Gazete Vatan Logo
Magazin Barış ve sevgi dolu bayramlar

Barış ve sevgi dolu bayramlar

Ünlü isimler, Kurban Bayramı’nı sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla kutladılar. Herkese barış ve sevgi dolu bayramlar dilediler.

Barış ve sevgi dolu bayramlar

Oyuncu Hande Doğandemir “Herkese barış ve sevgi dolu iyi bayramlar dilerim” derken, Mustafa Sandal “Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür yaşamanız dileğiyle bayramınız mübarek olsun, yüzünüz hep gülsün” mesajını paylaştı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, “Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, kaynaşmaktır, paylaşmaktır. Tüm ibadetleriniz ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz ve sevenleriniz hep sizinle olsun... Sevgi, aşk, mutluluk, huzur bereket hep sizinle olsun” sözleriyle Kurban Bayramı’nı kutladı.

Şükran Ovalı, futbolcu sevgilisi Caner Erkin ile paylaştığı fotoğraf ile “Mutlu bayramlar” diledi.

Hacı Sabancı sevgilisi Özge Ulusoy ile paylaştığı fotoğrafa “Herkese iyi bayramlar” notunu düştü.

Burak Yılmaz geçtiğimiz ay dünyaya gelen kızı Derin ve büyük kızı Nazlı ile bayram pozu vererek “Hayırlı bayramlar” diledi.

Serenay Sarıkaya ise köpeği ile fotoğraf paylaşarak “Mutlu bayramlar dileriZzzzz....” notunu düştü.

Bülent Emrah Parlak “İyi bayramlaaaaaar”

Nur Fettahoğlu 7 aylık kızı Elisa Güzin ile çekildiği fotoğrafa “Yüzünüzden gülümsemenin eksik olmadığı huzurlu bayramlarınız olsun” yazdı.

Haberin Devamı

Banu Zeytinoğlu, Temmuz ayında kaza geçiren Mustafa Alabora’yı ziyaret eden Haldun Dormen, Aylin Kontente, Alper Kul ve Mehmet Turgut ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaşıp, “Ailemizin ne kadar büyük olduğunu görmek, aramızdaki bağın ne kadar kuvvetli olduğunu hissetmek... yaşamaktır, gülmektir ve umudunu asla yitirmemektir” yazdı.