zehirlendi Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde salamlı sandiviç yüzünden 6 yaşındaki Beritan Hacıoğlu'nun hayatını kaybettiği birçok oğrencinin de tedavi gördüğü zehirlenme olayının bir benzeri daha meydana geldi. İlçede bazı okullarda dağıtılan sandiviçten sonra yine çok sayıda öğrenci zehirlenme belirtileriyle hastaneye kaldırıldı.
12.10.2016 Yaşam
Okuldaki sandviç öldürdü iddiası
Okuldaki sandviç öldürdü iddiası Ağrı Doğubayazıt’ta Savcı Hakan Kılıç İlkokulu’nda verilen salamlı sandviçten zehirlendiği ileri sürülen öğrencilerden 6 yaşındaki Beritan Hacıoğlu hastanede yaşamını yetirdi
10.10.2016 Yaşam
30 Ağustos'ta meydana gelen kazaların bilançosu çok ağır
30 Ağustos'ta meydana gelen kazaların bilançosu çok ağır 30 Ağustos'ta meydana gelen kazalarda çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti...
30.08.2016 Yaşam
Savcı Kılıç'ın şehit edilmesi olayıyla 4 kişi tutuklandı
Savcı Kılıç'ın şehit edilmesi olayıyla 4 kişi tutuklandı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ın şehit edilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Hain planı yapanlar yakalandı!
Hain planı yapanlar yakalandı! Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ı şehit edilmesi olayını planlayan S.C. ile terör örgütüne yardım ve yataklık eden 3 kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Sosyetik gelin Burcu Hattat'a 4 bin TL tazminat
Sosyetik gelin Burcu Hattat'a 4 bin TL tazminat Hattat Holding’in sahibi Mehmet Hattat’ın oğlu İbrahim Hattat’ın eşi Burcu Hattat, 5 yıl önce park tartışması nedeniyle Veteriner Hasan Bulut ile tartıştı...
4.12.2015 Magazin
62 sanığın beraati istendi!
62 sanığın beraati istendi! Yargıtay tarafından haklarındaki mahkumiyet kararı bozulan 62 kişinin yeniden yargılandığı "Balyoz" Davası’nda, Cumhuriyet Savcısı Ramazan Öksüz verdiği mütalaada, tüm sanıkların beraatini istedi.
29.09.2021 Gündem
‘Dijital’ beraat
‘Dijital’ beraat Yeniden görülen ‘Balyoz Davası’nda esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, “Dosyadaki dijital verilerin delil vasfına sahip olmadığı anlaşılmıştır” dedi...
29.09.2021 Gündem
Balyoz'da flaş karar!
Balyoz'da flaş karar! Anayasa Mahkemesi'nin "haklarının ihlal edildiği" yönünde verdiği kararın ardından yeniden görülen "Balyoz Planı" davasında, yüklenen suçu işledikleri sabit olmadığından tüm sanıkların beraatine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Elektrik kesintisi 'Balyoz'u da vurdu
Elektrik kesintisi 'Balyoz'u da vurdu ANAYASA Mahkemesi’nin Balyoz Davası’yla ilgili verdiği "Hak ihlali" kararının ardından aralarında emekli Orgeneral Çetin Doğan, MHP Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Oramiral Özden Örnek, emekli Orgeneral Bilgin Balanlı ve emekli Albay Dursun Çiçek’in de bulunduğu 236 tutuksuz sanığın yargılanmasına devam ediliyor...
29.09.2021 Gündem
Samsunspor play-off aşkına
Samsunspor play-off aşkına PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Samsunspor, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.
8.03.2015 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.