Gizem Hatipoğlu

Gizem Hatipoğlu

Son dakika Gizem Hatipoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gizem Hatipoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gizem Hatipoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Hatipoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem hatipoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 gizem hatipoğlu haberi bulunmuştur. Tüm gizem hatipoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi 11 yıldır ilkokul ve ortaokullarda sürdürülebilir tuvalet hijyeninin sağlanması için proje yürüten Domestos, konunun çocuklar açısından önemine dikkat çektiği bir sosyal deney filmi yayınladı. “Okul tuvaletleri yeterince temiz olmadığında bazı çocuklar ne yapar?” sorusuna cevap aranan sosyal deney çalışmasında, yetişkinler çocukların yerine geçerek tuvalete gidemedikleri bir eğitim günü yaşadılar.
16.12.2022 Sağlık
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi Katıldığı yarışma programı sonrasında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gizem Hatipoğlu, önceki gün AVM'de görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Gizem Hatipoğlu su dolu kovayla peşinden koştu
Gizem Hatipoğlu su dolu kovayla peşinden koştu Gizem Hatipoğlu ve 'Survivor' yarışmasıyla yıldızı parlayan sunucu eşi Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz gün kızları Lila ile birlikte bir otelde görüntülendi. Gizem Hatipoğlu'nun kızının peşinden koştuğu anlar kameralara yansıdı.
24.07.2021 Magazin
Hatipoğlu çifti bebeklerinin yüzünü gösterdi
Hatipoğlu çifti bebeklerinin yüzünü gösterdi Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti ilk kez bebeklerinin yüzünü gösterdi.Ünlü çift Instagram hesabından Lila ile birlikte fotoğraf paylaştı.
14.04.2019 Magazin
Hakan Hatipoğlu: Evlendirmeye kıyamam
Hakan Hatipoğlu: Evlendirmeye kıyamam Üç ay önce kızları Lila'yı kucaklarına alan Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çifti, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı.
9.01.2019 Magazin
1 milyon verseler kabul etmem!
1 milyon verseler kabul etmem! Kızına doğduğu gün Instagram hesabı açtığı için eleştirilen Hakan Hatipoğlu, “1 milyon teklif etseler ‘reklamda oynayın’ deseler kabul etmem” dedi
25.10.2018 Magazin
Hoş geldin Lila
Hoş geldin Lila ‘Var Mısın Yok Musun?’ yarışmasında tanışıp evlenen Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin kızı dünyaya geldi.
19.10.2018 Magazin
Alişan'dan ilginç teklif: Çocukları kertelim mi?
Alişan'dan ilginç teklif: Çocukları kertelim mi? Alişan ve Buse Varol çifti 7 aylık hamile Gizem Hatipoğlu ile yolda karşılaştı. Ayaküstü sohbet eden grup çektikleri videoyu, sosyal medyada paylaştı. Videoda ünlü şarkıcı Alişan, Hakan Hatipoğlu'na seslenerek, "Çocukları kertelim mi?" dedi.
5.09.2018 Magazin
Issız bir adaya düşsem!
Issız bir adaya düşsem! ‘Survivor’ yarışmasıyla adını duyuran Hakan Hatipoğlu, hamile eşi Gizem Hatipoğlu ile Çeşme tatiline devam ediyor.
1.09.2018 Magazin
Rüya görmesini bekliyoruz!
Rüya görmesini bekliyoruz! SURVIVOR yarışmasının yorgunluğunu Bodrum’da atan Hakan Hatipoğlu önceki gün 6 aylık hamile eşi Gizem Hatipoğlu ile Kuum Otel’deydi.
14.07.2018 Magazin
Kızın seninle gurur duyuyor!
Kızın seninle gurur duyuyor! İlk bebeğine hamile olan Gizem Hatipoğlu, Survivor’dan elenen eşi Hakan Hatipoğlu’na destek mesajı yazdı, “Aşık olduğun iki kadın seninle gurur duyuyor” dedi.
25.06.2018 Magazin
Eşinden o iddiaya yanıt gecikmedi!
Eşinden o iddiaya yanıt gecikmedi! Gizem Hatipoğlu, eşi Hakan Hatipoğlu'nun şampiyon olması halinde doğacak olan kızlarına Survivor adını verecekleri yönündeki iddialara yanıt verdi
7.06.2018 Magazin
Kız bebekleri oluyor
Kız bebekleri oluyor Survivor’da yarışan Hakan Hatipoğlu baba oluyor. Ödül oyununu kazanmasının ardından eşi Gizem Hatipoğlu ile buluşan Hakan Hatipoğlu bebek müjdesi aldı.
