Gülay Bursalı

Gülay Bursalı

Son dakika Gülay Bursalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülay Bursalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülay Bursalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülay Bursalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülay bursalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 gülay bursalı haberi bulunmuştur. Tüm gülay bursalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülay'ın katilinin cezası belli oldu!
Gülay'ın katilinin cezası belli oldu! İstanbul’da cinsel saldırıdan kurtulmak için 10’uncu kattan atlayan Gülay Bursalı’nın ölümüne neden olan Mehmet Vural’ın cezası belli oldu. Sanıklardan diğeri ise hâlâ kayıp.
16.01.2021 Yaşam
Tacizden kurtulmak isterken... 3 yıl sonra yakalandı
Tacizden kurtulmak isterken... 3 yıl sonra yakalandı Başakşehir'de 22 Mart 2016'da 20 yaşındaki Gülay Bursalı'nın 10. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmesi soruşturmasında, aranan bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
13.11.2019 Yaşam
Gülay ve Kübra'nın katilleri nerede?
Gülay ve Kübra'nın katilleri nerede? Gülay Bursalı ve Kübra Hıracı cinsel saldırıya uğradıkları için 20 yaşında hayata veda ettiler. Ancak ikisinin de katilleri bulunamadı
20.04.2017 Yaşam
İntihar eden genç kızın babası konuştu
İntihar eden genç kızın babası konuştu Cinsel tacize uğrayınca 10...
24.03.2016 Yaşam
‘Bana dokunmayın’ diye bağırdı
‘Bana dokunmayın’ diye bağırdı İstanbul’da, cinsel saldırıya uğradığı için 10’uncu kattan atlayarak intihar eden Gülay Bursalı’nın yaşadığı dehşet, erkek arkadaşının ifadesinde ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Gülay Bursalı'nın erkek arkadaşı konuştu
Gülay Bursalı'nın erkek arkadaşı konuştu Başakşehir’de üniversiteli genç oyuncu Gülay Bursalı’nın intiharıyla ile ilgili olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Engin Ö., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
22.03.2016 Yaşam
Dizi oyuncusu cinsel saldırıdan kurtulmak için ölümü tercih etti
Dizi oyuncusu cinsel saldırıdan kurtulmak için ölümü tercih etti Dizi oyuncusu üniversiteli Gülay Bursalı, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralanan apartman dairesinde ‘emlakçı’nın cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalınca 10’ncu kattan atlayarak yaşamına son verdi
22.03.2016 Yaşam
Öp koçum amcanın elini!
Öp koçum amcanın elini! Sahibinin kesmeye kıyamadığı koç, bu bayram yaşadı! Bursalı Teyfik Gülay, ‘Murat’ adını verdiği koçunu papyon takıp bayramlaşmaya götürdü...
4.10.2014 Yaşam
500 milyon dolar istedi 5 bin TL borçlu kaldı
500 milyon dolar istedi 5 bin TL borçlu kaldı Metrocity’nin ortağı Onur Ağım’dan boşanmak için 1 milyar dolarlık malvarlığının yarısını isteyen Burcu Ağım’a mahkemeden şok karar çıktı. Evlilikte “kusurlu” bulunan Burcu Ağım, kocasından tek kuruş alamadığı gibi bir de ona 5 bin TL manevi tazminat ödeyecek!
19.04.2011 Magazin
O mu  aptal  biz mi?
O mu aptal biz mi? Yargı 33 şirketin ortağı olan patrona, “Doğuştan yetersiz” dedi!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülay Bursalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülay bursalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.