Güneykore

Güneykore

Son dakika güneykore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güneykore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güneykore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güneykore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güneykore gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 güneykore haberi bulunmuştur. Tüm güneykore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peru'da iki teknenin çarpışması sonucu 20 kişi öldü, 50  kişi kayboldu
Peru'da iki teknenin çarpışması sonucu 20 kişi öldü, 50 kişi kayboldu Güney Amerika ülkesi Peru'da iki teknenin çarpışması sonucu 20 kişi öldü, en az 50 kişi kayboldu.
30.08.2021 Dünya
Bakan Koca: Çin'den gelen bütün uçuşlar durdurulacak
Bakan Koca: Çin'den gelen bütün uçuşlar durdurulacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den Türkiye'ye uçak seferlerinin ay sonuna kadar durdurulduğunu açıkladı. Bakan Koca, dünyada vaka sayısının 17 bin 485'e yükseldiğini ve Türkiye'de koronavirüs vakası bulunmadığını söyledi.
3.02.2020 Sağlık
Kuzey Kore birden çok balistik füze fırlattı
Kuzey Kore birden çok balistik füze fırlattı Güney Koreli askeri kaynaklar, Kuzey Kore'nin birden çok balistik füze fırlattığını duyurdu.
8.06.2017 Dünya
Kuzey Kore'nin hidrojen bombası patlattığına kimse inanmadı
Kuzey Kore'nin hidrojen bombası patlattığına kimse inanmadı Kuzey Kore hidrojen bombası denediğini açıkladı ancak uzmanlar ve istihbarat örgütleri patlatılanın Hiroşima’ya atılandan bile küçük bir bomba olduğunu düşünüyor
8.01.2016 Dünya
Güney Kore açılımı!
Güney Kore açılımı! Kadir Has Üniversitesi ile Güney Kore’nin en üst düzey üniversiteleri arasında, küresel eğitim ve araştırma ortaklıkları geliştirme hedefi doğrultusunda, öğrenci ve öğretim üyeleri değişimi anlaşması imzalandı...
16.12.2015 Ekonomi
Volkswagen Güney Kore'deki araçları geri çağırmaya başlıyor
Volkswagen Güney Kore'deki araçları geri çağırmaya başlıyor Alman otomobil devi Volkswagen, Güney Kore'de 120 bin aracını geri çağıracak.
1.10.2015 Ekonomi
Cesetler su yüzüne çıkmaya başladı
Cesetler su yüzüne çıkmaya başladı Enkaza girmeyi başaran dalgıçlar cesetleri su yüzüne çıkarmaya başladı.
20.04.2014 Dünya
Türkiye'de Gayrimenkul Pazarı Ne Kadar Şeffaf?
Türkiye'de Gayrimenkul Pazarı Ne Kadar Şeffaf? Jones Lang LaSalle’a göre, Küresel Gayrimenkul Pazarının Şeffaflığı, Yatırımcılara ve Gayrimenkul kullanıcılarına yardımcı olacak şekilde artıyor
27.06.2012 Arşiv
Bakan Yıldız: Kaçağın faturasını batıya ödetiyoruz
Bakan Yıldız: Kaçağın faturasını batıya ödetiyoruz Bakan'dan acı itiraf: Kaçak elektriği Güneydoğu kullanıyor. Kaçağın faturasını onlara değil batıya ödetiyoruz çünkü..
14.04.2012 Ekonomi
İşte virüs yayan ülkeler listesi
İşte virüs yayan ülkeler listesi Zararlı e-postaların hangi ülkelerden yayıldığı araştırmada Türkiye'nin sicili kabarık çıktı.
24.12.2008 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Güneykore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güneykore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.