Güvenpark

Güvenpark

Son dakika Güvenpark haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güvenpark ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güvenpark haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenpark

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenpark gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 güvenpark haberi bulunmuştur. Tüm güvenpark haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, hangi semtte, adresi ne? Etlik Şehir Hastanesi açılıyor! Ankara Etlik Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, hangi hastaneler taşınacak?
Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, hangi semtte, adresi ne? Etlik Şehir Hastanesi açılıyor! Ankara Etlik Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, hangi hastaneler taşınacak? Ankara Etlik Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, açılış tarihi ne? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak Ankara Etlik Şehir Hastanesinde ilk doğumun bu gece gerçekleştiğini duyurdu. Peki, Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede, adresi ne? Etlik Şehir Hastanesine taşınacak hastaneler hangileri?
28.09.2022 Sağlık
Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü!
Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü! Emniyet ve Jandarma operasyonuyla Diyarbakır’da eylem hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilenlerden biri İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve terör arananlarda Turuncu Kategoride yer alan Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz olduğu belirlendi. Teröristin 2016 yılında Güven Park’ta yapılan terör saldırısı ile Bingöl’de Fırat Aksa Elektrik İdaresi’ne ait aracın geçişi esnasında yola tuzaklanan EYP’nin patlaması neticesinde 2 vatandaşın hayatını kaybettiği eylemi planlayanlar arasında olduğu belirlendi.
18.07.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Siyasal ve ekonomik bağımsızlığı güçlendirmek için yollara çıktık
Kılıçdaroğlu: Siyasal ve ekonomik bağımsızlığı güçlendirmek için yollara çıktık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün hep beraber hep birlikte ülkenin siyasal ve ekonomik bağımsızlığını güçlendirmek için yeniden yollara çıktık. 'Adalet yürüyüşü' bunun en önemli adımıdır" dedi. 
19.05.2022 Siyaset
‘Fuat’ kod adlı Ali Haydar Kaytan öldürüldü! Kan donduran detay
‘Fuat’ kod adlı Ali Haydar Kaytan öldürüldü! Kan donduran detay Son dakika haberi... MİT ve TSK, terörle mücadelede en uzun soluklu operasyonlardan birini gerçekleştirdi. Irak'ın kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirilen teröristler arasında "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın da yer aldığı belirlendi. Teröristlerin moralini yüksek tutmak amacıyla Kaytan'ın ölümünü gizlediği ve defin işlemini yapan PKK'lıların infaz edildiği ortaya çıktı.
18.11.2021 Gündem
Ankara'da metro inşaatında göçük
Ankara'da metro inşaatında göçük Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi-Gar-Kızılay metro hattı projesinin Kızılay Güvenpark kısmında göçük meydana geldi. Yaklaşık 10 metre genişliğindeki göçük sırasında yaralanan olmadı.
7.09.2021 Yaşam
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler Teslim olan A.D, terör örgütü PKK'nın 2016'da Ankara Güvenpark otobüs duraklarındaki saldırısı ile 4 yıl önce Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü ek binasına yönelik eylemine ilişkin bilgiler verdi.
13.02.2021 Yaşam
Yüksel Sezer Ankara'da yakalandı
Yüksel Sezer Ankara'da yakalandı FETÖ/PDY firarisi eski emniyet müdürü Ankara'da yakalandı. Hakkında yakalama kararı bulunan ve 3 yıldır aranan firari zanlı eski 1. sınıf emniyet müdürü Yüksel Sezer, Ankara'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Sezer'in, FETÖ'nün örgüte teslimiyeti, sadakati ve bağlılığı en üst seviyedekileri nitelemek için kullandığı "A5" kategorisinde yer aldığı belirlendi.
14.11.2020 Gündem
Güvenpark saldırısına ilişkin ikinci davada 37 kez ağırlaştırılmış müebbet
Güvenpark saldırısına ilişkin ikinci davada 37 kez ağırlaştırılmış müebbet Güvenpark saldırısına ilişkin ikinci davada sanık Suphi Akbaş, 37 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 bin 276 yıl hapis cezasına mahkum edildi.
11.11.2020 Gündem
Ankara'da 21 kişi gözaltına  alındı
Ankara'da 21 kişi gözaltına alındı Ankara'da izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.
1.06.2020 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular Şırnak'ın Silopi ilçesinde 4'ü kadın 6 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Türkiye'nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için askerleri ve sivilleri hedef alan terör örgütü YPG/PKK yaz döneminde ağır darbe yedi. Yapılan açıklamaya göre, yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda, aralarında sözde sorumluların da bulunduğu 396 terörist etkisiz hale getirildi.
