Gülen Hareketi

Gülen Hareketi

Son dakika gülen hareketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülen hareketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülen hareketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülen Hareketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülen hareketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 gülen hareketi haberi bulunmuştur. Tüm gülen hareketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Çelik: Bir haber ajansının sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık
Çelik: Bir haber ajansının sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, uluslararası bir haber ajansında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki haber ile ilgili olarak "Tam NATO zirvesi öncesinde İsveç kaynaklı sözde bir haberle kara propagandanın parçası olan bir haber ajansının, sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık. Biz bunlarla mücadele etmeyi ve cevap vermeyi çok iyi biliriz" dedi.
27.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bir İngiliz milletvekilinin hazırladığı ve Türkiye’nin darbecilerle meşru mücadelesini hedef gösteren bir raporun AKPM’de onaylanmasını kınıyoruz” dedi.
25.06.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye’de “Roboski” diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Roboski tanımlaması, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kast etmek, taş koymak, pusu kurmak, ateş açmak, bölücülüğe hizmet etmektir." dedi.
8.08.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi!
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye çok sert FETÖ tepkisi! Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığının "2020 Türkiye İnsan Hakları Raporu'nun bu yıl da kaynağı belirsiz iddialar temelinde, objektiflikten uzak bir şekilde kaleme alındığı ve Türkiye'ye yönelik asılsız iddialar ve ön yargılı yorumlar içerdiğinin görüldüğünü" bildirdi.
31.03.2021 Siyaset
FETÖ'nün 'karanlık yapısı'nı deşifre etti: İlluminati'den...
FETÖ'nün 'karanlık yapısı'nı deşifre etti: İlluminati'den... Almanya'nın saygın gazetelerinden Süddeutsche Zeitung'ta yer alan haberde, ülkede kök salmaya başlayan ve tehlikeli hale gelen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "karanlık yapısı" ile ilgili uyarıda bulunuldu. Alman avukat Christian Rumpf, FETÖ'nün İlluminati tarikatından daha tehlikeli olduğunu söyledi.
23.01.2021 Dünya
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye çok sert tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye çok sert tepki Dışişleri Bakanlığı ABD'nin Türkiye hakkındaki insan hakları raporuna tepki gösterdi. Yapılan sert açıklamada, "FETÖ’den 'Gülen hareketi' olarak bahsedilmek suretiyle 15 Temmuz hain darbe girişiminin faili, ülkemize yönelik varoluşsal bir tehdit olan terör örgütü adeta masum bir sivil yapılanma gibi gösterilmeye çalışılmaktadır" denildi. Açıklamada, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili iftiralara ise "Barış Pınarı Harekatı’na atfen yer verilen, harekatın icrasında sivillerin ve sivil altyapının hedef alındığına yönelik iddiaların gerçeklerle ilgisi yoktur" ifadeleri ile yanıt verildi!
13.03.2020 Gündem
ABD'deki FETÖ şebekesi: Bilal Ekşili
ABD'deki FETÖ şebekesi: Bilal Ekşili Bilal Ekşili, Fetullahçı Terör Örgütü'nün ABD Kongresi ile ilişkilerini yürüten lobici ekibin öne çıkan isimlerinden biri olarak biliniyor. İsmi, ABD-Türkiye ilişkilerinde S-400 ve F-35 gerginliği sırasında Türk medyasında bazı köşe yazılarına konu olan Ekşili, Indiana'daki Niagara Vakfı'nı 2007'de kurarak FETÖ yapılanmasında önemli rol oynadı. Başkentte "Washington Strategy Group Inc" adıyla yeni bir FETÖ lobi şirketinin kurucuları arasında yer alan Ekşili'nin ABD Ulusal Vergi İdaresi kayıtlarına göre yıllık maaşı 31 bin 592 dolar olmasına rağmen siyasi kampanyalara 38 bin dolar bağışta bulunduğu ortaya çıktı.
25.07.2019 Gündem
Türkiye'den AB'nin skandal raporuna sert tepki!
Türkiye'den AB'nin skandal raporuna sert tepki! AB'nin Türkiye raporu ile ilgili konuşan Dışişleri Bakan Yardımcısı Kaymakcı,"Raporda yer alan haksız ve orantısız eleştirileri kabul etmemiz mümkün değildir. Bu rapor, AB'nin krizlerini yansıtmaktadır"dedi.
29.05.2019 Siyaset
‘FETÖ’nün tüm faaliyetleri haram!’
‘FETÖ’nün tüm faaliyetleri haram!’ Endonezya Sufi Ulema Meclisi ve tüm Asya ülkelerinde faaliyet gösteren Asya Sufi Ulema Meclisi ortak bir fetva yayınladı. Fetvada "FETÖ'nün tüm faaliyetleri ve bu faaliyetlere katılmak haram" ifadesi yer aldı.
