Gazete Vatan Logo

Televizyonda olmayı sevdim

Kariyerinde sunuculukla yükselişe geçen Gizem Hatipoğlu, bu kez Sağlık Zamanı programıyla kamera karşısına geçiyor. İleride bir moda programı yapmak istediğini söyleyen Hatipoğlu iş hayatını, evliliğini ve spor tutkusunu anlattı...

Televizyonda olmayı sevdim

Bugünlerde spora daha çok yoğunlaştığınızı görüyorum...

Eşim Hakan spora çok düşkün biri. O bu konuda beni çok motive ediyor. Pilatesi ve yürüyüşü çok seviyorum. Bu nedenle sağlıklı beslenme ve yürüyüşle formumu koruyorum. Beslenme konusunda da şunu diyebilirim evde çok yemek yapan biri değilim. Genelde fırında yemek yaparım. Fast food eve sokmayız.

Televizyonda gittikçe güçlendiğinizi söyleyebilir miyiz?

İşlerim çok şükür güzel gidiyor ama hedeflediğim yerdeyim diyemem. Yavaş adımlarla ilerliyorum daha önümde çok yol var. Beyaz TV'de hafta sonları canlı olarak yayınlanan, diş hekimi Doğan Bircan'la sunduğumuz Sağlık Zamanı programıyla devam ediyorum. Hepsi dalında uzman profesörleri programda ağırlıyoruz.

Hep sunuculukla mı devam edeceksiniz? Oyunculuk teklifleri gelmiyor mu?

Hiç o tarafa kaymayı düşünmedim ama zaten teklif de gelmiyor. Belki de oyunculuğa sıcak bakmadığımdandır. Bu yüzden sunuculukta ilerlemeye devam ediyorum. Zaten bir yanda modellik ve markalarla iş birliklerim devam ediyor.

Haberin Devamı

Doğru zamanda anne olacağım

Hakan Hatipoğlu ile altı yıldır evlisiniz, nasıl bir çift oldunuz??

Biraz iş kolik bir çiftiz. Bu yüzden az görüşüyoruz. Çünkü hafta içi benim işlerim oluyor. Onun sporu, programı derken zaman geçiyor. Ama bu tempodan çok memnunuz. Beraber eğlenmeyi de gezmeyi de çok seviyoruz. İkimizin de ayrı sosyal hayatımız var.

Çocuk yapın baskılarına nasıl dayanıyorsunuz?

Bu baskılar ailemizden gelmiyor ama etrafımızdan bu yönde bir şey var. Yıllardır bizden beklenen bir durum. 6 yıldır evliyiz ama en doğru zamanda anne baba olacağımızı düşünüyorum.

Sosyal medyada yaptığınız marka işbirlikleri stratejik bir şey miydi yoksa şans eseri olan bir şey mi?

Tamamen şans eseri olan bir şeydi. Hatta Instagram'ı hiç açmak istemiyordum. Ama bir gün doğum günümde gelen hediyeleri kolaj şeklinde paylaştım ve markaları etiketledim. Sonra markaların tanıtımlarını yapmaya başladım ve gittikçe markalarla iç içe oldum.

Modaya dair başka bir şey yapma niyetiniz var mı?

Aslında butik açmak gibi bir fikrim var ama hem televizyonda iş yapıp hem de orayı idare etmek çok zor bir iş. Ancak TV’de modayla ilgili bir program yapmak istiyorum.

Haberin Devamı