Güncel Haberler

Güncel Haberler

Son dakika güncel haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güncel haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güncel haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güncel Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güncel haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 güncel haberler haberi bulunmuştur. Tüm güncel haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk Kültür Merkezi 13 yıl sonra 'perde' diyor! Dünyanın gözü İstanbul'da
Atatürk Kültür Merkezi 13 yıl sonra 'perde' diyor! Dünyanın gözü İstanbul'da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde dünyanın gözü İstanbul’da olacak. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim İstanbul, kültür ve sanatın muhteşem buluşmasına şahitlik edecek. 13 yıldır kapalı olan Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle bugün “perde” diyecek. AKM’nin, aralarında opera, tiyatro konserlerin de bulunduğu açılış etkinlikleri yıl boyu sürecek.
29.10.2021 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı 2021? Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri ne zaman sona erecek, ertelenir mi?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı 2021? Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri ne zaman sona erecek, ertelenir mi? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı 2021? Mahkumlara verilen koronavirüs izninin bitmesine az bir süre kaldı. Mahkum ve mahkum yakınları korona nedeniyle verilen izinlerin uzatılmasını istiyor. Koronavirüs salgını sebebiyle cezaevi izinleri 2 ay süreyle daha uzatılarak 31 Mart’ta sona erecek. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri tarafından açık cezaevi izinlerinin durumuna yönelik alınacak kararlar merak ediliyor. Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri hakkındaki güncel haberler…
26.03.2021 Gündem
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref vatana ihanet suçlamasıyla idama mahkum edildi
17.12.2019 Dünya
Yeni nesil E-Gazete Milliyet Express yayında
Yeni nesil E-Gazete Milliyet Express yayında 1950’den günümüze ‘Basında Güven’ mottosuyla Türkiye’nin en güçlü gazetelerinden olan Milliyet, şimdi de akşam baskısı Express ile karşınızda...
12.12.2018 Gündem
Hunt: Showdown artık resmi olarak Türkçe
Hunt: Showdown artık resmi olarak Türkçe Crytek’in erken erişimdeki ses getiren yeni oyunu Hunt: Showdown 2.2 güncellemesi ile birlikte; yeni silahlar, oyun içi geliştirmeler ve türkçe dil desteği oyuncular ile buluşuyor.
7.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Son dakika... Ortalık ısınıyor! Savaş gemileri yola çıktı
Son dakika... Ortalık ısınıyor! Savaş gemileri yola çıktı İran, Suudi Arabistan ve koalisyon güçleri için stratejik öneme sahip Aden Körfezi'ne 2 savaş gemisi gönderdi.
21.06.2018 Dünya
Son dakika... Sahiller kapatılmıştı! Tehlike büyüyor!
Son dakika... Sahiller kapatılmıştı! Tehlike büyüyor! Costa del Sol plajlarından on bir ton denizanası temizlendi. Tatilciler denizde serinlemek yerine kumda terlemek zorunda kaldı. Son birkaç günde 150 kişi bu tehlikeli denizanası tarafından ısırıldı.
20.06.2018 Dünya
Son dakika... 'Düşmanın hedefi 2 bin kilometre içinde!'
Son dakika... 'Düşmanın hedefi 2 bin kilometre içinde!' İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi yaptığı açıklamada, İran'ın füze menzilini arttırma planının olmadığını belirtti ve düşmanların hedeflediği alanı söyledi.
19.06.2018 Dünya
Son dakika... 2,5 milyon kişi! Türkiye'ye yeni göç dalgası...
Son dakika... 2,5 milyon kişi! Türkiye'ye yeni göç dalgası... Birleşmiş Milletler (BM) Suriye'nin İdlib kentindeki 2,5 milyon sivilinin kendi vatanında "gidecek başka yerinin" kalmadığını, savaş ve hava saldırılarındaki tırmanma endişesi dile getirdi.
11.06.2018 Dünya
Son dakika... Irak saldırıya başladı!
Son dakika... Irak saldırıya başladı! Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği habere göre, Irak Suriye'deki terör örgütü IŞİd hedeflerine hava saldırısı başlattı.
7.06.2018 Dünya
Son dakika... Haberler geldi! Esad rejimi ile PKK...
Son dakika... Haberler geldi! Esad rejimi ile PKK... Terör örgütü YPG/PKK ve Beşar Esad rejimi, Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde örgütün işgalindeki en büyük yataklardan El Ömer'den çıkartılan petrolü takas etme konusunda anlaşmaya vardı.
2.06.2018 Dünya
Ülkeyi mi kurtaracak?
Ülkeyi mi kurtaracak? Meghan Markle'ın Yahudi kökenli olması sebebiyle dedikodu çanları çalmaya başladı. İsrailli gazete, evliliğin bir bakıma siyasi olduğunu vurguladı.
21.05.2018 Dünya
Son dakika... Ortalık bu skandalla çalkalanıyor! ABD ile Katar...
