Güzellik Yarışması

Güzellik Yarışması

Son dakika güzellik yarışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzellik yarışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzellik yarışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzellik Yarışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzellik yarışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 güzellik yarışması haberi bulunmuştur. Tüm güzellik yarışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı Suudi Arabistanlı model Rumy, Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil ederek bir ilki gerçekleştireceğini açıklamıştı. Ancak Rumy’nin yalan söylediği ortaya çıktı.
13.04.2024 Magazin
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı! 1997'de katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda ikinci olan, iki yıl sonra ise Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, mesleki hayatının başlangıcı olan Girne'de müzik ziyafeti sundu. Özel tasarım takılarıyla konser veren ünlü şarkıcı, "Elektrikler kesilir de beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz bilemiyorum" dedi.
24.02.2024 Magazin
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu? Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü ile ilgili aramalar son günlerde arttı. Vatandaşlar eski model Banu Küçükköylü’nün kim olduğunu merak ediliyor. Peki, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim?
12.01.2024 Gündem
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri 1991 yılındaki Miss Turkey birincisi ve kimlerin yer aldığına yönelik araştırmalar arttı. Peki, 1991 Türkiye Güzellik Yarışmasında Defne Samyeli birinci mi oldu, 1991 Miss Turkey'de kimler vardı? 1991 birincisi kim? Güzellik yarışması 1991 finalistleri kimlerdi?
11.01.2024 Gündem
Miss France'da bir ilk... Fransa'nın yeni kraliçesi güzellik standartlarına meydan okudu!
Miss France'da bir ilk... Fransa'nın yeni kraliçesi güzellik standartlarına meydan okudu! Fransa'nın yeni güzellik kraliçesi, güzellik standartlarına meydan okudu. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapılan Miss France 2023'te en güzel seçilen Eve Gilles oldu. 20 yaşındaki oyuncu, saç kesimiyle 7,5 puan alarak birinci oldu.
19.12.2023 Güzeller
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
Türkiye’yi güzellik yarışmasında temsil etmişti! İlk 24'e giremeyen Gurdikyan: 'Başka yarışmaya artık katılmayacağım’
Türkiye’yi güzellik yarışmasında temsil etmişti! İlk 24'e giremeyen Gurdikyan: 'Başka yarışmaya artık katılmayacağım’ Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, ülkemizi temsil etmek için katıldığı Miss Supranational yarışmasında ilk 24'e girememişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Gurdikyan, gazetecilerle ayaküstü yaptığı konuşmada yarışmaya dair dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, dereceye giremediği için üzgün olduğunu söyledi.
26.08.2023 Magazin
Priyanka Chopra'dan estetik itirafı geldi! 'Yaptırdıktan sonra 3 filmden kovuldum'
Priyanka Chopra'dan estetik itirafı geldi! 'Yaptırdıktan sonra 3 filmden kovuldum' 2000 Dünya Güzellik Yarışması'nın kraliçesi Priyanka Chopra, yıllar önce yanlış yapılan burun estetiği ameliyatının ardından yaşadıklarını anlattı
4.05.2023 Magazin
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı!
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, 2018'de Türkiye Güzeli seçildiği zaman burnu estetikli olduğu için eleştirilere maruz kalmıştı. Şahin, eleştirilere daha fazla dayanamayıp bıçak altına yattı.
12.04.2023 Magazin
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi!
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, sevgilisiyle sık sık sosyal medya hesabından pozlarını paylaşıyor.Şahin, bu paylaşımlara bir yenisini ekledi. İşte aşk pozları...
10.04.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın! 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan ve ardından oyunculuk yapan Tuba Ünsal, katıldığı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, güzellik yarışmalarıyla ilgili çıkışı gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne? Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu, Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say kimdir? Miss Turkey 2022 finali dün gerçekleşti. 20 yarışmacı podyumda tek tek kendilerini tanıtıp koreografiye uygun gösterilerini yaptıktan sonra jüri üyeleri kazanan ismi belirledi. Türkiye'nin güzellik yarışması Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say oldu, tacını da bir önceki yılın şampiyonu Dilara Korkmaz'dan aldı. Peki, Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
21.09.2022 Televizyon
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı?
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun günün aranan isimleri arasına girdi. İstanbul merkezli pek çok ilde bir suç örgütüne yönelik yapılan ve Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun da yer aldığı iddiası sonrası Aylin Coşkun’un hayatı gündem oldu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, neden emniyete ifadeye çağrıldı?
5.07.2022 Magazin
Kapadokya'da güzellik yarışmasının birincisi Kanadalı model oldu
Kapadokya'da güzellik yarışmasının birincisi Kanadalı model oldu Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesindeki 'Global Model Of The World and Miss Cappadocia 2022 Güzellik Yarışması' sonuçlandı. Yarışmayı, Kanadalı model Angel Bhathal kazandı.
