Hafta İçi Ve Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı

Hafta İçi Ve Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı

Son dakika Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hafta İçi Ve Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı haberi bulunmuştur. Tüm hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri değişti! Resmen açıklandı...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri değişti! Resmen açıklandı... Tüm Türkiye merakla bekliyordu, kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni normalleşme adımlarını tek tek açıkladı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının saatleri değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Haziran ayı boyunca sokağa çıkma kısıtlaması cumartesi ve hafta sonu 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecektir. Cumartesi 22.00’den başlayıp pazartesi 05.00 arasında Pazar günün tamamında sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır" dedi.
31.05.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağında flaş gelişme! Ve belli oldu, yeni saatler...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağında flaş gelişme! Ve belli oldu, yeni saatler... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme. Ve belli oldu. Saatler değişiyor. Sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin hafta içi ve hafta sonu saatlerde esneme yapılması bekleniyor. Yeni dönem 1 Haziran'da başlayacak. Tam kapanmanın ardından normalleşme adımları sonrası gözler bugün yapılacak toplantıda. Öte yandan esnaftan da saatlere ilişkin bir talep geldi.
26.05.2021 Gündem
Hafta sonu yasak var mı, 22-23 Mayıs (Cumartesi Pazar) hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?
Hafta sonu yasak var mı, 22-23 Mayıs (Cumartesi Pazar) hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, cumartesi pazar sokağa çıkmak yasak mı? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre sokağa çıkma yasakları devam ediliyor. Kademeli normalleşmeye geçildi hafta içi 21.00-05.00 arası sokağa çıkmak yasak. Cuma günü 21.00'da başlayan kısıtlama nedeniyle çalışma izin belgesi olan vatandaşların dışında kişilerin dışarıya çıkması yasaklandı. İşte Bakanlık tarafından yayımlanan hafta sonu yasağı…
22.05.2021 Gündem
Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri!
Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri! 17 gün süren tam kapanma sona erdi. Türkiye için yeni bir dönem başladı: Kademeli normalleşme dönemi. Yeni dönemin yeni kurallarını İçişleri Bakanlığı duyurdu. 81 il valiliğine gönderilen yeni genelgede hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere, iş yerlerinin çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak yerler detaylı bir şekilde açıklandı. Peki, Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Kademeli normalleşmede marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri!
17.05.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu Tüm Türkiye'de tam kapanma süreci devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni bilgiler geldikçe bakanlık tarafından tüm vatandaşlara duyuruluyor. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret ederek, tam kapanma döneminde illerde alınan tedbirleri inceledi. Ersoy, "Vatandaşlarımız bugüne kadar olmadığı kadar yasaklara riayet ediyor" dedi.
3.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu, 7 gün...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu, 7 gün... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yapılan açıklamada, kısmi kapanma döneminde, hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması 19.00 -05.00 saatleri arasında, hafta sonlarında ise; cuma günü saat 19.00’da başlayıp cumartesi ve pazar günün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde uygulanmakta olduğu belirtildi. 19 Nisan'dan başlayıp 26 Nisan'a kadarki 7 günlük sokağa çıkma yasağı saatlerinde, kısıtlamayı ihlal eden 47 bin 61 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı duyuruldu.
26.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin yeni açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin yeni açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, "Kısmi kapanma döneminde, hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması 19.00 -05.00 saatleri arasında, hafta sonlarında ise; cuma günü saat 19.00’da başlayıp cumartesi ve pazar günün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanmaktadır. 12-19 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 33 bin 811 kişiye adli ya da idari işlem uygulanmıştır." denildi.
19.04.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Tam kapanma için kritik tarih
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Tam kapanma için kritik tarih Tam kapanma için ve hafta içi-hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili kritik tarih. Vakalarda düşüş başlasa da ölüm oranlarındaki tedirgin eden tablonun devam etmesi bazı bilim kurulu üyelerinin tam kapanma önerileri ile yeni tedbirler gündemde. Bunların en başında da bayramda 9 günlük tam kapanma gündemi var. Konuyla ilgili kritik haftaya girildi. Bu hafta kısmi kapanma tamamlanacak ve kabine toplantısı gerçekleştirilecek.
19.04.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı var mı? Seyahat yasağı genelgesi ve saatleri…
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı var mı? Seyahat yasağı genelgesi ve saatleri… Şehirler arası seyahat yasağı aramaları hafta sonu nedeniyle arttı. Vatandaşlar, genelgede seyahat yasağı ile ilgili detayları araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısının ardından açıklama yaparak, yeni yasakları duyurdu. Hafta içi 19:00-05:00 arasında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı saatlerinde ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde özel araçla şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecek. Seyahat yasağı genelgesi ve saatleri…
16.04.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş karar! Ve değişti...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş karar! Ve değişti... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri değişti. Yeni kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Erdoğan "Hafta içi sokağa çıkma sınırlamasının saatleri akşam 19.00 ve sabah 05.00 olarak güncellenmiştir. Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir" dedi.
