Hadi Be Oğlum

Hadi Be Oğlum

Son dakika Hadi Be Oğlum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadi Be Oğlum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadi Be Oğlum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadi Be Oğlum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadi be oğlum gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 hadi be oğlum haberi bulunmuştur. Tüm hadi be oğlum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.
22.02.2023 Künye
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir? TRT 1'den hafta için her gün ekrana gelen Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. En son Deli Gönül dizisi ve Hadi Be Oğlum sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Cansın Özyosun, Sibel karakterine hayat verecek. Peki, Cansın Özyosun kimdir?
28.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı
Ünlü oyuncu Seksenler’in kadrosuna katıldı En son Deli Gönül dizisinde ve Hadi Be Oğlum sinema filminde izleyiciyle buluşan sevilen oyuncu Cansın Özyosun, ekranlara Seksenler dizisi ile geri dönüyor.
28.01.2020 Televizyon
Yaza festivaller damga vuruyor
Yaza festivaller damga vuruyor Teoman’dan Tom Jones’a Türkiye yaz aylarını yine müzikle dolu geçirmeye devam ediyor.
27.07.2018 Arşiv
‘Hadi Be Oğlum’  zirveyi bırakmıyor
‘Hadi Be Oğlum’ zirveyi bırakmıyor Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olduğu ‘Hadi Be Oğlum’ vizyondaki ikinci haftasında hafta sonu en çok izlenen yapım olarak ilk sıradaki yerini korudu
27.02.2018 Magazin
Aldığı ücret dudak uçuklattı! 1.5 milyon TL...
Aldığı ücret dudak uçuklattı! 1.5 milyon TL... Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu’ndan ‘en yüksek ücret’ rekorunu aldı. Tatlıtuğ'un yeni filmi ‘Hadi Be Oğlum’ ilk haftasında 404 bin kişi tarafından izlenmişti.
25.02.2018 Magazin
İşim sinema salonu gezmek değil
İşim sinema salonu gezmek değil Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün abisi Cem’i Ulus’ta bir hastaneye götürdü. Tatlıtuğ, oyuncuların son dönemde AVM’lerdeki sinema salonlarını gezerek tanıtım yapmasıyla ilgili “Benim işim oyunculuk, salon gezmek değil” dedi
21.02.2018 Magazin
Klasik Kıvanç
Klasik Kıvanç ‘Hadi Be Oğlum’ filmi ilk üç günde 241 bin kişi tarafından izlenen Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Etiler’deydi.
21.02.2018 Magazin
Sinemada ağladı
Sinemada ağladı EVLİLİK hazırlıkları yapan Arda Turan ve Aslıhan Doğan önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
20.02.2018 Magazin
Tatlıtuğ’a babalık yakıştı!
Tatlıtuğ’a babalık yakıştı! ‘Hadi Be Oğlum’ filminin galası Kanyon’da gerçekleşti. Filmde Kıvanç Tatlıtuğ ile baba-oğlu canlandıran Alihan Türkdemir, “Tatlıtuğ’a babalık yakıştı” sözleriyle güldürdü
14.02.2018 Magazin
Sinemada iz bırakmak istiyorum
Sinemada iz bırakmak istiyorum 16 Şubat’ta vizyona girecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve Alihan Türkdemir’in başrolde oynadığı Bora Egemen’in yönetmenliğini yaptığı Hadi Be Oğlum filmin basın gösterimi dün gerçekleşti.
12.02.2018 Magazin
'Hadi Be Oğlum'un yurtdışı gala biletleri 1 saatte tükendi!
'Hadi Be Oğlum'un yurtdışı gala biletleri 1 saatte tükendi! Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü 25 Film imzalı “Hadi Be Oğlum” filmi, 16 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.
9.02.2018 Kültür Sanat
Kenan İmirzalıoğlu’nun 'Mehmed'deki yeni partneri Büşra Develi!
Kenan İmirzalıoğlu’nun 'Mehmed'deki yeni partneri Büşra Develi! 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin setinde şimdi de başrol oyuncusu değişti.
2.02.2018 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi böyle öpüştü!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi böyle öpüştü! 'Hadi Be Oğlum' filminin önceki gün yayınlanan fragmanına Kıvanç Tatlıtuğ ile Büşra Develi'nin öpüşme sahnesi damgasını vurdu.
1.02.2018 Magazin
Kıvanç ve Başak tatile çıktı!
Kıvanç ve Başak tatile çıktı! ‘Hadi be Oğlum’ filminin çekimlerini bitiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yorgunluk atmak için eşi Başak Dizer'le Doğu Afrika ülkesi Seyşeller’e tatile gitti.
29.01.2018 Magazin
Kıvanç ağlatacak
Kıvanç ağlatacak Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve Alihan Türkdemir’in başrolde oynadığı ‘Hadi Be Oğlum’ filminin ilk görüntüleri izleyicinin beğenisine sunuldu.
14.01.2018 Magazin
İdo Tatlıses'ten flaş anlaşma!
İdo Tatlıses'ten flaş anlaşma! İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna çiftinin oğulları İdo'dan sürpriz anlaşma.
26.12.2017 Magazin
Kıvançdan aşk öpücüğü
Kıvançdan aşk öpücüğü Yeni filmi ‘Hadi Be Oğlum’un Kaş’taki çekimlerini tamamlayarak İstanbul’a dönen Kıvanç Tatlıtuğ, çekimlerinden arta kalan zamanı dinlenerek ve eğlenerek geçiriyor.
19.12.2017 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşk öpücüğü!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşk öpücüğü! Başak Dizer'in yakın dostu Deniz Marşan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'le birlikte çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un fotoğrafta eşini öpücüğe boğması dikkat çekti.
19.12.2017 Magazin
Olgunlaştıkça ifade yeteneğiniz güçleniyor
Olgunlaştıkça ifade yeteneğiniz güçleniyor Gümüş dizisinde birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Cansın Özyosun 10 yıl sonra aynı projede buluştu. Özyosun, “Kariyerimin altın yılları başlıyor” diyor.
8.12.2017 Arşiv
Atatürk paylaşımı çıldırttı!
Atatürk paylaşımı çıldırttı! 10 Kasım'dan üç gün sonra Atatürk fotoğrafı paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarının gazabına uğradı.
15.11.2017 Magazin
Kıvanç baba oluyor!
Kıvanç baba oluyor! Hadi Be Oğlum, filminden ilk kareler yayınlandı. Kaş’ta çekilen filmin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, ilk kez baba rolü ile karşımıza çıkacak
9.11.2017 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ile 10 yıl sonra aynı sette!
Kıvanç Tatlıtuğ ile 10 yıl sonra aynı sette! ‘Gümüş’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Cansın Özyosun ile Kıvanç Tatlıtuğ, 10 yıl aradan sonra aynı projede buluştu.
7.11.2017 Kültür Sanat
Kıvanç Tatlıtuğ’un düşmanıydı, şimdi babası oldu!
Kıvanç Tatlıtuğ’un düşmanıydı, şimdi babası oldu! Kıvanç Tatlıtuğ, 15 Ekim’de üçüncü filmi “Hadi Be Oğlum”un çekimlerine başlıyor.
9.10.2017 Kültür Sanat
Kıvanç'ın yeni filminde Başak Dizer sürprizi!
Kıvanç'ın yeni filminde Başak Dizer sürprizi! Stil danışmanı Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'u yeni filminde de giydirecek.
9.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadi Be Oğlum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadi be oğlum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.