Güney Akım

Güney Akım

Son dakika güney akım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güney akım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güney akım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güney Akım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güney akım gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 güney akım haberi bulunmuştur. Tüm güney akım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Akımı nedir? Türk Akımı nasıl bir proje? Türk Akımı projesi nerelerden geçiyor?
Türk Akımı nedir? Türk Akımı nasıl bir proje? Türk Akımı projesi nerelerden geçiyor? Türk Akımı'nda vanalar açılıyor. Proje, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle hizmete girecek. Bu gelişmenin ardından Türk Akımı nedir? Türk Akımı nerelerden geçiyor? Türk Akımı nasıl bir proje? soruları çok merak ediliyor. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
Türk kara yolu taşımacılarının Macaristan'da önü açılacak
Türk kara yolu taşımacılarının Macaristan'da önü açılacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Macaristan ile taşımacılıkta uygulanan geçiş kotaları hususunda yaşanan sıkıntıların çözümüne yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.
26.06.2019 Ekonomi
Putin'den TürkAkım'ına övgü: Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde proje bitme aşamasında
Putin'den TürkAkım'ına övgü: Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde proje bitme aşamasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güney Akım ve Kuzey Akım gibi projelerin aksine TürkAkım projesinde Türkiye ile Rusya arasındaki başarılı iş birliğine işaret ederek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi iradesi ve 'delikanlı gibi' ülkesinin bağımsızlığını gözetmesi sayesinde proje çok hızlı bir şekilde bitme aşamasına geldi." dedi.
7.06.2019 Arşiv
'TürkAkım'da Avrupa için rota belirlendi' iddiası
'TürkAkım'da Avrupa için rota belirlendi' iddiası TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin Avrupa'ya uzanacak hattı için güzergahın belirlendiği öne sürüldü. TürkAkım'ında boru döşeme işlemi gerçekleştiren dünyanın en büyük inşaat gemisi "Pioneering Spirit" İstanbul Boğazı'ndan geçti.
22.11.2018 Ekonomi
Avrupa, Türk Akımı için sıraya girdi!
Avrupa, Türk Akımı için sıraya girdi! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin`in Moskova`da İtalya Başbakanı Giuseppe Conte`yle görüşmesinde yaptığı `İtalya, Türk Akımı`na bağlanabilir` açıklaması, Avrupa`nın bu doğal gaz boru hattına ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi.
30.10.2018 Ekonomi
Putin İtalya'nın Türk Akımı'na katılabileceğini açıkladı
Putin İtalya'nın Türk Akımı'na katılabileceğini açıkladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın İtalya'nın Türk Akımı boru hattı projesine dahil olma imkanını değerlendirdiğini açıkladı. Putin, İtalya'nın "Boru hattına bağlanma seçenekleri"nin araştırıldığını belirtti.
25.10.2018 Ekonomi
ABD'den Türk Akımı'na darbe hazırlığı!
ABD'den Türk Akımı'na darbe hazırlığı! Arap Baharı’nı öngören ABD’li enerji uzmanı Edghahl: Rus-Türk doğal gaz boru hattına bağlı tüm ülkeler ABD’nin hedefinde.
26.08.2017 Ekonomi
'Bölgeye ekonomik istikrar getirir!'
'Bölgeye ekonomik istikrar getirir!' Bulgaristan'ın Rusya'dan Karadeniz üzerinden direkt olarak doğalgaz sevkiyatlarının yapılmasından yana olduğu, bunun bölgeye ekonomik ve siyasi istikrarı getirebileceği bildirildi.
4.05.2017 Dünya
Putin'den Türk Akımı önerisi! Macaristan gaz alabilir...
Putin'den Türk Akımı önerisi! Macaristan gaz alabilir... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, siyasi olarak doğal gaz Ukrayna üzerinden Avrupa'ya ulaşması konusunda bir hedef çizmediklerini belirterek, Macaristan'ın Türk Akımı doğal gaz boru hattından da doğal gaz alabileceğini söyledi.
2.02.2017 Ekonomi
Türk Akımı imzalandı
Türk Akımı imzalandı Türkiye ile Rusya’nın 12.5 milyar $’lık tarihi projesi Türk Akımı Boru Hattı, 3. Dünya Enerji Kongresi’nde vitrine çıkıp imzalandı. Dün akşam Erdoğan ve Putin, 1 saat 40 dakika süren ikili görüşmeden sonra son prüzleri de ortadan kaldırıp dev proje için imzaları attı.
10.10.2016 Ekonomi
Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir?
Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir? Son dönemde yeniden gündeme gelen Güney Akımı ve Türk Akımı projeleri nedir? Karadeniz’in altından geçerek Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşacak Türk Akımı doğalgaz boru hattı nedir? İşte projenin detayları.
10.10.2016 Ekonomi
Gazprom Başkanı Türkiye'yi işaret etti
Gazprom Başkanı Türkiye'yi işaret etti Rus doğalgaz devi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller, Güney Avrupa ülkelerinin gaz talebinde bulunmaları durumunda Türkiye’ye başvurmaları gerektiğini açıkladı
6.09.2016 Ekonomi
Putin: Türk Akımı eninde sonunda gerçekleşecek
Putin: Türk Akımı eninde sonunda gerçekleşecek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den Türk Akımı ile ilgili açıklama geldi. Putin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin eninde sonunda gerçekleşeceğine inandığını söyledi. Putin, Türk Akımı sayesinde Avrupa’ya ihracın önünde teknik olarak bir sorun kalmayacağını kaydetti
2.09.2016 Ekonomi
Gazprom, Türkiye'de doğalgaz santrali yatırımlarıyla ilgileniyor
Gazprom, Türkiye'de doğalgaz santrali yatırımlarıyla ilgileniyor Gazprom Üst Yöneticisi Aleksey Miller, Türk Akımı projesi doğrultusunda Türkiye’de doğalgaz çevirim santrali yatırımlarıyla ilgilendiklerini belirtti.
2.09.2016 Ekonomi
'Türkiye ile yakın işbirliğine hazırız!'
'Türkiye ile yakın işbirliğine hazırız!' Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov: - "Sayın Lavrov'un Türkiye'yi ziyareti inanıyorum ki yılın sonuna kadar gerçekleşecektir. Şu an sadece tahminen söylüyorum, kasım ya da aralık olabilir"
17.06.2021 Dünya
'Türk Akımı başlangıçta tek hat olacak'
'Türk Akımı başlangıçta tek hat olacak' Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Jonathan Stern, Rus gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıması planlanan Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesine ilişkin, "Türk Akımı'nda başlangıçta Türkiye'nin faydalanacağı tek bir hat olacak. İki hat inşa edilecekse bu AB ile mevzuat anlaşmasını gerektirir." dedi.
12.08.2016 Ekonomi
Türkiye-Rusya ilişkilerinde görkemli günlere geri dönülüyor
Türkiye-Rusya ilişkilerinde görkemli günlere geri dönülüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in önceki gün St. Petersburg’da gerçekleştirdiği tarihi zirve sonrası, iki ülke arasında, bölgesel gelişmelerden ekonomi ve enerji alanlarına birçok konuda yeni bir dönem başlıyor.
11.08.2016 Ekonomi
Avrupa basınında Erdoğan - Putin görüşmesi
Avrupa basınında Erdoğan - Putin görüşmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile St. Petersburg'da gerçekleştirdiği görüşme Avrupa medyasında geniş yankı uyandırdı.
17.06.2021 Dünya
Ukrayna’dan AB’ye çağrı: "Türk Akımı Projesi durdurulmalı"
Ukrayna’dan AB’ye çağrı: "Türk Akımı Projesi durdurulmalı" Rusya ile Türkiye arasında uçak krizi sonrası askıya alınan Türk Akımı projesinin, Moskova-Ankara gerginliğinin azalmasıyla yeniden gündeme gelmesi Ukrayna’yı rahatsız etti.
28.07.2016 Ekonomi
Putin: Türk Akımı’ndan vazgeçmedik
Putin: Türk Akımı’ndan vazgeçmedik RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk Akımı ve Güney Akım projelerinden nihai olarak vazgeçmediklerini ve Türkiye-İsrail görüşmelerini desteklediklerini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
‘Türkiye’yle savaşmayı hiç düşünmedik’
‘Türkiye’yle savaşmayı hiç düşünmedik’ Atina ziyaretinde Türkiye ile krize değinen Rusya Devlet Başkanı Putin, Ankara’dan somut adımlar beklediklerini vurgulayarak “Neden yapıldı hâlâ aklım almıyor. Türkiye’ye karşı savaşmayı hiçbir zaman düşünmedik” şeklinde konuştu
17.06.2021 Dünya
Putin'den şoke eden tehdit! Karşılık veririz
Putin'den şoke eden tehdit! Karşılık veririz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ABD'nin füze kalkanı hakkında sert açıklamalar geldi.
28.05.2016 Dünya
"Rusya'nın uzun vadede Türk Akımı'na ihtiyacı artacak"
"Rusya'nın uzun vadede Türk Akımı'na ihtiyacı artacak" Brüksel Carnegie Enstitüsü Enerji Uzmanı David Livingston, Rusya'dan Almanya'ya Baltık Denizi altından toplam 55 milyar metreküp doğalgazın taşınmasının planlandığı Kuzey Akım projesinin iptal edilmesi durumunda, Rusya'nın Türk Akımı'na olan ihtiyacının daha da artacağını söyledi...
30.03.2016 Ekonomi
Türkiye ve Rusya arasında ilişkilerini düzeltecek tek çözüm!
Türkiye ve Rusya arasında ilişkilerini düzeltecek tek çözüm! Türkiye'nin uçak düşürme olayında sonra Rusya'yla bozulan ilişkileri hala düzelmiş değil...Peki bir çok konuda birbirlerine göbek bağıyla bağlı iki ülke arasındaki ilişkiler nasıl düzelecek? Bu sorunun cevabını Rus akademisyen Tatiana Romanova verdi.
28.03.2016 Dünya
Gazprom'dan Türk akımı açıklaması
Gazprom'dan Türk akımı açıklaması Türk Akımı’nın yapım süresi Türk-Rus ilişkilerinin normalleşmesinden sonra netleşecek
18.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güney Akım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güney akım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.