Hadise Sahne

Hadise Sahne

Son dakika Hadise sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadise sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadise sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 hadise sahne haberi bulunmuştur. Tüm hadise sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'den kıyafet eleştirilerine sert tepki!
Hadise'den kıyafet eleştirilerine sert tepki! Sosyal medyadan bir türlü vazgeçemeyen ünlü isimler kendilerine gelen kötü eleştirilere de övgülere de kayıtsız kalamıyor...
5.01.2020 Magazin
Hadise hayranlarıyla demir parmaklıkların arkasından selamlaştı
Hadise hayranlarıyla demir parmaklıkların arkasından selamlaştı Şarkıcı Hadise, 22'nci Barış Suyu Festivali kapsamında Manavgat'ta konser verdi. Hadise'nin hayranlarıyla koruyucu demir parmaklıkların arkasından selamlaşması sosyal medyada tepki çekti
13.08.2018 Magazin
Hadise, sahnede çılgına döndü! İşte o anlar...
Hadise, sahnede çılgına döndü! İşte o anlar... Osmaniye'de tesis açılışı için Murat Boz ile birlikte konser veren Hadise, sahnede sesini duyamayınca çılgına döndü. Ünlü şarkıcının sinirli hali kameralara yansıdı.
16.01.2018 Magazin
Hadise hasta hasta sahneye çıktı!
Hadise hasta hasta sahneye çıktı! Şarkıcı Hadise, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Bodrum Yalıkavak'da bulunan bir mekanda sevenleriyle buluştu.
31.08.2017 Magazin
Kendi tasarımını giydi
Kendi tasarımını giydi Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi Fethiye Teleferik Projesi’nin temel atma töreninde Hadise sahne aldı.
22.08.2017 Magazin
Bu sefer olmadı Hadise!
Bu sefer olmadı Hadise! Hadise önceki gün ablası Hülya Açıkgöz’ün işlettiği Bodrum’daki ‘La Plaj’da pembe bir tulumla sahneye çıktı.
31.07.2017 Magazin
Hadise sahnede öyle bir frikik verdi ki...
Hadise sahnede öyle bir frikik verdi ki... Hadise uzun süreli bir sessizliğin ardından yeni albümü 'Şampiyon'u sevenleriyle buluşturdu. Bodrum'da sahne alan Hadise, verdiği frikiklerle şok etti. İşte Bodrum'da sahne alan Hadise'nin objektiflere yansıyan cesur anları...
4.07.2017 Magazin
Hadise O Ses Türkiye şampiyonu olursa...
Hadise O Ses Türkiye şampiyonu olursa... Acun Ilıcalı, "Hadise şampiyon olursa yarışmacısıyla birlikte Survivor'a geliyor" duyurusunu yaptı.
19.03.2017 Magazin
Hadise geceleri uyuyamıyor çünkü...
Hadise geceleri uyuyamıyor çünkü... Güzel şarkıcı Hadise, sahne sonrası uyku sorunu yaşıyor. Uyuyamamaktan şikayetçi olan şarkıcı profesyonel destek almak için araştırmalara başladı.
10.10.2016 Magazin
Hadise’nin sırrı ortaya çıktı! Hazırladığı kür metabolizmasını hızlandırıyor
Hadise’nin sırrı ortaya çıktı! Hazırladığı kür metabolizmasını hızlandırıyor Sahne şovları ve aşklarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise en son verdiği kilo ve fit vücuduyla gündem oldu. Hadise'nin kilo verme yöntemi merak edildi. İşte Hadise'nin kilo verdiren kürü...
6.03.2024 Magazin
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi Sahne performansı ve sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise şimdi ise aşk haberiyle gündeme geldi. Hadise'nin ünlü şef Gürkan Topçu'yla aşk yaşadığı iddia edildi. Söz konusu haberlerin ardından Hadise'den açıklama geldi.
20.01.2024 Magazin
Hadise makyajsız haline beğeni yağdı! 'Yaşlandıkça gençleşiyor'
Hadise makyajsız haline beğeni yağdı! 'Yaşlandıkça gençleşiyor' Hadise, makyajsız pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sahne performansı ve kliplerindeki cesur sahneleriyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul ediyor.
16.11.2023 Magazin
Hadise’nın Cadılar Bayramı pozları! “Bazen sadece iskelet olmak istersin”
Hadise’nın Cadılar Bayramı pozları! “Bazen sadece iskelet olmak istersin” Sahne performansı kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, 'Cadılar Bayramı' pozlarını yayınladı. İskelet ve balkabağı gibi dekorasyonların yanında poz veren ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
2.11.2023 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Hayatın sillesini yemişimdir' Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz akşam Bursa'da sahne aldı. Konser sırasında duygusal anlar yaşayan popçunun gözyalşarını tutmadığı anlar, birçok magazin sayfasına haber oldu. Hakkında yapılan haberlerden birinin başlığını paylaşarak yazılanları tiye alan Hadise, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
9.10.2023 Magazin
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise bu kez de cesur klibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasaklanan Hadise yeni klibinden bir kesit yayınladı.
27.09.2023 Magazin
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?”
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?” Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise yine cesur pozlarıyla ilgi odağı oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti.
20.09.2023 Magazin
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı Ünlülerin Kurban Bayramı'nda sahne ücretleri belli oldu. Kurban Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan birbirinden ünlü isimlerin alacakları ücretler dudak uçuklattı. Özcan Deniz, Aleyna Tilki, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. İşte detaylar...
16.06.2023 Magazin
Hadise'den çok konuşulacak pozlar! 'Bayan fizik'
Hadise'den çok konuşulacak pozlar! 'Bayan fizik' Mehmet Dinçerler ile 4 aylık evliliği sona eren Hadise sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Boşandıktan sonra yeniden sahne kostümlerinde cesaretini konuşturan Hadise'den yeni bir paylaşım geldi.
1.06.2023 Magazin
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti!
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti! Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise, ikinci defa sahne aldığı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcıyı Bakü Kongre Merkezi’nde dört kişi izledi.
8.05.2023 Magazin
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu!
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan ünlülerin sahne ücretleri belli oldu. Özcan Deniz, Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. Bayramda tek gece sahneye çıkacak olan Hadise rekor kıracak.
22.03.2023 Magazin
Hadise'den ayna karşısında poz!
Hadise'den ayna karşısında poz! Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik"
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik" Albümleri en çok satanlar listesinde yer alan Dua Lipa, arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. Şarkıcı yeni yıl için fazla iddialı bir elbise seçti. Lipa'nın dekoltesini görenler inanamadı.
2.01.2023 Magazin
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi O Ses Türkiye Yılbaşı'nda bu sene yer almayan Hadise yeni yılda Kıbrıs'ta sahne aldı. Hadise, konser öncesi ayna karşına geçip çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Hadise, tercih ettiği cesur elbiseyle gözleri üzerine çekti.
1.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.