19.09.2019 Gündem
Güvenpark'taki saldırıda patlayıcıyı temin eden PKK'lı terörist yakalandı
Güvenpark'taki saldırıda patlayıcıyı temin eden PKK'lı terörist yakalandı Ankara Güvenpark'ta 3 yıl önce 38 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısında kullanılan patlayıcıyı temin eden PKK'lı terörist, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ele geçirildi.
2.08.2019 Gündem
İnterpol Genel Sekreterliği terörle mücadeleye zarar veriyor
İnterpol Genel Sekreterliği terörle mücadeleye zarar veriyor Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin elebaşıları başta olmak üzere 162 teröristi kırmızı bültenden çıkarttığı ve 352 terörist hakkındaki bülten talebini çeşitli gerekçelerle reddettiği için son Milli Güvenlik Kurulunda eleştirilen İnterpol Genel Sekreterliği, bugüne kadar Türkiye'nin talebi doğrultusunda sadece bir Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi için kırmızı bülten çıkardı.
1.08.2019 Dünya
Ankara merkezli PKK/KCK operasyonu
Ankara merkezli PKK/KCK operasyonu Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda haklarında yakalama kararı çıkarılan 7 şüpheliden 5'i Ankara ve Şanlıurfa'da gözaltına alındı
5.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlediği mitingde müjdelerini sıraladı. Türkiye, tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gazın arandığını belirten Erdoğan, "CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu için "Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı." diye konuştu.
6.03.2019 Siyaset
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası Başkentte, 13 Mart 2016'da Kızılay'daki Güvenpark otobüs duraklarında bomba yüklü otomobille düzenlenen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği, 344 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 8'i tutuklu 55 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
21.11.2018 Gündem
Bakan Varank ilik donörü oldu
Bakan Varank ilik donörü oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sağlık Bakanlığı ile Kızılay iş birliğinde yürütülen kök hücre projesi kapsamında, kan örneği verdi ve kemik iliği donörleri arasına katıldı.
17.10.2018 Gündem
Onlarca çocuk katledildi!
Onlarca çocuk katledildi! İlk eyleminden itibaren çok sayıda çocuğun ve kadının hayatını kaybettiği saldırılar düzenleyen PKK’nın en son 2016’daki pususunda anne, 2 kızı ve 2 torunu öldü
1.08.2018 Gündem
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor Türkiye'de yaşamı, huzuru ve istikrarı hedef alan terör örgütü PKK, güvenlik güçleri karşısında varlık gösteremeyince sivilleri hedef almayı sürdürüyor.
28.06.2018 Gündem
PKK’nın roketli saldırısı İHA’larla görüntülendi!
PKK’nın roketli saldırısı İHA’larla görüntülendi! Son günlerde güvenlik güçlerine ‘anti tank füzeleri’yle saldırmaya çalışan terör örgütü PKK’nın Hakkari’deki son girişimini, İnsansız Hava Araçları son derece net görüntüleyerek engelledi
5.06.2018 Gündem
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Güvenpark patlaması davasında 4 sanık hakkında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
5.06.2018 Gündem
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolayısıyla bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
18.05.2018 Gündem
Türkiye'den AKPM'ye tepki
Türkiye'den AKPM'ye tepki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) Türk Heyeti Başkanı Akif Çağatay Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki gösterdi.
23.04.2018 Dünya
40 yıllık senaryo Afrin'de son buldu
40 yıllık senaryo Afrin'de son buldu Çatışma alanı, propaganda, insani yardım ve ekonomik cephelerde eş zamanlı yürütülen yeni terörle mücadele anlayışı karşısında PKK/PYD'nin, iflas etmiş bir projede ABD desteği ile ayakta kalması ihtimal dahilinde değil. Türkiye'nin insani yardım operasyonları, boşa çıkardığı tüm yalanlar ve kara propagandalar, 40 yıllık terör koridoru girişiminin fiziksel olarak bozguna uğratılması kadar önem taşıyor. Türkiye'nin kendi otomobilini yapamayacağını iddia edenlerle 2018'de Türkiye'nin Afrin'e giremeyeceğini iddia edenler aynı paydada buluşuyor. Irak'ta 12 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler ise bugünkü manzarada PKK/PYD için bir başka kabusa işaret ediyor. PKK/PYD'yi yaşatmak için DEAŞ bahanesinin arkasına sığınan ABD'yi Irak cephesinde de kaçınılmaz başarısızlıklar beklemekte
22.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenpark ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenpark haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.