Güliz Ayla

Güliz Ayla

Son dakika Güliz Ayla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güliz Ayla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güliz Ayla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güliz Ayla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güliz ayla gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 güliz ayla haberi bulunmuştur. Tüm güliz ayla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güliz Ayla konseri yarıda kesmek zorunda kaldı!
Güliz Ayla konseri yarıda kesmek zorunda kaldı! Güliz Ayla, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100'üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında Kırklareli İğneada Belediyesi'nin İğneada Meydanı’nda düzenlediği konserde sahneye çıktı.
31.08.2022 Magazin
Dream Türk ve Radyo D Çarşamba günü iki ünlü ismi ağırlıyor!
Dream Türk ve Radyo D Çarşamba günü iki ünlü ismi ağırlıyor! Radyo D müzik dünyasının en özel isimlerini stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor. Her Çarşamba saat 15.00’te Hilal Özgani’nin ünlü isimlerini ağırladığı program Popüler D’ye yine çok özel bir isim konuk olacak.
1.02.2022 Televizyon
Güliz Ayla kedisiyle videosunu paylaştı
Güliz Ayla kedisiyle videosunu paylaştı Şarkıcı Güliz Ayla, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile kedisini ne kadar sevdiğini gözler önüne serdi.
20.07.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Güliz Ayla'dan direk dansı!
Güliz Ayla'dan direk dansı! Şarkıcı Güliz Ayla direk dansı performansıyla hayranlarının beğenisini topladı.
2.08.2019 Magazin
Gençlik bu karnavalda buluşacak
Gençlik bu karnavalda buluşacak Türkiye’nin ilk “Gençlik Karnavalı”, 27 Haziran’da İzmir'de başlıyor. 4 gün sürecek karnavalda, yerli ve yabancı sanatçılar sahneye çıkacak.
22.06.2019 Kültür Sanat
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat
Ünlü şarkıcının acı günü!
Ünlü şarkıcının acı günü! Şarkıcı Güliz Ayla'nın annesi vefat etti.
15.04.2019 Magazin
İzmirliler Güliz Ayla ile eğlendi
İzmirliler Güliz Ayla ile eğlendi Türk pop müziğinin başarılı ismi Güliz Ayla, İzmir'de verdiği konserde hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.
27.01.2019 Magazin
Hayranına böyle seslendi...
Hayranına böyle seslendi... Şarkıcı Güliz Ayla, önceki gece Ağaoğlu Maslak 1453 Çukur Club'ta sahne aldı.
14.10.2018 Magazin
Sahnede Edis sürprizi
Sahnede Edis sürprizi Müzik kariyerinde 10. yılını Sony Music etiketiyle çıkardığı 4. stüdyo albümü, ‘Estrella’ ile kutlayan Yasemin Mori, ‘Lokalize’ etkinlikleri kapsamında verdiği albüm lansman konseriyle geçtiğimiz akşam Zorlu PSM’de sahne aldı.
17.03.2018 Magazin
Bol ünlülü doğum günü
Bol ünlülü doğum günü Yönetmen Mustafa Kotan, 35’inci yaş gününü geçtiğimiz akşam Taksim’deki Bi Daha Meyhane’de düzenlediği partiyle kutladı.
6.03.2018 Magazin
Yeni albümle parladım
Yeni albümle parladım Olmazsan Olmaz şarkısı ile yıldızı parlayan Youtube Vevo kanalında 100 milyon izlenmeye ulaşan ilk Türk sanatçı olan Güliz Ayla “Parla” albümü ile geri döndü.
1.12.2017 Arşiv
Amerika'da Güliz Ayla fırtınası!
Amerika'da Güliz Ayla fırtınası! Son dönemin en iyi çıkış yapan isimlerinden Güliz Ayla, yeni albümü 'Parla' ile başarısını sürdürüyor.
29.11.2017 Magazin
Güliz Ayla'dan ikinci albüm: Parla
Güliz Ayla'dan ikinci albüm: Parla 2015 yılında 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı', 'En İyi Çıkış Yapan Şarkı' ve 'En İyi Çıkış Yapan Albüm' ödüllerine layık görülen Güliz Ayla, 'Parla' albümü ile geri döndü.
25.11.2017 Kültür Sanat
Güliz’den  2. albüm
Güliz’den 2. albüm 2015 yılında ‘En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı’, ‘En İyi Çıkış Yapan Şarkı’ ve ‘En İyi Çıkış Yapan Albüm’ ödüllerine layık görülen Güliz Ayla, ‘Parla’ isimli yepyeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
24.11.2017 Magazin
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi'
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi' Geçtiğimiz sene çıkardığı 'Aşıklar Ölmez' ve 'Ruj' şarkılarıyla müzik listelerinden düşmeyen Onurr, Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan yeni albümü 'Bir Kahramanlık Hikayesi' ile Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle ve sanatçı dostlarıyla buluştu.
13.10.2017 Kültür Sanat
İrem Derici ve Serkan Çağrı’dan 'Nazende Sevgilim'
İrem Derici ve Serkan Çağrı’dan 'Nazende Sevgilim' Sunuculuğunu İrem Derici’nin yaptığı ‘İrem Derici ile Eğlenmene Bak’ yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümüne, 'Nazende Sevgilim' parçası damgasını vurdu.
29.06.2017 Televizyon
Güliz Ayla 29 oldu
Güliz Ayla 29 oldu Güliz Ayla önceki akşam 29’uncu doğum gününü Nişantaşı Blush Bar’da kutladı.
27.04.2017 Magazin
Çocuk yapmak istiyorum!
Çocuk yapmak istiyorum! Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın büyük finali önceki akşam gerçekleşti. Gecede jüride yer alan Hande Yener nişanlısı Cem Şenol ile ilgili “Cem’den çocuk yapmak istiyorum” dedi
23.04.2017 Magazin
100 milyon kez tıklandı
100 milyon kez tıklandı Geçtiğimiz yılın en başarılı çıkış yapan isimlerinden Güliz Ayla, kendi adını verdiği ilk albümünün çıkış şarkısı ‘Olmazsan Olmaz’ ile YouTube VEVO’da kanal sahibi olan Türk sanatçılar arasından klibi 100 milyon izlemeye ulaşan ilk ve tek Türk sanatçı oldu...
29.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güliz Ayla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güliz ayla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.