Domuz Bağı

Domuz Bağı

Son dakika DOMUZ BAĞI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DOMUZ BAĞI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DOMUZ BAĞI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domuz Bağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domuz bağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 domuz bağı haberi bulunmuştur. Tüm domuz bağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu Beyoğlu'nda yalnız yaşayan kadını darbedip parasını aldıktan sonra domuz bağı yöntemiyle boğarak öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2'si yaşı küçük 3 sanıkla ilgili savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mehmet Solmaz'ın ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapsi istenirken; olay tarihinde 16 yaşında olan 2 sanığın ise toplam 29'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.
3.10.2023 Gündem
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da, 9 aylık eşi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren, oğlu A.A.'yı (16) da darbedip, bodrum kata kilitleyen Mehmet Erdoğan'ın (45) tutuklu yargılandığı davada savcı, mütalaa verdi. Erdoğan'ın 'eşi kasten öldürme'den ağırlaştırılmış ömür boyu, 2 suçtan da 34 yıla kadar hapsi istendi.
5.04.2022 Yaşam
Falçatayla kesti, tecavüz etti... İşte verilen ceza!
Falçatayla kesti, tecavüz etti... İşte verilen ceza! Avcılar'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'a cinsel saldırıda ve öldürme teşebbüsünde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan sanık Emre Çiçek'e "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs etme", "Cinsel saldırı" ve "Cinsel amaçla hürriyeti kısıtlama" suçlarından 53 yıl hapis cezası verildi.
10.12.2020 Gündem
Ve gerçek ortaya çıktı! Domuz bağı cinayetinde flaş gelişme
Ve gerçek ortaya çıktı! Domuz bağı cinayetinde flaş gelişme Ordu'nun Korgan ilçesinde yalnız yaşadığı evde, çarşafa sarılı halde cansız bedeni bulunan Makbule Sarı'nın (74), elleri ve ayaklarının domuz bağıyla bağlanarak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Emniyet ve jandarmanın kurduğu ortak ekibin araştırması sonucu katil zanlıların dayı ve yeğen olduğu ortaya çıktı.
21.11.2020 Gündem
Makbule Sarı cinayeti çözüldü mü? Ordu’da domuz bağıyla öldürülen Makbule Sarı’nın katilleri bulundu mu?
Makbule Sarı cinayeti çözüldü mü? Ordu’da domuz bağıyla öldürülen Makbule Sarı’nın katilleri bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme oturan Makbule Sarı cinayeti çözüldü mü? Makbule Sarı’nın katilleri bulundu mu? Ordu’da domuz bağıyla öldürülen Makbule Sarı cinayeti hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 2 kişi gözaltına alındı. Yüzü aşkın güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, 2 şüpheliyi tespit etti. İşte, Makbule Sarı cinayetinde son durum…
21.11.2020 Gündem
Ordu'da kan donduran olay! Elleri ve ayakları bağlı şekilde bulundu
Ordu'da kan donduran olay! Elleri ve ayakları bağlı şekilde bulundu Ordu'nun Korgan ilçesinde evde tek yaşayan yalnız bir yaşlı kadın, domuz bağı ile bağlanıp, çuvala konulmuş halde ölü bulundu. Yaşlı kadının bazı eşyalarının çalındığı öğrenildi.
14.11.2020 Yaşam
Rus otel sahibi 15 kişiyle baskın yaparak, el ve ayaklarını bağladığı kiracısını dövdü
Rus otel sahibi 15 kişiyle baskın yaparak, el ve ayaklarını bağladığı kiracısını dövdü Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Olimpos tatil beldesinde otel işleten Orhan Kaplan (27) ve 2 personeli, otelin mülk sahibi Rus G.A. ve 15 kişi tarafından darbedildi. Elleri ve ayakları bağlanan, zorla senet imzalatılmak istenen Kaplan, jandarma tarafından kurtarıldı. G.A.'nın oteldeki turistleri kovmaya çalıştığını, kasadaki bin 200 lirayı da aldığını söyleyen Kaplan, saldırganlardan şikayetçi oldu.
23.10.2020 Gündem
Nijeryalı DJ cinayetinde flaş gelişme! Bir gözaltı var...
Nijeryalı DJ cinayetinde flaş gelişme! Bir gözaltı var... İstanbul Şişli'deki evinde elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanmış halde öldürülmüş olarak bulunan Nijerya uyruklu DJ. Emmanuel İfeanyi Orwuman cinayetinde Brezilya uyruklu bir şüpheli gözaltına alınırken, ikinci şüpheli Sandro M. ise aranıyor.