Son dakika... Ortalık bu skandalla çalkalanıyor! ABD ile Katar... Katarlı eski diplomat, Michael Cohen'in ABD'de muhtemel bir Katar yatırımıyla ilgili konuşma hizmetleri için 1 milyon dolarlık bir ücret talep ettiğini iddia etti.
17.05.2018 Dünya
Son dakika... Ermenistan fena karıştı! Tehditler...
Son dakika... Ermenistan fena karıştı! Tehditler... İktidardaki Cumhuriyetçi Parti'nin destek vermemesi üzerine parlamentoda yapılan oylamada başbakan seçilemeyen ve Ermenistan'da protestolara liderlik eden Nikol Paşinyan, Reuters'a konuştu: "Ben ve destekçilerim pes etmeyeceğiz"
2.05.2018 Dünya
Son dakika... ABD'ye tehdit! 'Eğer kalmazsanız...'
Son dakika... ABD'ye tehdit! 'Eğer kalmazsanız...' İran'ın devlet televizyonunun aktardığı son dakika haberine göre, cumhurbaşkanı Ruhani'den Trump'a gözdağı geldi.
24.04.2018 Dünya
Son dakika: 'Tüm ülkelere karşılık verilecek!'
Son dakika: 'Tüm ülkelere karşılık verilecek!' Bugün ABD, Kanada, 14 Avrupa Birliği ülkesi ve Ukrayna eşzamanlı olarak Rus diplomatlara yönelik 'sınır dışı' kararlarını açıklaması üzerine Rusya'dan son dakika haberleri geldi.
26.03.2018 Dünya
Son dakika... Haberler geldi! Binlerce mahkumu salıyorlar!
Son dakika... Haberler geldi! Binlerce mahkumu salıyorlar! Doğu Guta bölgesindeki en büyük silahlı grup olan Ceyş-ül İslam'ın (İslam Ordusu) şu an Şam'ın doğusundaki ana kalesi olan Duma kentinde bulunan binlerce esiri Suriye hükümetine teslim etmek üzere salıverdi. Suriye kaynaklı haber siteleri haberi son dakika olarak duyurdu.
24.03.2018 Dünya
Son dakika... Eski Cumhurbaşkanı gözaltında!
Son dakika... Eski Cumhurbaşkanı gözaltında! Reuters'ın duyurduğu son dakika haberine göre, eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy gözaltına alındı.
20.03.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan Türkiye'yi suçlayarak harekete geçti!
Son dakika... Suudi Arabistan Türkiye'yi suçlayarak harekete geçti! Son günlerde Suudi Arabistan'ın veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın Türkiye karşıtı tavırları dikkat çekiyor. Salman, Türkiye’yi neredeyse bir yüzyıl önce Osmanlı İmparatorluğu'nun çöktüğü zaman ortadan kalkmış olan İslami Hilafet'i geri getirmek için çaba sarf etmekle suçlamaya başladı. Belli ki Türkiye, Suudi Arabistan’ın Arap dünyasındaki liderliğini sallamaya başlamış.
9.03.2018 Dünya
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Şubat Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Şubat Çarşamba 28 Şubat Çarşamba gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının tüm gündem gelişmelerini ekranlarınız karşısından ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Meryem” adlı dizi final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
28.02.2018 Gündem
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri...
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri... İngiliz Financial Times gazetesi'nden çarpıcı bir analiz geldi. Gazete, ABD'nin Suriye'de sergilediği tutumundaki çelişkilerin artık sürdürülemez olduğunu belirtti ve terör örgütü PKK/PYD'ye verdiği desteğin NATO ülkeleri arasında doğrudan bir savaşa sebep olabileceği uyarısında bulundu.
26.02.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den savaş sinyali!
Son dakika... ABD'den savaş sinyali! ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington'un Suriye hükümet güçlerine karşı askeri güç kullanmayı ihtimal dışı tutmadığını söyledi.
23.02.2018 Dünya
Son dakika... 'Büyük bir savaşa hazırlık var!'
Son dakika... 'Büyük bir savaşa hazırlık var!' Rus Parlamentosu’nun üst kanadı Federasyon Konseyi'nin Dış İlişkiler Komitesi üyesi İgor Morozov'dan son dakika açıklamaları geldi. Morozov, ABD’nin bölgede büyük bir savaşa hazırlandığını söyledi.
19.01.2018 Dünya
Son dakika... 'Türkiye'den emir bekliyoruz'
Son dakika... 'Türkiye'den emir bekliyoruz' Gözler Afrin'de... Son dakika haberleri peş peşe geliyor. Suriye’nin Azez kentinde bulunan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri, Türkiye’nin olası Afrin operasyonuna odaklandı. Türkiye’nin başlatacağı operasyona destek olacağını açıklayan ÖSO bileşeni gruplar ise teyakkuz durumunda olduklarını açıkladı.
18.01.2018 Dünya
Son dakika... Rusya teslime başladı!
Son dakika... Rusya teslime başladı! Rus haber ajansı TASS'ın son dakika olarak bildirdiğine göre, Rusya Çin'e hava savunma sistemi S-400'ü teslim etmeye başladı.
18.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Güncel Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güncel haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.