25.06.2022 Magazin
Aybüke Pusat'tan yıllar sonra gelen itiraf: Tesadüfen Türkiye güzeli oldum
Aybüke Pusat'tan yıllar sonra gelen itiraf: Tesadüfen Türkiye güzeli oldum Ünlü oyuncu Aybüke Pusat'ın katıldığı güzellik yarışması hayatını değiştirdi. 2014 yılında Miss Turkey'de üçüncü olan Pusat, yarışmaya tesadüfen katıldığını ifade ederek, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile." dedi.
19.04.2022 Magazin
Fiyatı duyan kulaklarına inanamıyor! Ev ve araba fiyatlarını katlıyor
Fiyatı duyan kulaklarına inanamıyor! Ev ve araba fiyatlarını katlıyor Çifti 1 milyon lirayı aşarak ev ve araba fiyatlarını katlayan dünyanın 8 ülkesindeki güvercinler Şanlıurfa'da düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmak için jürinin karşısına getirildi. Yarışma öncesi yüzlerce güvecin, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın son bulması için gökyüzüne salındı.
27.02.2022 Yaşam
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu Eski ABD güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, dokuzuncu katta bir dairesinin olduğu 60 katlı Orion binasından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ülkede sular durulmuyor. Modelliğin yanı sıra avukat, bir akıl sağlığı ve insan hakları savunucusu olan ünlü model, sosyal medyada trollerin hedefindeydi. 30 yaşına gelmiş olmasının üzerinde yarattığı baskıya ve sosyal medyadaki bitmeyen eleştirilere daha fazla dayanamayıp yaşadığı 60 katlı gökdelenden ölüme atlamayı tercih ettiği iddia edildi. Korkunç ölüm sonrası ailesinden ilk açıklama da geldi.
3.02.2022 Dünya
Nihat Doğan'ın eski sevgilisi Selen Yakıcı pozlarıyla dikkat çekiyor!
Nihat Doğan'ın eski sevgilisi Selen Yakıcı pozlarıyla dikkat çekiyor! Nihat Doğan’ın eski sevgilisi sunucu Selen Yakıcı sosyal medyadaki pozlarıyla dikkat çekiyor. Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nın finalistlerinden olan sunucu Selen Yakıcı'nın iddialı pozlarına beğeni yağıyor.
28.01.2022 Magazin
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Manken Cemrenaz Turhan: Annem botoks yaptırmama izin vermiyor
Manken Cemrenaz Turhan: Annem botoks yaptırmama izin vermiyor teve2’nin sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”na bugün, Türkiye 2’inci güzeli Cemrenaz Turhan konuk oldu. Birkaç gün önce düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması’ndan dönen ve ayağının tozuyla “teve2 Magazin Masası” canlı yayınına katılan Turhan, heyecanını programda paylaştı. Yarışmaya katılmak gibi bir niyetinin olmadığını, mühendislik kariyeri yapmak isterken Miss Turkey yarışmasıyla hayatının değiştiğini söyleyen Türkiye 2’inci güzeli Cemrenaz Turhan, Kainat Güzellik Yarışması’nda yaşadıklarını anlattı.
16.12.2021 Televizyon
Sosyetede büyük kavga! Ünlü isimler birbirini darp etti
Sosyetede büyük kavga! Ünlü isimler birbirini darp etti Model Dilara Kurşun ve oyuncu sevgilisi Tufan Kılıç, sosyetik Ertan-Sena Uyanık çiftiyle trafikte kavga etti. Sena Uyanık, Dilara Kurşun’u saçından sürükleyip darp etti, Dilara Kurşun da Sena Uyanık’a vurdu. Ertan Uyanık, Tufan Kılıç’a yumruk atarken, Kılıç da ona kafa attı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
17.08.2021 Yaşam
Çağla Şıkel'den dikkat çeken güzellik yarışması itirafı!
Çağla Şıkel'den dikkat çeken güzellik yarışması itirafı! 1997 yılında güzellik kraliçesi seçilene kadar kendisini hiç beğenmediğini söyleyen 42 yaşındaki manken ve sunucu Çağla Şıkel, "O kadar zayıftım ki lahana gibi kat kat giyinirdim. Kilolu görünmek için yapmadığım şey kalmamıştı” dedi.
17.07.2021 Magazin
Demet Şener'in bikinili pozu olay oldu
Demet Şener'in bikinili pozu olay oldu Demet Şener Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. 44 yaşındaki, iki çocuk annesi eski mankenin fit görüntüsüne övgüler yağdı.
27.06.2021 Magazin
Hapisten çıkan tescilli güzel Sibel Demiralp: İçerde 2 kez bıçaklandım
Hapisten çıkan tescilli güzel Sibel Demiralp: İçerde 2 kez bıçaklandım Dört ayrı suçtan yargılandığı davada şantajdan beraat eden, ancak üç farklı suçtan üç yıl hapis yatan 2016 ve 2017 güzeli Sibel Demiralp, "Kimsenin çıplak fotoğraflarını çekmedim. Kolay lokma olduğum için beni suçlu gösterdiler. Hatam devletten yardım istememekti. Cezaevinde iki kez bıçaklandım. Artık hayatıma dönmek istiyorum" dedi.
17.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzellik Yarışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzellik yarışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.