13.04.2021 Gündem
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş duyuru! Bakanlık açıkladı...
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş duyuru! Bakanlık açıkladı... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Sokak kısıtlamasına ilişkin bakanlıktan yapılan açıklamada hafta içi sokak kısıtlamasının 21.00-05.00 saatleri arasında devam ettiği, hafta sonlarında ise; düşük ve orta risk grubundaki illerde yasağın hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında olduğu, yüksek risk grubundaki illerde, hafta sonu yasağının Cuma 21.00 -Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla, Cumartesi günü saat 21.00’de başlayıp Pazar günün tamamını kapsayıp Pazartesi saat 05.00’de bitecek şekilde, Çok yüksek risk grubundaki illerde ise, Cuma saat 21.00’de başlayıp Cumartesi ve Pazar günün tamamını kapsayıp Pazartesi saat 05.00’de bitecek şekilde uygulandığı belirtilerek, yasağa uymayan 26 bin 649 kişiye işlem uygulandığı bildirildi.
5.04.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller belli oldu mu? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller belli oldu mu? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Kabine Toplantısı sonrası hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller merak edilmeye başlandı. Türkiye’de 1 Mart tarihinde normalleşme süreci başladı. Normalleşme sürecinde iller vaka sayılarına göre dört farklı gruba ayrıldı. Düşük ve orta riskli illerimizde hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Yüksek, çok yüksek riskli olan illerde ise Pazar günü kısıtlamaların uygulamasına devam kararı alınmıştı. Bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı'nda yasaklar ve kısıtlamalara ilişkin kararların alınıp alınmadığı sorgulanıyor. Peki, hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere il il sokağa çıkma yasağı olan iller…
29.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni açıklama yapıldı. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Sokak kısıtlamasına ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada hafta içi sokağa çıkma yasağının 21.00-05.00 saatleri arasında devam ettiği, hafta sonlarında ise düşük ve orta risk grubundaki illerde hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında, yüksek ve çok yüksek risk grubundaki illerde cuma 21.00 ve cumartesi 05.00 saatleri arasında, cumartesi 21.00’den başlayıp pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde uygulandığı belirtildi. 22-29 Mart tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 21 bin 495 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı duyuruldu.
29.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni açıklama yapıldı. Bakanlık duyurdu. Sokak kısıtlamasına ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada hafta içi sokağa çıkma yasağının 21.00-05.00 saatleri arasında devam ettiği, hafta sonlarında ise düşük ve orta risk grubundaki illerde hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında, yüksek ve çok yüksek risk grubundaki illerde cuma 21.00 ve cumartesi 05.00 saatleri arasında, cumartesi 21.00’den başlayıp pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde uygulandığı belirtildi. 1-8 Mart tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 25 bin 439 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı duyuruldu.
8.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni karar! İşte o 37 il...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni karar! İşte o 37 il... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli gelişme. Bir ilk yaşanacak. Karar resmen açıklandı ve belli oldu. Tamamen kapalı olacak. Sokağa çıkma yasağına ilişkin kararlar peş peşe duyuruluyor. Valilikler de kısıtlamalarla ilgili harekete geçti. Pazar günü yüksek ve çok yüksek riskli 37 ilde sokağa çıkmak yasak. Bir kentte ise sokağa çıkma yasağı ile ilgili pazar gününe ilişkin yeni bir karar alındı. İkisi de kapalı olacak ve Türkiye'de ilk kez uygulanacak. İşte tüm detaylar...
5.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri... İl il risk haritasına göre hangi illerde sokağa çıkma yasağı kalktı, hangi illerde devam ediyor?
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri... İl il risk haritasına göre hangi illerde sokağa çıkma yasağı kalktı, hangi illerde devam ediyor? 1 Mart tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası tüm Türkiye’yi ilgilendiren önemli karar alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni normalleşme sürecine dair açıklamalarda bulundu. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak dört kategoriye ayrılan illerde hafta sonu yasakları ve hafta içi kısıtlama saatleri ile ilgili kademeli normalleşme kararları alındı. Birçok ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı risk durumuna göre kaldırılacak. Hafta içi, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ne oldu, değişti mi, kalktı mı? İl il risk haritasına göre, hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı detayları ile İçişleri Bakanlığı yeni normalleşme genelgesi!
2.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.55'te başlayan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek ulusa sesleniş konuşması yaptı. Toplantıda yeni normalleşme süreci etraflıca değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları ve yerinde karar' dönemi ile ilgili kademeli normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, illerdeki vaka sayısı değerlendirme kriterleri, okullar, sınavlar ve esnaf ile ilgili merak edilen sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarından öne çıkan satır başları...
1.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni adım! Ertelendi...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni adım! Ertelendi... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, ertelendi. Sokağa çıkma yasağının ne zaman kaldırılacağı, kısıtlamaların ne zaman esnetileceği merak ediliyordu. Peş peşe açıklamalar geldi. Gözler pazartesi günü yapılacak kabine toplantısına çevrildi. Bu illerde kısıtlamaların kalkması muhtemel. İstanbul için de valilikten ve il sağlık müdüründen açıklama geldi. Bakan Koca da 10 şehir için normalleşme mesajı verdi. Öte yandan bir kentte 1 Nisan'a kadar erteleme kararı duyuruldu. 1 Mart'tan itibaren neler değişecek? Hangi iller yasakların kalkması için uygun? İşte sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalara ilişkin yapılan açıklamalar ve tüm bilgiler...
27.02.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Yapılan açıklamada 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi 21.00 ila 05.00 saatleri arasında, hafta sonu 19 Şubat Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 22 Şubat Pazartesi günü saat 05.00’e kadar süren sokağa çıkma yasağına uymayan toplam 31.197 kişiye işlem yapıldığı belirtildi. İşte İçişleri Bakanlığı'nın açıklaması...
22.02.2021 Gündem
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda!
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda! Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Restoran kafe ve lokantalar açılacak mı? Kısıtlamalar ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi. Tüm gözler kabineden çıkacak kararlara çevrildi. Bugün belli oluyor. Kabine Toplantısı saat 16.05'te başladı.
17.02.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu illerde yasak kalkacak...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu illerde yasak kalkacak... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli açıklama geldi. Bu illerde yasaklar kalkacak. Herkes sokağa çıkma yasağının ne zaman kalkacağını ya da esnetileceğini merak ediyordu. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin değişmesi de gündemdeydi. Yetkililer yeni gelişmeyi duyurdu. Kısıtlamaların o şartı sağlayan illerde kaldırılacağı belirtildi. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağının kaldırılması ile ilgili kritik açıklama...
3.02.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Milyonlarca vatandaş bu sorunun yanıtını merak ediyor. Kritik tarih 15 mart olarak öngörülüyor. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan yaptığı açıklamada "15 Mart’tan sonra kısıtlamaları tekrar konuşabiliriz." ifadelerini kullanmıştı. Peki bu tarih ile ilgili bir değişikli olacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Öğrenci, öğretmen ve veliler uzaktan eğitimin biteceği tarihi bekliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de koronavirüs gündemiyle toplanacak. Tedbirlerin verilere yansımasının da değerlendirileceği toplantıda, önlemlerin esnetilmesine ya da devam ettirilmesine karar verilecek.
31.01.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Tarih verildi...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Tarih verildi... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. Herkes sokağa çıkma yasağının ne zaman hafifletileceğini merak ediyor. Kritik tarih 15 Mart olarak belirlendi. Yasakların ne zaman azaltılacağına yönelik Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan önemli bir açıklamada bulundu. Sokağa çıkma yasağı ilgili konuşan İlhan, "İkinci doz aşıların tamamlanmasını bekleyip ondan sonra kısıtlamaların yavaş yavaş azaltılmasını konuşmak daha doğru olacaktır. Bir hesap yapmak gerekirse, ocak ayının ortasında aşılamaya başladığımızı düşündüğümüzde, bunun 2 ay sonrasında, 15 Mart'tan sonra kısıtlamaları tekrar konuşabiliriz." ifadelerini kullandı. İlhan, hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağının, restoranların gel-al ve paket servis şeklinde faaliyetini sürdürmesinin vaka ve hasta sayılarında ciddi düşüşler sağladığını kaydetti.
30.01.2021 Gündem
Kısıtlama ne zaman bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
Kısıtlama ne zaman bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları! Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı gündemdeki yer almaya devam ediyor. Milyonların gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısına çevrildi. 8 haftadır uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili son kararlar Bakanlar Kurulu toplantısının ardından netlik kazanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı son açıklamaların ardından gündeme gelen kısıtlamaların kaldırılması ile ilgili beklentiler vaka sayılarındaki son duruma göre belli olacak. Peki, Kısıtlama ne zaman bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 30-31 Ocak sokağa çıkma yasağı var mı? İşte hafta içi ve hafta sonu yasakları ile ilgili son bilgiler...
28.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hafta İçi Ve Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.