Hacı Sabancı Sevgilisi

Hacı Sabancı Sevgilisi

Son dakika Hacı Sabancı sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hacı Sabancı sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hacı Sabancı sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacı Sabancı Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacı sabancı sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 hacı sabancı sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm hacı sabancı sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü çift tanınmaz halde
Ünlü çift tanınmaz halde Hacı Sabancı, sevgilisi Nazlı Kayı ile birlikte 'Cadılar Bayramı' partisine katıldı
28.10.2018 Magazin
Yeni sevgiliyle el ele
Yeni sevgiliyle el ele Hacı Sabancı 5 aydır birlikte olduğu Zeynep Nazlı Kayı ile ilk kez el ele poz verdi.
5.02.2018 Magazin
Hacı Sabancı, otel odasında Özge'yi bırakmış!
Hacı Sabancı, otel odasında Özge'yi bırakmış! Özge Ulusoy'un, annesine ağza alınmayacak küfürler ettiği mesajları görünce ayrılık kararı alan Hacı Sabancı, otel odasında sevgilisini bırakıp İstanbul'a dönmüş.
7.11.2017 Magazin
Hacı Sabancı'dan annesine şok! İdil Fırat'ı istemedi...
Hacı Sabancı'dan annesine şok! İdil Fırat'ı istemedi... Arzu Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı'ya yakıştırdığı İdil Fırat'a şok. Hacı Sabancı, sosyetik güzeli istemedi...
12.10.2017 Magazin
Hacı Sabancı: Para nelere kadir, işte görüyorsun!
Hacı Sabancı: Para nelere kadir, işte görüyorsun! Hacı Sabancı, moralini bozmak isteyen kadın takipçilerine verdiği "Anlayamazsın" ve "Para nelere kadir gör" cevaplarıyla özgüvenini ispatlayıp, takipçilerini ters köşe yaptı.
27.09.2017 Magazin
Zeynep Nazlı Kayı kimdir?
Zeynep Nazlı Kayı kimdir? Zeynep Nazlı Kayı gündeme bomba gibi düştü. Hacı Sabancı'nın Instagram hesabından Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte paylaştığı resmi oldukça dikkat çekmişti. Zeynep Nazlı Kayı kimdir sorusu da gündemde sıkça araştırılmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
İşte aşkın ilk fotoğrafı!
İşte aşkın ilk fotoğrafı! Özge Ulusoy ile 6 yıllık ilişkisi sona eren iş adamı Hacı Sabancı ile yeni sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, ilk kez birlikte objektiflere yakalandı.
25.09.2017 Magazin
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu! Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılınca çapkınlıkta gaza bastı. İşte Hacı Sabancı'nın bekarlık hayatına hızlı girişi...
2.05.2017 Magazin
Barış ve sevgi dolu bayramlar
Barış ve sevgi dolu bayramlar Ünlü isimler, Kurban Bayramı’nı sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla kutladılar. Herkese barış ve sevgi dolu bayramlar dilediler.
12.09.2016 Magazin
'Matruşka ve ben'
'Matruşka ve ben' İş adamı Hacı Sabancı sevgilisi Özge Ulusoy’yla fotoğrafını Instagram sayfasından ilk kez paylaştı...
19.01.2015 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Maskeli yürüyüş!
Maskeli yürüyüş! İş insanı Hacı Sabancı, önceki gün sevgilisi Nazlı Kayı’yla Bebek’te görüntülendi.
8.10.2020 Magazin
Ayakları olay oldu! Hacı Sabancı'nın sevgilisi...
Ayakları olay oldu! Hacı Sabancı'nın sevgilisi... Hafta sonunu sevgilisi Hacı Sabancı'yla Bodrum'da geçiren Zeynep Nazlı Kayı, tekneden paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Takipçileri, sosyetik güzelin ayaklarına takıldı.
14.09.2020 Magazin
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli?
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli? İş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, romantik tatillerine Çeşme'de devam ediyor. Ünlü çiftin, Çeşme tatili haberlerinin ardından Nazlı Kayı hakkında merak edilenler de arttı. Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar? Nazlı Kayı nereli?
20.07.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Markalar Nazlı Kayı'nın peşinde
Markalar Nazlı Kayı'nın peşinde Hacı Sabancı'nın sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, 3 yıldır yaşadığı aşk sayesinde sosyetenin en popüler isimleri arasına girmeyi başardı.
21.11.2019 Magazin
Hacı Sabancı o yorumları silmiyor
Hacı Sabancı o yorumları silmiyor İş adamı Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı, Yunan Adası Leros ve Kalimnos’ta tatil yaptıktan sonra Bodrum’a döndü.
22.08.2019 Magazin
"Belden aşağı yorumları engellerim"
"Belden aşağı yorumları engellerim" Hacı Sabancı’nın sevgilisi Nazlı Kayı flaş açıklamalarda bulundu.
27.04.2019 Magazin
Aslıhan Doğan Turan'ın 2 milyon TL’lik cipi
Aslıhan Doğan Turan'ın 2 milyon TL’lik cipi Başakşehirli futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan, Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı, Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bige Önal’ın da aralarında bulunduğu ünlüler önceki akşam Bebek Lucca Bar’da bir partiye katıldı.
18.01.2019 Magazin
Özge Ulusoy'un balkon pozu olay oldu
Özge Ulusoy'un balkon pozu olay oldu Önceki gün eski sevgilisi Hacı Sabancı ile sık sık gittiği Paris'teki otelde kalan Özge Ulusoy, aynı odadan bu kez yalnız fotoğraf çektirdi. Ünlü mankenin, sosyal medyada yaptığı paylaşıma kalp çizmesi "Hacı Sabancı'ya mesaj mı var?" dedirtti.
5.12.2018 Magazin
En sosyetik iskelet
En sosyetik iskelet Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı önceki gece Asmalımescit Soho House’da düzenlenen ‘Cadılar Bayramı’ etkinliğine katıldı.
28.10.2018 Magazin
Eski sevgiliden yeni sevgiliye tepki çeken yorum!
Eski sevgiliden yeni sevgiliye tepki çeken yorum! Deniz Akkaya, eski sevgilisi Hacı Sabancı'nın yeni aşkı Zeynep Nazlı Kayı'nın bacaklarını yastık koyarak kapattığı fotoğrafa yorum yapınca sosyal medya karıştı.
1.10.2018 Magazin
Aşkını ilan etti!
Aşkını ilan etti! Manken Özge Ulusoy, Hacı Sabancı’dan ayrıldıktan 1.5 yıl sonra yeni sevgili buldu. Ünlü manken Londra’da yaşayan bankacı Joaquim Lundholm ile birlikte.
20.09.2018 Magazin
Özge Ulusoy yeni aşkını böyle duyurdu
Özge Ulusoy yeni aşkını böyle duyurdu Ünlü manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka yelken açtı. Özge Ulusoy, Joaquim Lundholm ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti.
20.09.2018 Magazin
Konserde pişti!
Konserde pişti! Geçtiğimiz aylarda aşk yaşadıkarı konuşulan Hakan Sabancı ile Aslıhan Karalar, Shakira konserinde pişti oldu. İkili, yan yana localarda eğlendi.
12.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hacı Sabancı Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacı sabancı sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.