Büşra Develi

Büşra Develi

Son dakika Büşra develi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büşra develi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büşra develi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büşra Develi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büşra develi gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 büşra develi haberi bulunmuştur. Tüm büşra develi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar başlarına iş açıyor.
25.08.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.
22.02.2023 Künye
Büşra Develi: Kısmetimi kapatmayın
Büşra Develi: Kısmetimi kapatmayın Eski sevgilisi Burak Deniz’le barıştığı konuşulan oyuncu Büşra Develi, haberleri yalanladı. Ünlü isim, "Böyle haberlerle kısmetimi kapatmayın" dedi.
5.01.2023 Magazin
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi!
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi! Ersin Korkut, ilk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan komedi türündeki ‘Kutsal Damacana’ serisinin 4'üncü filminde kilt giydi. Canlandırdığı tipleme için İskoç eteği ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, seti kahkahaya boğdu.
28.12.2022 Magazin
Büşra Develi: Vahşi bir sistemin içindeyiz
Büşra Develi: Vahşi bir sistemin içindeyiz Büşra Develi oyunculuğu ve sektörü anlattı. Develi "Çalışmanın, para kazanmanın kolay bir yolu yok. Vahşi bir sistemin içindeyiz. Sektör zor ama alışıyor insan oyunun kurallarına. Benim için sonuçtan ziyade süreç tatmin edici ve öğretici" dedi.
28.12.2022 Magazin
Kral Kaybederse dizisi konusu ne? Kral Kaybederse oyuncuları kim? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse hangi kanalda?
Kral Kaybederse dizisi konusu ne? Kral Kaybederse oyuncuları kim? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse hangi kanalda? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse gündemde! Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan Kral Kaybederse’nin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Sosyal medyada gündem olan Kral Kaybederse dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak isim ve dizinin yayınlanacağı kanal merak ediliyor. Peki, Kral Kaybederse dizisi konusu ne? Kral Kaybederse oyuncuları kim? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse hangi kanalda? İşte Kral Kaybederse oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler…
23.02.2022 Magazin
Büşra Develi : İlişkiyi bitirdik,başka türlü bir ilişki yaşıyoruz
Büşra Develi : İlişkiyi bitirdik,başka türlü bir ilişki yaşıyoruz Büşra Develi ve Birkan Sokullu, bir markanın sonbahar-kış kampanyasını tanıtmak için birlikte objektif karşısına geçti. Develi,özel hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
16.09.2021 Magazin
Büşra Develi - Cem Aktay aşkı bitti! Sebebi...
Büşra Develi - Cem Aktay aşkı bitti! Sebebi... Caroline Koç’un yeğeni Cem Aktay’la Büşra Develi’nin beraberliği sona erdi. Çiftin arasındaki aşkı, Develi’nin kıskançlıkları bitirdi.
27.08.2021 Magazin
Büşra Develi'den sosyal medya detoksu! 'Akıl sağlığım için...'
Büşra Develi'den sosyal medya detoksu! 'Akıl sağlığım için...' Oyuncu Büşra Develi, önceki gün alışverişe çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, sosyal medyadan bunaldığını ve Twitter detoksu yapacağını açıkladı.
16.08.2021 Magazin
"Sakin olmayı öğrendim"
"Sakin olmayı öğrendim" Oyuncu Büşra Develi, modacı Özgür Masur’un Instagram yayınına katıldı.
7.05.2020 Magazin
'Asla kasksız yola çıkmam!'
'Asla kasksız yola çıkmam!' Oyuncu Büşra Develi, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.
5.10.2019 Magazin
Sıra şimdi tatilde
Sıra şimdi tatilde Büşra Develi, reklam filmi çekimlerini tamamlayıp, sevgilisi Cem Aktay’la yurt dışına tatile gideceklerini söyledi.
10.08.2019 Magazin
Büşra Develi'nin yeni aşkı
Büşra Develi'nin yeni aşkı Burak Deniz’le ilişkisi geçen yaz noktalanan Büşra Develi, önceki akşam yeni aşkıyla objektife yakalandı.
1.05.2019 Magazin
Aşk sorusu moral bozdu!
Aşk sorusu moral bozdu! Oyuncu Büşra Develi, önceki gece Nişantaşı’nda bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi.
2.02.2019 Magazin
Yeni aşkı Kirazcı
Yeni aşkı Kirazcı Burak Deniz’le olan ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Büşra Develi’nin, Yiğit Kirazcı’yla aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.
28.12.2018 Magazin
Neslihan Atagül'den boşanma açıklaması
Neslihan Atagül'den boşanma açıklaması Ünlü oyuncular önceki akşam Bebek Lucca'da düzenlenen bir partiye katıldı.
14.12.2018 Magazin
Büşra Develi'ye Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol
Büşra Develi'ye Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol Son olarak puhutv'den yayınlanan Fi ve Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde rol alan Büşra Develi, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Deli'de Meral karakterine hayat verecek
13.12.2018 Magazin
İki saat süren hesaplaşma
İki saat süren hesaplaşma Büşra Develi eski sevgilisi Burak Deniz ile Cihangir'de buluştu. İkili kafenin üst katında iki saat baş başa kaldı
12.11.2018 Magazin
Burak Deniz'e Büşra Develi soruldu
Burak Deniz'e Büşra Develi soruldu Defalarca açıklama yaptığını ifade eden Burak Deniz, Büşra Develi'yle olan ilişkisini sonlandırdıklarını yineledi.
6.10.2018 Magazin
Motosiklette yalnız
Motosiklette yalnız Daha önce motosiklet üzerinde kasksız görüntülenen Büşra Develi, artık tedbirli. Uzun süre birlikte olduğu oyuncu Burak Deniz ile geçtiğimiz aylarda ayrılan Develi, önceki gün motosikletiyle Nişantaşı turundaydı.
4.10.2018 Magazin
Saçını siper etti
Saçını siper etti Büşra Develi önceki gün arkadaş grubuyla Cihangir’deydi.
9.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Büşra Develi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büşra develi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.