İzmit

İzmit

Son dakika izmit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izmit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izmit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmit gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.844 izmit haberi bulunmuştur. Tüm izmit haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı Kocaeli'nin İzmit ilçesi'nde bulunan Alikahya Merkez Mahallesi'nde oturan Ahmet Gökmen’e ait 2 katlı evin kapısına mermi isabet etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökmen,"Allah göstermesin tam eve girerken bizden birine isabet etse ne olurdu düşünemiyorum. İnşallah sorumlular bulunur, gereği yapılır" dedi.
10.04.2024 Gündem
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü İzmit'te Mert Pala (22), ağabeyi Murat Pala (45) ile birlikte evde içki içerken aralarında çıkan kavgada ağabeyi Pala'yı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Mert Pala, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
27.03.2024 Gündem
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini duyurdu. Bakan Uraloğlu, yeni hat ile Kocaeli Şehir hatanesi'ne ulaşımın 15 dakikaya düşeceğini bildirdi.
16.03.2024 Gündem
Askeri müzeler 8 Mart'ta kadınlara ücretsiz olacak
Askeri müzeler 8 Mart'ta kadınlara ücretsiz olacak Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde askeri müzelerin kadınlara ücretsiz olacağını duyurdu.
7.03.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Oğlunu ısırdığını iddia ettiği köpeği öldürmüştü; mahkeme kararını verdi
Oğlunu ısırdığını iddia ettiği köpeği öldürmüştü; mahkeme kararını verdi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oğlunu ısırdığı iddiasıyla bir sokak köpeğini tüfekle öldüren ve 4 yıla kadar hapsi istenen Orçun M.'nin (44), eylemi zorunluluk hali içerisinde işlediği belirtilerek, ceza almaması yönünde karar verildi. Adliye önünde toplanan hayvanseverler, karara tepki gösterdi.
20.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu
Kocaeli'nde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederine kurşun yağdırdı! Sanık için istenen ceza belli oldu Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Beyza Sorguç (23) ile kayınpederi Şahin Kılıç'ı (56) öldüren Ömer Sorguç (31), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
7.02.2024 Gündem
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den uyarı: Akdeniz, Ege ve Marmara'da tsunami meydana gelebilir
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den uyarı: Akdeniz, Ege ve Marmara'da tsunami meydana gelebilir Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, "Denizin içinde bir deprem oluyorsa tsunami de oluyor. Akdeniz, Ege ve Marmara'da genel olarak 1 metre yüksekliğinde tsunaminin meydana gelebileceğini söyleyebiliriz. Denizin bazı derin yerlerinde depremle birlikte kaymada oluyorsa 3 metre yüksekliğinde tsunami olabilir" dedi.
1.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade ederek 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Gündem
Savaş yıllarında dahi sürdürülen 200 yıllık gelenek: Kaz Bayramı
Savaş yıllarında dahi sürdürülen 200 yıllık gelenek: Kaz Bayramı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek "Kaz Bayramı" için hazırlıklar sürüyor. Tarihi 200 yıl öncesine dayanan savaş yıllarında dahi yaşatılmaya devam eden gelenek, kentin yöresel ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında fayda sağlıyor.
4.01.2024 Gündem
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tedavi için gittikleri hastaneden dönerken fenalaşan Turgay Mert (42), kullandığı hafif ticari araçla önce EDS, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Kazada Turgay Mert hayatını kaybetti, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) ise yaralandı.
3.01.2024 Gündem
İstanbul'dan Samsun'a kadar örtüyle kaplanacak! Kar yağışı deniz kenarı şehirleri esir alacak: 10 gün sonra geliyor!
İstanbul'dan Samsun'a kadar örtüyle kaplanacak! Kar yağışı deniz kenarı şehirleri esir alacak: 10 gün sonra geliyor! Meteorolojik tahminlerde önemli kaynaklar arasında gösterilen Hava City tarafından, İstanbul dahil Kuzey'de yer alan sahil şehirlerinde yaşayan vatandaşlara flaş bir bilgi verildi. İstanbul ve İzmit dahil olmak üzere Kuzey'de Samsun'a kadar olan şehirlerde kar yağışı için tarih verdi. 10 gün sonra geliyor. Beyaz örtüyle kaplanacak.
2.01.2024 Gündem
2 çocuk sahibi evli adamla kayıplara karıştı! Anneyi çıldırtan sözler:  O boşanıyor, ben evleniyorum, anında İzmit'teyim
2 çocuk sahibi evli adamla kayıplara karıştı! Anneyi çıldırtan sözler: O boşanıyor, ben evleniyorum, anında İzmit'teyim 18 yaşındaki kız, evli ve 2 çocuk sahibi adamla kayıplara karıştı. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kayıplara karışan 18 yaşındaki M.Ö.S., annesiyle iletişime geçti. Kızından, "Beni görmek istiyorsun ya, o Büşra'ya söyleyeceksin bize dediği gibi anlaşmalı boşanma davası açacak. O boşanıyor, ben evleniyorum, anında İzmit'teyim" cevabını alan anne Emine Soylu neye uğradığını şaşırdı. M.K. ise kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunduğu gerekçesiyle eşinden şikayetçi olduğunu ifade etti.
25.12.2023 Gündem
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada Kocaeli'de belediyeye ait açık otoparktaki 35 aracın camlarını kırıp, zarar veren kimliği belirsiz şüphelinin görüntüleri ile ortaya çıktı.
21.12.2023 Gündem
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada  Kocaeli'de belediyeye ait açık otoparktaki 35 aracın camlarını kırıp, zarar veren kimliği belirsiz şüphelinin görüntüleri ile ortaya çıktı.
21.12.2023 Gündem
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Türkiye'de depreme yönelik açıklama yaptı. Türkiye'deki fay hatlarının doğudan batıya doğru harekete geçtiğini belirten Moriwaki, Bingöl, Bitlis, Muş ve Van tarafında bir deprem beklenebileceğini söyledi. Peki, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir, Türkiye için ne dedi?
30.11.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
Fırtına birçok kenti vurdu! 7 tekne battı, camlar patladı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Fırtına birçok kenti vurdu! 7 tekne battı, camlar patladı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi Meteoroloji'nin uyarılarının ardından birçok kentte kuvvetli yağış ve fırtına etkili oluyor. İzmit Körfezi'nde şiddetli fırtına sebebiyle deniz taştı. Dalgaların 2 metreyi aştığı görülürken, 7 tekne de battı.
25.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.