Gazeteci Güngör Arslan cinayetinde, 1 avukat da gözaltında
Gazeteci Güngör Arslan cinayetinde, 1 avukat da gözaltında İzmit'te internet haber sitesi sahibi Güngör Arslan’ı (60) öldüren Ramazan Özkan (21) ve olayla bağlantısı olan Burhan Polat tutuklanırken, biri kadın 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Gözaltına alınan aralarında 1 avukatın da bulunduğu bazı kişilerin ise sorguları devam ediyor.
24.02.2022 Gündem
Güngör Arslan cinayetinde adliyeye sevk edilenlerin sayısı 4’e yükseldi
Güngör Arslan cinayetinde adliyeye sevk edilenlerin sayısı 4’e yükseldi Kocaeli'de bir internet haber sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan'ın öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen kişi sayısı 4'e yükseldi.
23.02.2022 Gündem
Güngör Arslan'ı ‘Elimde haber var’ yalanıyla içeri girip vurmuş!
Güngör Arslan'ı ‘Elimde haber var’ yalanıyla içeri girip vurmuş! İzmit'te, Ramazan Ö.’nün (21) internet haber sitesi sahibi Güngör Arslan'ı (60) ofisinde tabancayla vurarak öldürdüğü olaya ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Ramazan Ö.’nün “Elimde bir haber var, Güngör Arslan ile görüşmek istiyorum” diyerek odasına gittiği, ardından da silah sesleri duyulduğu belirtildi. Kurulan özel ekip, cinayeti aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.
21.02.2022 Yaşam
İnternet haber sitesi sahibine silahlı saldırı! Hayatını kaybetti
İnternet haber sitesi sahibine silahlı saldırı! Hayatını kaybetti İzmit’te, yerel internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, ofis önünde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Arslan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
19.02.2022 Gündem