8.10.2018 Gündem
Son dakika: Almanya Adil Öksüz hakkında arama kararı çıkarttı
Son dakika: Almanya Adil Öksüz hakkında arama kararı çıkarttı Anadolu Ajansı bugün, FETÖ'nün sözde "Hava Kuvvetleri İmamı" darbeci Adil Öksüz’ün Almanya’nın başkenti Berlin'de örgüte ait bir evde saklandığını öne sürdü. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu konuyla ilgili, "Biz Almanya nezdinde temasa geçtik. Almanya Adil Öksüz ile ilgili arama kararı çıkarttı." dedi.
13.06.2018 Gündem
Almanya FETÖ’ye bakışını sertleştiriyor
Almanya FETÖ’ye bakışını sertleştiriyor Alman hükümeti, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimindeki rolünü ilk kez net ifadelerle vurguladı.
11.06.2018 Gündem
FETÖ okuluna karşı ABD’de ilk isyan
FETÖ okuluna karşı ABD’de ilk isyan ABD’de vakıf adı altında 170 okul işleten ve devlet eğitim yardımlarını örgüte aktaran FETÖ, Massachussets eyaletinde yeni bir okul açmak isteyince büyük bir isyanla karşılaştı
4.06.2018 Gündem
Damadı bitirdi
Damadı bitirdi Rusya’nın ABD seçimlerine müdahalesine ilişkin soruşturmada itirafçı olan ABD Başkanı Donald Trump’ın Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn, Rus yetkililerle iletişime geçme talimatını Trump’ın damadı Jared Kushner’ın verdiğini söyledi. Hem damadı, hem Trump’ı ateşe attı
2.12.2017 Dünya
Türkiye, PKK ve FETÖ konusunda haklı
Türkiye, PKK ve FETÖ konusunda haklı Almanya’nın terör örgütlerine karşı tutumu sorgulanan haberde FETÖ “Hükümeti ele geçirmeye çalışan örgüt” olarak tanımlandı ve “Erdoğan haklı”’ denildi
19.09.2017 Dünya
Almanya'dan skandal karar! Türkiye'nin talebini reddettiler...
Almanya'dan skandal karar! Türkiye'nin talebini reddettiler... Spiegel dergisinin haberine göre Berlin yönetimi, Türkiye'nin Nisan ayında ilettiği Almanya'daki FETÖ üyelerinin mal varlığının dondurulma talebini reddetti.
2.09.2017 Dünya
İngiliz büyükelçi: 15 Temmuz'u FETÖ'nün yaptığını biliyoruz
İngiliz büyükelçi: 15 Temmuz'u FETÖ'nün yaptığını biliyoruz İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İngiltere olarak 15 Temmuz darbe girişiminin ardında Gülen hareketinin olduğunu bildiklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
‘Vergilerimizi  Türkiye’de darbe için  kullandılar’
‘Vergilerimizi Türkiye’de darbe için kullandılar’ ABD’li belgesel yapımcısı Mark Hall, Voice of America’ya verdiği röportajda ABD vatandaşlarının vergilerinin FETÖ okullarına yaradığını ve bu vergilerin Türkiye’ye darbe teşebbüsünde kullanıldığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Savunması ‘ofsayt’!
Savunması ‘ofsayt’! Türk Telekom’u ele geçirmeye giden albay: Bu işin emir komuta zinciri olduğunu zannettim ama sonra çark ettim. Fiil olarak ofsaytta kaldım
29.09.2021 Gündem
AP'deki FETÖ etkinliği iptal edildi
AP'deki FETÖ etkinliği iptal edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Avrupa Parlamentosunda (AP) bir siyasi grubun adını kullanarak düzenlemek istediği etkinlik, Türkiye'nin girişimlerinin ardından iptal edildi.
10.03.2017 Dünya
Kaçak HDP'li AB Komisyonunda
Kaçak HDP'li AB Komisyonunda Yürütülen terör soruşturmalarında ifade vermeye gitmediği için hakkında gözaltı kararı alınan ve terör örgütü PKK'ya silah taşıdığına dair görüntüleri ortaya çıkan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, AB Komisyonunda ağırlandı.
29.09.2021 Gündem
Tutuklanma nedeni belli oldu!
Tutuklanma nedeni belli oldu! Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında, gazetenin icra kurulu başkanı Atalay'ın tutuklanma gerekçesinin detayları belli oldu
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan AB İlerleme Raporu'na tepki
Bozdağ'dan AB İlerleme Raporu'na tepki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AB Komisyonu’nun Türkiye İlerleme Raporu’na ilişkin, "246 şehidin yaşam hakkı ve şehit yakınlarının mağduriyetleri ile 2 bin 194 gazinin ve ailelerinin mağduriyetlerinden söz etmeyen, bunların haklarından ve hukuklarından bahsetmeyen rapor, demokrasi, insan hakları, hukuk devleti, milli irade ve AB değerlerini yok etmeye teşebbüs eden Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine ilişkin endişe ve kaygılarını dile getirmeleri AB değerlerini savunanlar bakımından utanç vericidir" dedi.
29.09.2021 Gündem
AİHM'den FETÖ'nün başvurusuna ret
AİHM'den FETÖ'nün başvurusuna ret Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), lisansı iptal edilerek kapatılan Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait dershanenin başvurusunu, iç hukuk yollarının tüketilmemesi nedeniyle kabul edilemez bularak reddetti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülen Hareketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülen hareketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.