3.06.2018 Magazin
Eşi açıkladı Hakan kendinden geçti!
Eşi açıkladı Hakan kendinden geçti! Survivor 2018'in 1 Haziran Cuma yayınlanan 86. bölümünde İstanbul ödülüne giden Hakan Hatipoğlu, eşi Gizem Hatipoğlu'nun hamile olduğunu öğrendi. Aldığı müjdeli haberle gözyaşlarına boğulan Hakan Hatipoğlu baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Survivor'daki Hakan'ın babalık heyecanı izleyenleri de duygulandırdı. Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti kız bebek bekliyor.
2.06.2018 Magazin
Eşi açıkladı Hakan kendinden geçti!
Eşi açıkladı Hakan kendinden geçti! Survivor 2018'in 1 Haziran Cuma yayınlanan 86. bölümünde İstanbul ödülüne giden Hakan Hatipoğlu, eşi Gizem Hatipoğlu'nun hamile olduğunu öğrendi. Aldığı müjdeli haberle gözyaşlarına boğulan Hakan Hatipoğlu baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Survivor'daki Hakan'ın babalık heyecanı izleyenleri de duygulandırdı. Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti kız bebek bekliyor.
2.06.2018 Sinema-Dizi
Survivor Hakan'ın eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi?
Survivor Hakan'ın eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi? 'Survivor 2018' yarışmasının bu akşam ekrana gelecek 86'ıncı bölümünün tanıtımı dikkati çekti. Geçtiğimiz hafta Türkiye ödülünü kazanan gönüllüler takımı duygu dolu anlar yaşarken, bir görüntü izleyenlerin aklında soru işareti bıraktı.
1.06.2018 Magazin
Mevlitte mini elbise giydi, olay oldu!
Mevlitte mini elbise giydi, olay oldu! Şarkıcı Berkay ile Özlem Ada Şahin kızları Arya için bir mevlit düzenledi. Özlem Ada Şahin, mevlit fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.
29.04.2018 Magazin
‘Kızım ve Ben’ filminin galası yapıldı
‘Kızım ve Ben’ filminin galası yapıldı Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı, ‘Kızım ve Ben’ filminin galası yapıldı. Bir özel harekat polisinin hayatını konu alan filmin galasına, 70 özel harekat polisi de aileleriyle birlikte katılarak destek verdi.
3.04.2018 Magazin
Sinema bambaşka bir tecrübe
Sinema bambaşka bir tecrübe Var Mısın Yok Musun ve Survivor yarışması ile akıllara kazanan Gizem Hatipoğlu, ilk sinema filmi Kızım ve Ben ile beyazperdeyle tanışıyor. Eşi Hakan ise bugünlerde Survivor adasında ter döküyor.
16.03.2018 Arşiv
Sesini  duyamamak çok kötü
Sesini duyamamak çok kötü SurvIvor yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu’nun eşi Gizem Hatipoğlu Citys’deydi.
7.03.2018 Magazin
Hakan  veda edebilir!
Hakan veda edebilir! Gizem Hatipoğlu, Survivor’da yarışan ve sakatlanan eşi Hakan Hatipoğlu hakkında konuştu: “O anları içim titreyerek, zorla izledim. Belki yarışmaya devam edemeyebilir. Önemli olan onun sağlığı”
22.02.2018 Magazin
'Ne kadar kalbiniz kirlenmiş be!'
'Ne kadar kalbiniz kirlenmiş be!' 'Var mısın Yok Musun' yarışmasıyla ünlenen Survivor'la bu ününü perçinleyen Hakan Hatipoğlu'nun eşiyle çıktığı Dubai tatili burnundan geldi.'
5.12.2017 Magazin
Ünlü isimlerden meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı…
Ünlü isimlerden meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı… Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, Meme Sağlığı Derneği’nin başlattığı “Kontrol Sende” kampanyasına destek veren ünlü isimler kadınları uyarıyor.
13.10.2017 Arşiv
Gardrobu arabasında
Gardrobu arabasında Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
8.10.2017 Magazin
Gizem Hatipoğlu: Hakan, diğer erkekleri sıkıntıya soktu!
Gizem Hatipoğlu: Hakan, diğer erkekleri sıkıntıya soktu! Gizem Hatipoğlu, eşi Hakan Hatipoğlu'nun kendisi için yaptığı sürprizlerin diğer erkekleri sıkıntıya soktuğunu söyledi.
29.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Hatipoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem hatipoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.