Hakan Hatipoğlu İnstagram

Hakan Hatipoğlu İnstagram

Son dakika Hakan Hatipoğlu instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Hatipoğlu instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Hatipoğlu instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Hatipoğlu İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan hatipoğlu instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 hakan hatipoğlu instagram haberi bulunmuştur. Tüm hakan hatipoğlu instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Hatipoğlu'nu çıldırtan 'Survivor' yorumu!
Hakan Hatipoğlu'nu çıldırtan 'Survivor' yorumu! 'Survivor 2018' yarışmasında All Star kadrosunda yer alacağı açıklanan Hakan Hatipoğlu, takipçisinin şok yorumuna jet bir yanıt geldi.
23.12.2017 Magazin
'Ne kadar kalbiniz kirlenmiş be!'
'Ne kadar kalbiniz kirlenmiş be!' 'Var mısın Yok Musun' yarışmasıyla ünlenen Survivor'la bu ününü perçinleyen Hakan Hatipoğlu'nun eşiyle çıktığı Dubai tatili burnundan geldi.'
5.12.2017 Magazin
Hakan Hatipoğlu: Hazır mısın?
Hakan Hatipoğlu: Hazır mısın? 'Survivor 2018'de mücadele edeceği duyurulan Hakan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından takipçilerine mesaj verdi.
25.11.2017 Magazin
Gizem Hatipoğlu: Hakan, diğer erkekleri sıkıntıya soktu!
Gizem Hatipoğlu: Hakan, diğer erkekleri sıkıntıya soktu! Gizem Hatipoğlu, eşi Hakan Hatipoğlu'nun kendisi için yaptığı sürprizlerin diğer erkekleri sıkıntıya soktuğunu söyledi.
29.09.2017 Magazin
'Panama ve Dominik’te bile böyle bir şey görmedim'
'Panama ve Dominik’te bile böyle bir şey görmedim' Hakan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, elinde dolu tanesiyle poz verdi.
28.07.2017 Magazin
Survivor Hakan'dan, eşine duygusal mesaj
Survivor Hakan'dan, eşine duygusal mesaj Hakan Hatipoğlu, 'Var mısın Yok musun' yarışmasında tanışıp evlendiği eşi Gizem Hatipoğlu için yıl dönümlerine özel yazı paylaştı.
24.07.2015 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı!
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant, sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye için destek istedi.
16.02.2023 Magazin
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı!
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Yaşanan felaketin ardından Türkiye ve Suriye'ye destek veren dünyaca ünlü isimlerden Bella Hadid, Intsagram hesabından ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.
14.02.2023 Magazin
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı!
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı! Şarkıcı Işın Karaca'nın (Işın Funda Büyükkaraca) 11 yaşındaki kızı Mia ve kuzeni Jazz Büyükkaraca, depremzede çocuklar için evlerinin yakında bulunan parkta 5 TL'ye limonata sattılar.
14.02.2023 Magazin
Gözyaşlarına hakim olamadı
Gözyaşlarına hakim olamadı Hatipoğlu, evine döndükten sonra kızıyla ilk karşılaşmasında gözyaşlarını tutamadı.
31.05.2019 Magazin
Hatipoğlu çifti bebeklerinin yüzünü gösterdi
Hatipoğlu çifti bebeklerinin yüzünü gösterdi Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti ilk kez bebeklerinin yüzünü gösterdi.Ünlü çift Instagram hesabından Lila ile birlikte fotoğraf paylaştı.
14.04.2019 Magazin
'Siz ne iş yapıyorsunuz?'
'Siz ne iş yapıyorsunuz?' Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, instagram sayfasındaki takipçilerinin azaldığını, bunun da paylaştığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu söyledi. Var Mısın Yok Musun ve Survivior yarışmalarıyla tanınan Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say'ın paylaşımın altına "Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı. Şaka gibi" yazdı. Fazıl Say ise o yoruma şöyle cevap verdi...
21.11.2018 Magazin
1 milyon verseler kabul etmem!
1 milyon verseler kabul etmem! Kızına doğduğu gün Instagram hesabı açtığı için eleştirilen Hakan Hatipoğlu, “1 milyon teklif etseler ‘reklamda oynayın’ deseler kabul etmem” dedi
25.10.2018 Magazin
Kızın seninle gurur duyuyor!
Kızın seninle gurur duyuyor! İlk bebeğine hamile olan Gizem Hatipoğlu, Survivor’dan elenen eşi Hakan Hatipoğlu’na destek mesajı yazdı, “Aşık olduğun iki kadın seninle gurur duyuyor” dedi.
25.06.2018 Magazin
Survivor'da büyük değişim! Yeni adı...
Survivor'da büyük değişim! Yeni adı... Acun Ilıcalı, yeni formatta takım isimlerinin artık Ünlüler ve Gönüllüler olacağını, yarışmanın yeni adının ise Survivor 2018 All Star olarak değiştiğini duyurdu.
3.04.2018 Magazin
Acun Ilıcalı üç ismi daha açıkladı! Bomba...
Acun Ilıcalı üç ismi daha açıkladı! Bomba... Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı ve kimlerin yarışacağı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, Survivor 2018'de yarışacak üç bomba ismi birden açıkladı. Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı ve Hakan Hatipoğlu Survivor 2018 All Star'da yarışacak...
24.11.2017 Televizyon
Hakan-Gizem Hatipoğlu taklitçi çıktı!
Hakan-Gizem Hatipoğlu taklitçi çıktı! Gizem-Hakan Hatipoğlu çiftinin, Nur Türkşen'in Stalker'ı (gizli takipçisi) olduğu öğrenildi.
31.07.2017 Magazin
Gizem Hatipoğlu hamile mi?
Gizem Hatipoğlu hamile mi? Geçtiğimiz gün Bodrum'da görüntülenen Hatipoğlu çifti güneşin tadını çıkardı. Gizem Hatipoğlu'nun göbeğindeki şişlik akıllara hamile mi sorusunu getirdi.
5.07.2017 Magazin
Furkan Kızılay açtı ağzını yumdu gözünü!
Furkan Kızılay açtı ağzını yumdu gözünü! Hakan Hatipoğlu ve Tuğba Algül'ün sunduğu Survivor Panoroma'ya katılan Furkan Kızılay açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Survivor'dan elenen yarışmacı Furkan Kızılay'ın şaşırtıcı sözleri...
7.06.2017 Magazin
'Sabriye çok bizden, hayatta elenmez'
'Sabriye çok bizden, hayatta elenmez' Survivor Panorama'nın sunucularından Hakan Hatipoğlu, Survivor yarışmacısı Sabriye'ye övgüler dizdi.
15.03.2017 Magazin
Televizyonda olmayı sevdim
Televizyonda olmayı sevdim Kariyerinde sunuculukla yükselişe geçen Gizem Hatipoğlu, bu kez Sağlık Zamanı programıyla kamera karşısına geçiyor. İleride bir moda programı yapmak istediğini söyleyen Hatipoğlu iş hayatını, evliliğini ve spor tutkusunu anlattı...
10.03.2017 Arşiv
Sanki ateş yutmuş gibiyiz
Sanki ateş yutmuş gibiyiz Yaşanan terör olaylarına sanatçılar tepkilerini vermeye devam ediyor. Erol Evgin en vurucu sözü söyledi; ‘Her gecenin bir sabahı var.’
9.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Hatipoğlu İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan hatipoğlu instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.