Guangzhou Evergrande

Guangzhou Evergrande

Son dakika Guangzhou Evergrande haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Guangzhou Evergrande ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Guangzhou Evergrande haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Guangzhou Evergrande

haberleri sayfasında son dakika yaşanan guangzhou evergrande gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 guangzhou evergrande haberi bulunmuştur. Tüm guangzhou evergrande haberleri aşağıda listelenmiştir.
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon... Al Nassr forması giyen Anderson Talisca, kendisi hakkında 'transfer görüşmesi' açıklaması yapan Şenol Güneş'e yanıt verdi.
8.08.2023 Beşiktaş
Fabio Cannavaro Süper Lig'de! Kariyerinde 2 kupası var
Fabio Cannavaro Süper Lig'de! Kariyerinde 2 kupası var Çin Lig'inde Guangzhou Evergrande ile 2 kupa kaldırma başarısı yakalayan 49 yaşındaki teknik direktör Fabio Cannavaro, Fatih Karagümrük'e imza attı.
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında... İtalyan gazeteci Fabrizio Romano 'Talisca - Galatasaray' iddialarına "İki taraf arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmedi' ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Galatasaray
Anderson Talisca ile ilgili flaş gelişme! İmzayı atıyor
Anderson Talisca ile ilgili flaş gelişme! İmzayı atıyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile adı anılan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun geleceğine karar verdiği iddia edildi.
2.03.2023 Şampiy10
Anderson Talisca bombası! Menajeri Süper Lig devini takibe aldı
Anderson Talisca bombası! Menajeri Süper Lig devini takibe aldı Arabistan'da mutsuz olduğu ve Al Nassr'dan ayrılacağı iddia edilen Talisca'nın sezon sonunda Süper Lig'e geri döneceği öğrenildi.
7.03.2022 Fenerbahçe
Alex Teixeira Beşiktaş'tan ayrılıyor! İşte Brezilyalı futbolcun yeni adresi
Alex Teixeira Beşiktaş'tan ayrılıyor! İşte Brezilyalı futbolcun yeni adresi Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira'ya Çin'den teklif geldiği ortaya çıktı.
18.02.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Ricardo Goulart bombası
Beşiktaş'tan Ricardo Goulart bombası Brezilya basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş bonservisi elinde olan Ricardo Goulart için devreye girdi.
12.12.2021 Başakşehir
Talisca krizi! 'Sakatlık numarası yapma'
Talisca krizi! 'Sakatlık numarası yapma' Al Nassr'da istediği ve beklediği futbol ortamını bulamayan Talisca'nın Arap Yarımadası'ndan ayrılması bekleniyor.
2.11.2021 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
15.07.2021 İddaa
Anderson Talisca'nın yeni adresi belli oldu!
Anderson Talisca'nın yeni adresi belli oldu! Son şampiyon Beşiktaş'ın formasını da giyen Anderson Talisca, Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'a transfer oldu.
17.05.2021 Futbol
Marega'dan sonra şimdi de Talisca bombası
Marega'dan sonra şimdi de Talisca bombası Fenerbahçe'nin ilgilendiği Marega'yı renklerine bağlayan Al Hilal, Talisca'ya da imza attırmak üzere.
11.05.2021 Futbol
Talisca'nın Süper Lig'e gelmesi neredeyse imkansız
Talisca'nın Süper Lig'e gelmesi neredeyse imkansız Brezilyalı yıldız Talisca'nın yüksek maaşı Süper Lig devlerinin gözünü korkutuyor.
9.05.2021 Süper Lig
Son Dakika! Talisca gelişmesi Beşiktaşlıları heyecanlandırdı
Son Dakika! Talisca gelişmesi Beşiktaşlıları heyecanlandırdı Guangzhou Evergrande, Anderson Talisca ile yollarını ayırma kararı aldı.
14.01.2021 Beşiktaş
Takipçi kasmak için Beşiktaş'ı kullandı
Takipçi kasmak için Beşiktaş'ı kullandı Instagram'da 1 milyon takipçi sayısına ulaşmak için Beşiktaş taraftarlarına 'Geri dönüyorum' mesajı veren Talisca kısa sürede binlerce takipçi kazandı.
16.12.2020 Beşiktaş
Anderson Talisca'dan geri dönüş sinyali: Kalbimde tek takım var
Anderson Talisca'dan geri dönüş sinyali: Kalbimde tek takım var Beşiktaş'ta kısa sürede ismini unutulmazlar arasına yazdıran ve kariyerini şu sıralar Çin'in Ghuangzhou Evergrande takımında sürdüren Anderson Talisca, ülkesine dönmesi halinde Bahia forması giymek istediğini açıkladı.
16.06.2020 Beşiktaş
Plakasını değiştirdi, kulüpten kovuldu!
Plakasını değiştirdi, kulüpten kovuldu! Çinli futbolcu Yu Hancho ile kulübü Guangzhou Evergrande'nin yolları, milli oyuncunun arabasının plakasındaki bir harfi değiştirmesi nedeniyle ayrıldı.
15.04.2020 Futbol
Beşiktaş'tan son söz: 1 milyon Euro'yu kabul ediyorsa gelsin
Beşiktaş'tan son söz: 1 milyon Euro'yu kabul ediyorsa gelsin Anderson Talisca'nın sosyal medyadan sürekli paylaşım yaparak transfer beklentisine yol açmasından rahatsızlık duyan Beşiktaş Yönetimi, “Kasada para yok ama gündem Talisca! Yıllık 1 milyon Euro'yu kabul ediyorsa gelsin” ifadelerini kullandı.
13.04.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan flaş Talisca açıklaması
Beşiktaş'tan flaş Talisca açıklaması Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Brezilyalı yıldız Talisca'nın dönme ihtimali hakkında net konuştu.
6.04.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Talisca transferi için harekete geçti
Beşiktaş Talisca transferi için harekete geçti Anderson Talisca, "Beşiktaş benim evim. Yeniden orada oynamak için gerekeni yapmaya hazırım" dedi, Kara Kartal harekete geçti... