Gazete Vatan Logo

‘Bana dokunmayın’ diye bağırdı

İstanbul’da, cinsel saldırıya uğradığı için 10’uncu kattan atlayarak intihar eden Gülay Bursalı’nın yaşadığı dehşet, erkek arkadaşının ifadesinde ortaya çıktı

‘Bana dokunmayın’ diye bağırdı

İstanbul Başakşehir’de önceki gün yaşanan olayda , dizi oyuncusu Gülay Bursalı, bir binanın 10’uncu katından atlayarak intihar etti. Cinayet Masası polisleri, olay sırasında evde bulunan genç kızın erkek arkadaşı Engin Ö.’yü gözaltına aldı. Engin Ö., ifadesinde, kız arkadaşının yanında kaldığı akrabasıyla problem yaşadığı için günlük ev kiraladığını söyledi. Evi Cihan I.’dan tuttuğunu belirten Engin Ö., emniyetteki sorgusunda, “Gülay’la, 1 yıl önce tanıştık. Yaklaşık 6 aydır sürekli görüşüyorduk. Avcılar’da bir bara gittik, daha sonra Cihan’dan bir günlüğüne o evi kiraladım. Gülay’la içeriye girerken, Cihan, ‘Eşyamı alacağım’ diyerek bir arkadaşıyla içeriye girdi. Sonra beni döverek, ‘Sen dur. Önce biz kızla beraber olacağız’ dediler. Cep telefonumu aldılar. Cihan içeriye girince, Gülay ‘Yapmayın’ diye bağırmaya başladı. Sonra arkadaşı odaya girdi. Ben kapıyı açtığımda Gülay’ın üzerinde bir şey yoktu. Cama çıkmış ‘bana dokunmayın’ diye bağırıyordu. Sonra kendisini bir anda boşluğa bıraktı” dedi.

Haberin Devamı


Genç kızın arkadaşı Engin Ö. “Kasten cinayet” suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gülay Bursalı’ya yapılan ön otopside tecavüz bulgusuna rastlanmadı.

İki kişi aranıyor

Araştırmada, genç kızın atladığı 41 numaralı dairenin Cihan I.’nın annesine ait olduğu ve yaşlı kadının 40 gün önce öldüğü belirlendi. Binadaki bazı görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruldu. Ses duyarak uyandıklarını söyleyen bazı bina sakinlerinin söyledikleri ise yaşanan dehşeti ortaya koydu. İddiaya göre, Cihan I., olaydan hemen sonra bir arkadaşıyla, Engin Ö.’yü döverek daireden çıkardı. “Kız arkadaşım atladı” diye bağıran Marmara Üniversitesi öğrencisi Engin Ö.’yü araya giren bina sakinleri kurtardı. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan Engin Ö., ölüme sebebiyet vermekten adliyeye sevk edildi. Cihan I. ve arkadaşının yakalanması için ise çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Üniversiteli oyuncunun ölümü soruşturması: Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest

BAŞAKŞEHİR’de üniversiteli genç oyuncu Gülay Bursalı’nın ölümüyle ile ilgili olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Engin Ö., polisteki sorgusunun ardından gündüz saatlerinde adliyeye sevk edildi. Engin Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. / Ali AKSOYER / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı