Güneşi Beklerken

Güneşi Beklerken

Son dakika güneşi beklerken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güneşi beklerken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güneşi beklerken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güneşi Beklerken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güneşi beklerken gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 güneşi beklerken haberi bulunmuştur. Tüm güneşi beklerken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı? Güzel Günler Ayşim kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisinde Ayşim karakterini Dora Dalgıç oynuyor. Peki Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
26.03.2023 Televizyon
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi!
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi! Geçtiğimiz aylarda eski aşkı Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldiği düşünülen ancak bu iddiaları yalanlayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eski sevgilisinin "Piyasada toksik erkek oyuncular var" açıklamasının hatırlatılması üzerine Bürsin'e destek verdi.
9.11.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Hande Doğandemir'den aşk açıklaması!
Hande Doğandemir'den aşk açıklaması! 'Küvetteki Gelinler' oyununun prömiyerine katılan Hande Doğandemir muhabirlerin sorularını yanıtladı.Güzel oyuncu, Yağız Can Konyalı aşk yaşadığı iddialarına son noktayı koydu.
8.10.2021 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
İsmail Ege Şaşmaz'dan sevgilisine aşk öpücüğü!
İsmail Ege Şaşmaz'dan sevgilisine aşk öpücüğü! Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, nişanlısı Hande Ünal'ı öperken çekilen görüntüyü Instagram hesabından paylaştı.
14.05.2021 Magazin
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı!
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı! Kanal D ekranlarında tekrar bölümleriyle yeniden yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi hala ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin baş rollerini paylaştığı dizinin bugün saatinde yayınlanmaması üzerine, Aşk-ı Memnu dizisi neden yok? Aşkı Memnu kaldırıldı mı? Sorusu araştırılmaya başlandı. Aşkı Memnu saat kaçta? İşte Kanal D yayın akışı 22 Haziran 2020…
22.06.2020 Gündem
“Güneşi Beklerken” yeniden izleyicisi ile buluşuyor!
“Güneşi Beklerken” yeniden izleyicisi ile buluşuyor! Güneşi Beklerken ilgiyle izlenen bölümleriyle hafta içi her gün saat 10.45'te Kanal D'de!
19.06.2020 Televizyon
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor!
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor! Her dönemde zamanın ötesinde müzikler yapan, asla eskimeyen ve her daim yeni kalan Türkçe Alternatif Rock Müziğin en önemli topluluklarından Mor ve Ötesi, çok özel bir konserle İzmir’e geliyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
Hale Akınlı son yolculuğuna uğurlandı
Hale Akınlı son yolculuğuna uğurlandı İBB Şehir Tiyatroları’nın ve Türk Sineması’nın değerli sanatçısı Hale Akınlı, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.
17.12.2019 Magazin
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor 'Söz' ve 'Güneşi Beklerken' gibi dizilerin senaristliğini yapan, aynı zamanda 'Kelebeğin Rüyası' ile 'Deliha 2' gibi filmlerde oyuncu olarak yer alan Aksel Bonfil, ekrana dönüyor.
21.08.2019 Televizyon
Kerem Bursin kimdir?
Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin Kanal D'nin yeni dizisi Muhteşem İkili'de başrol oyuncu olarak yer alıyor. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile gündeme gelen Kerem Bursin'in hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte Kerem Bursin hakkındaki detaylar...
1.11.2018 Gündem
Hande Doğandemir kimdir?
Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir kimdir? Sorusu gündemde çok sık araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Hande Doğandemir'in hayatı merak ediliyor. İşte Hande Doğandemir hakkındaki tüm bilgiler ve yer aldığı projeler...
1.08.2018 Gündem
Duygu Sarışın kimdir?
Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile oldukça beğenilen Duygu Sarışın'ın gerçek yaşamı nasıldır? İşte Duygu Sarışın'ın hayatına dair merak edilenler...
5.07.2018 Gündem
Duygu Sarışın kimdir?
Duygu Sarışın kimdir? Duygu Sarışın kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Çağatay Ulusoy'un sevgilisi olan Duygu Sarışın'ın hayatına dair merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Duygu Sarışın'ın yaşı, eğitimi, kariyeri vs. konular...
20.06.2018 Gündem
İsmail Ege Şaşmaz kimdir?
İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken İsmail Ege Şaşmaz'ın hayatını haberimizde derledik. İşte İsmail Ege Şaşmaz'a dair tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Ece Dizdar kimdir?
Ece Dizdar kimdir? Ece Dizdar kimdir? Sorusunun cevabı gündemde araştırılıyor. Siyah Beyaz Aşk dizisinde İdil karakterine hayat veren Ece Dizdar'ın hayatı merak ediliyor. İşte Ece Dizdar'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi bilgilerin detayları...
29.09.2021 Gündem
Güneşi beklerken
Güneşi beklerken Yasemin Özilhan, yakın arkadaşı Sinem Kobal ile buluştu.
16.07.2017 Magazin
Duygu Sarışın sevgilisi Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!
Duygu Sarışın sevgilisi Çağatay Ulusoy'un evine taşındı! İçerde dizisinin iki başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy ile sevgilisi Duygu Sarışın aynı evde yaşamaya başladı. İçerde dizisinin başarılı iki oyuncusu geçtiğimiz aylarda aşklarını açıklamıştı.
4.04.2017 Magazin
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
İçerde oyuncuları Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın aşk yaşıyor!
İçerde oyuncuları Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın aşk yaşıyor! Uzun zamandır hayatına kimseyi almayan İçerde'nin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, aradığı aşkı 'İçerde' dizisinde polis memurunu canlandıran Duygu Sarışın'da buldu. Peki İçerde'de rol alan Duygu Sarışın kimdir?
23.02.2017 Magazin
'Bu dünyaya şarkı söylemeye ve yazmaya geldim'
'Bu dünyaya şarkı söylemeye ve yazmaya geldim' Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, güçlü sesi ve kendine has tarzı ile özellikle genç kuşağın gönlünde taht kuran Aydilge’yi ağırladı. Mini konseri ve imza günü etkinliğinin ardından basın mensupları ile bir araya gelen Türk pop ve rock müziğinin başarılı ismi, “Ben bu dünyaya şarkı söylemeye ve yazmaya geldim. Yazmak ve şarkı söylemek benim için nefes almak gibi bir şey” dedi.
18.10.2016 Magazin
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya reklam çekimlerinde rol arkadaşlığından ayrıldı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya kot reklamında yollarını ayırdı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşlığını bitirmesi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Güneşin Kızları'nda yaşanan aşk gerçek çıktı!
Güneşin Kızları'nda yaşanan aşk gerçek çıktı! Kanal D ekranlarında ekranlara gelen geçtiğimiz aylarda final yapan Güneşin Kızları senaryosunda yaşanan aşk gerçek çıktı. Yayınlandığı dönemde ilgi ile takip edilen Güneşin Kızları'ndan rol arkadaşları olan iki isim kalplerini birbirlerine kaptırdı. Güneşin Kızları senaryosu gerçek hayata taşınmış oldu...
25.04.2016 Magazin
'Her teklifi kabul etmem'
'Her teklifi kabul etmem' İdealist oyunculardan Hande Doğandemir, sosyal sorumluluk projeleri ile hayranlarını bilinçlendiriyor...
18.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güneşi Beklerken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güneşi beklerken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.