Domuz bağı canilerinden biri tanıdık
Domuz bağı canilerinden biri tanıdık İstanbul Harbiye’de Hagop Yakup Demirci’yi domuz bağı ile öldüren eşini de yaralayan 5’i kadın 9 şüpheli ilk sorgularında suçlarını itiraf etti
10.02.2016 Yaşam
Şişli'deki domuz bağı cinayetinde şok gelişme!
Şişli'deki domuz bağı cinayetinde şok gelişme! HARBİYE’de Hagop Yakup Demirci’yi domuz bağı ile bağlayarak ölümüne neden olan, eşi Şeta Demirci’yi de yaralayan 5’i kadın 8 şüpheli yakalandıkları Trabzon’dan İstanbul’a getirilerek sorguya alındı. İlk sorgularında suçlarını itiraf eden şüphelilerin üzerinden Hagop Yakup Demirci’den gasp ettikleri kol saati ile 20 bin dolar çıktığı öğrenildi. Şüpheliler arasında bulunan bir kişinin çiftin yanında çalıştığı öğrenildi. Polis olayın azmettiricisi olabilecek kişilerin ve tespiti için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
10.02.2016 Yaşam
Domuz bağı cinayetinin zanlıları Trabzon’da yakalandı
Domuz bağı cinayetinin zanlıları Trabzon’da yakalandı İSTANBUL Şişli’de öldürülen Hagop Yakup Demirci’nin cinayet zanlıları Trabzon’da yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Şişli’de domuz bağı ile cinayet
Şişli’de domuz bağı ile cinayet İstanbul Şişli’de oturan Hagop Yakup Demirci (85) ile Seta Ayda Demirci (79) çiftine saat 14.00 sıralarında temizliğe gelen kadın apartman kapısını açtıramayınca yeğenlerini aradı.
6.02.2016 Yaşam