18.02.2020 Yaşam
Domuz bağı cinayetinde yeni gelişme...
Domuz bağı cinayetinde yeni gelişme... Bursa'da eşi Hayat Meşail (29) ve kayınvalidesi Sabah Meşail’i (61), arkadaşı Khaled Jarad (21) ile birlikte domuz bağı ile bağlayarak öldürdüğü iddia edilen Suriyeli Ali Hattab'ın (28) tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında çiftin oğulları tanık olarak dinlendi. Çocuk, cinayeti görmediğini, annesi ile babasının kavgalarına şahit olmadığını söyledi. Mahkeme, Khaled Jarad’ı suç vasfının değişme ihtimaline karşı yurtdışı yasağı ve adli kontrol getirerek, tahliye etti.
13.11.2019 Yaşam
Domuz bağlı işkenceye şok savunma: Fantezi yapıyorduk
Domuz bağlı işkenceye şok savunma: Fantezi yapıyorduk İzmir’de bir kadına domuz bağı ile işkence yaparken yakalanan zanlı, mahkemede serbest bırakıldı. Yarı Açık Cezaevi firarisi olan zanlı, sadece bu suçunun cezasını tamamlaması için tutuklandı.
18.09.2019 Yaşam
Anne ve kızının domuz bağı ile öldürüldüğü cinayette yeni gelişme
Anne ve kızının domuz bağı ile öldürüldüğü cinayette yeni gelişme Bursa’da, apartman dairesinde el ve ayakları domuz bağı ile bağlanmış halde cesetleri bulunan Suriyeli anne ve kızını öldürdükleri iddia edilen sanıkların yargılanmasına devam edildi. Genç kadının eşi ile arkadaşı cinayet iddialarını kabul etmezken, o gün evde bulunan ve mahkemeye zorla getirilmesine karar verilen 8 yaşındaki çocuğun ifadesi olayı aydınlığa kavuşturacak.
18.09.2019 Yaşam
Çiftlik sahibine dehşet yaşattılar!
Çiftlik sahibine dehşet yaşattılar! Muğla'da keçi besiciliği yapan Ramazan Bulut'u (55) çırılçıplak soyup, fotoğraflarını çeken ve domuz bağı ile bağladıktan sonra, hayvan satışından kazandığı 80 bin lirasını gasbettikleri ileri sürülen 2 kişi, jandarmanın kurduğu özel ekip tarafından İstanbul Küçükçekmece'de bindikleri metroda yakalandı.
5.07.2019 Yaşam
Patronlarını domuz bağıyla bağlayıp işkence yaptılar
Patronlarını domuz bağıyla bağlayıp işkence yaptılar Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal İkizce Mahallesinde küçükbaş hayvan üreticisi Ramazan Bulut, işe aldığı iki çoban tarafından domuz bağıyla bağlanarak işkenceye uğradı. Patronlarını ahırda çırılçıplak soyarak tehdit eden 2 kişi, Bulut'un 80 bin lirasını alarak, kendilerini Bodrum Güvercinliğe kadar zorla bıraktırdı.
1.07.2019 Yaşam
Genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Kan donduran ayrıntılar
Genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Kan donduran ayrıntılar İstanbul Avcılar'da 4 ay önce kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia K.'nın (25) boğazını falçatayla keserek tecavüz etmeye çalışan, öldüğünü düşünerek göl kenarına bırakan ve üzerinden arabayla geçen şüpheli Emre Çiçek (25) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcı, Emre Çiçek'in "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs" ve "Nitelikli cinsel saldırı" suçlarından 23 yıldan 30 yıla kadar hapsini istedi. Olay günü yaşanan vahşetin detayları da iddianamede ortaya çıktı.
1.06.2019 Yaşam
Domuz bağıyla bağlayıp boş binada bıraktılar
Domuz bağıyla bağlayıp boş binada bıraktılar Konya'da boş bir bina içinde domuz bağıyla bağlanmış halde bulunan kişi hastaneye kaldırıldı.
7.01.2018 Gündem
Domuz bağıyla öldürdüler
Domuz bağıyla öldürdüler Silivri’de, 57 yaşındaki Sabri Mutluer’in yanında çalışan iki yabancı uyruklu şahıs, paralarını çalmak istedikleri adamı vahşice öldürüp karısını da bağladıktan sonra kayıplara karıştı. Jandarma ve Polis, cinayet işlediği ileri sürülen 2 şüpheliyi ararken, cinayetin kurbanının yakınları, sırtından bıçaklanan adamın ‘Domuz bağı’ denilen yöntemle bağlandığı da iddia edildi.
