Hadise Konser

Hadise Konser

Son dakika hadise konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hadise konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hadise konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 hadise konser haberi bulunmuştur. Tüm hadise konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi O Ses Türkiye Yılbaşı'nda bu sene yer almayan Hadise yeni yılda Kıbrıs'ta sahne aldı. Hadise, konser öncesi ayna karşına geçip çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Hadise, tercih ettiği cesur elbiseyle gözleri üzerine çekti.
1.01.2023 Magazin
Hadise "geri döndü" dedirtti! Elbisesi ve dansıyla büyük dikkat çekti
Hadise "geri döndü" dedirtti! Elbisesi ve dansıyla büyük dikkat çekti Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra 40 milyon TL'ye yalı aldığı konuşulan şarkıcı Hadise konser tarzıyla adından söz ettirdi. Süper mini bir elbise giyen Hadise'nin kasığına kadar yırtmacı olay oldu. Hadise seksi kalça dansıyla da adından söz ettirdi.
13.11.2022 Magazin
Eski Hadise geri döndü! Kalça dansı olay oldu...
Eski Hadise geri döndü! Kalça dansı olay oldu... Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra 40 milyon TL'ye yalı aldığı konuşulan şarkıcı Hadise konser tarzıyla adından söz ettirdi. Süper mini bir elbise giyen Hadise'nin kasığına kadar yırtmacı olay oldu. Hadise seksi kalça dansıyla da adından söz ettirdi.
13.11.2022 Magazin
Hadise'nin son konserindeki yeni giyim tarzı gündem oldu! Yorum yağdı
Hadise'nin son konserindeki yeni giyim tarzı gündem oldu! Yorum yağdı Hadise, son konserinde tercih ettiği kostümle sosyal medyada olay oldu. Mehmet Dinçerler'le ilişkisi sonrası stilini değiştiren ünlü şarkıcı, beyaz göğüs dekolteli bir tulumla sahneye çıktı. Konserden görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine ise Hadise'ye yorum yağdı.
26.03.2022 Magazin
Hadise'nin Harbiye konserinde giydiği kostümler olay oldu!
Hadise'nin Harbiye konserinde giydiği kostümler olay oldu! Harbiye konseri için yoğun bir hazırlık yapan Hadise'nin konser için giydiği kostümler sosyal medyayı salladı
11.08.2019 Magazin
Hadise'den iddialı kostüm!
Hadise'den iddialı kostüm! Şarkıcı Hadise, konser için gittiği Bursa'da giydiği iddialı elbisesiyle dikkat çekti. Hadise'nin paylaşımı Sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.
8.04.2019 Magazin
Hadise'nin konser elbisesi büyük beğeni topladı
Hadise'nin konser elbisesi büyük beğeni topladı Şarkıcı Hadise Mersin'in Tarsus ilçesinde unutulmaz bir konser verdi.
29.12.2018 Magazin
Hadise sosyal medyadan 'memleketini' sildi
Hadise sosyal medyadan 'memleketini' sildi "Türkiye'de toplu iğne bile almıyor, kazandığı tüm parayla Belçika ve ABD'de yatırım yapıyor" eleştirilerine maruz kalan Hadise, tepkiler üzerine Facebook'taki 'Memleketi Belçika' ibaresini sildi.
31.03.2018 Magazin
Hadise'ye boş koltuk şoku!
Hadise'ye boş koltuk şoku! Şarkıcı Hadise'nin, 4 Kasım’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konserinin biletleri satılmayınca harekete geçti. Boş koltuklara söylemek istemeyen Hadise’nin konseri sessiz sedasız 17 Mart’a ertelediği iddia edildi.
4.02.2018 Magazin
Hadise, sahnede çılgına döndü! İşte o anlar...
Hadise, sahnede çılgına döndü! İşte o anlar... Osmaniye'de tesis açılışı için Murat Boz ile birlikte konser veren Hadise, sahnede sesini duyamayınca çılgına döndü. Ünlü şarkıcının sinirli hali kameralara yansıdı.
16.01.2018 Magazin
Bu sefer olmadı Hadise!
Bu sefer olmadı Hadise! Hadise önceki gün ablası Hülya Açıkgöz’ün işlettiği Bodrum’daki ‘La Plaj’da pembe bir tulumla sahneye çıktı.
31.07.2017 Magazin
Hadise sahnede hüngür hüngür ağladı!
Hadise sahnede hüngür hüngür ağladı! Hadise, geçtiğimiz gün Muğla'da yaşanan trafik kazansında hayatını kaybeden 24 kişiyi unutmadı Güzel şarkıcı sahnede hüngür hüngür ağladı!
15.05.2017 Magazin
Hadise geceleri uyuyamıyor çünkü...
Hadise geceleri uyuyamıyor çünkü... Güzel şarkıcı Hadise, sahne sonrası uyku sorunu yaşıyor. Uyuyamamaktan şikayetçi olan şarkıcı profesyonel destek almak için araştırmalara başladı.
10.10.2016 Magazin
Kıbrıs konserinde seksi dans!
Kıbrıs konserinde seksi dans! Güzel şarkıcı bayramda da çalıştı. Kıbrıs'ta sahne alan güzel şarkıcının mini elbisesiyle yaptığı erotik dansı sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2015 Magazin
Paraya para demiyor!
Paraya para demiyor! Her yıl konser, reklam ve jüri üyeliği anlaşması yapan Hadise, anlaşılan o ki bu yılın da en çok kazanan popçusu olacak.
1.03.2014 Magazin
Çapa'nın yeni takımı belli oldu
Çapa'nın yeni takımı belli oldu Kayseri Erciyesspor'un yeni sezon için Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
11.05.2013 Futbol
Sözleşmesine yeni madde ekledi!
Sözleşmesine yeni madde ekledi! Petek Dinçöz'de o kervana katıldı
22.04.2013 Magazin
All Star heyecanı yarın!
All Star heyecanı yarın! Basketbolun yıldızları yarın İstanbul’da sahne alacak.
19.01.2013 Futbol
Milli maçta Hadise!
Milli maçta Hadise! İstiklal Marşı'nı okuyarak tepki toplamıştı...
13.11.2012 Magazin
Uludağ'ı salladı
Uludağ'ı salladı Uludağ’a canlılık veren ARK Winterfest Festivali’nde Hadise ve Demet Akalın konser verdi
14.02.2012 Magazin
İstanbul'a yıldız yağacak
İstanbul'a yıldız yağacak HSBC’nin eski binası, The İstanbul Edition dünya yıldızları ile ‘Hadise’ yaratacak
2.05.2011 Ekonomi
Fiyatı düştü
Fiyatı düştü Eurovision yarışmasında dördüncü olan Hadise konser başına 25 bin TL istiyor
28.10.2009 Magazin
Konserde olay!
Konserde olay! Ünlü şarkıcının korumaları ile diskonun bodygardları arasında başlayan tartışma, kısa süre sonra kavgaya dönüştü
5.10.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.