30.10.2017 Yaşam
Domuz bağı işkenceli gasp
Domuz bağı işkenceli gasp Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine arazi bakmak için gelen iş adamını domuz bağı ile bağlayan ve daha sonra hesabındaki parayı gasp emek istedikleri iddiasıyla yakalanan gasp çetesi adliyeye sevk edildi.
21.02.2017 Yaşam
İş adamını kaçırıp domuz bağı ile tuttular!
İş adamını kaçırıp domuz bağı ile tuttular! Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yatırım yapmak için buluştuğu 4 kişi tarafından silah zoruyla rehin alınan işadamı Nurettin Çakın, paralarını çekmesi için bankaya götürülürken kaçarak polise sığındı. Polis ve jandarmanın düzenlediği operasyonla Çakın'ı kaçıran 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Hizmetçi işbirliği yapmış
Hizmetçi işbirliği yapmış Ermeni asıllı Hagop Demirci'nin İstanbul Şişli'deki evinden 1 milyon liralık ziynet eşyasının çalındığı ve domuz bağıyla bağlanan yaşlı adamın yaşamını yitirdiği olayla ilgili, 13 şüpheli hakkında dava açıldı...
7.07.2016 Yaşam
Meriç cinayetinde FETÖ şüphesi
Meriç cinayetinde FETÖ şüphesi İstanbul merkezli 22 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan kişilerin, gazeteci Haydar Meriç’in Kırklareli’nden kaçırılıp öldürülmesiyle ilgili delilleri kararttıkları iddia ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Çalınan altınlar bulundu
Çalınan altınlar bulundu İstanbul Harbiye’de Hagop Yakup Demirci’yi domuz bağı ile bağlayarak ölümüne neden olan, eşi Seta Demirci’yi de yaraladıktan sonra İstanbul ve Trabzon’da düzenlenen operasyonla yakalanan 12’si kadın 15 kişi adliyeye sevk edildi...
13.02.2016 Yaşam
Domuz bağı cinayetinde çalınan altınlar bulundu
Domuz bağı cinayetinde çalınan altınlar bulundu Harbiye'de Hagop Yakup Demirci'yi domuz bağı ile bağlayarak ölümüne neden olan, eşi Şeta Demirci'yi de yaraladıktan sonra İstanbul ve Trabzon'da düzenlenen operasyonla yakalanan 12'si kadın 15 kişi adliyeye sevk edildi.
13.02.2016 Yaşam
Domuz bağı canilerinden biri tanıdık
Domuz bağı canilerinden biri tanıdık İstanbul Harbiye’de Hagop Yakup Demirci’yi domuz bağı ile öldüren eşini de yaralayan 5’i kadın 9 şüpheli ilk sorgularında suçlarını itiraf etti
10.02.2016 Yaşam
Şişli'deki domuz bağı cinayetinde şok gelişme!
Şişli'deki domuz bağı cinayetinde şok gelişme! HARBİYE’de Hagop Yakup Demirci’yi domuz bağı ile bağlayarak ölümüne neden olan, eşi Şeta Demirci’yi de yaralayan 5’i kadın 8 şüpheli yakalandıkları Trabzon’dan İstanbul’a getirilerek sorguya alındı. İlk sorgularında suçlarını itiraf eden şüphelilerin üzerinden Hagop Yakup Demirci’den gasp ettikleri kol saati ile 20 bin dolar çıktığı öğrenildi. Şüpheliler arasında bulunan bir kişinin çiftin yanında çalıştığı öğrenildi. Polis olayın azmettiricisi olabilecek kişilerin ve tespiti için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
10.02.2016 Yaşam
Domuz bağı cinayetinin şüphelileri yakalandı
Domuz bağı cinayetinin şüphelileri yakalandı İstanbul Şişli'de hırsızlık amacıyla girdikleri evde yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağlayarak, evi soyan şüpheliler Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Trabzon'da yakalandı Şişli Cumhuriyet Caddesi 85 numaralı binada meydana gelen olayda; eve giren gaspçılar evde yaşayan Ermeni asıllı Hagop Demirci (79) ile Seta Ayda Demirci'yi (87) domuz bağıyla bağlamışlardı...
10.02.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Domuz Bağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domuz bağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.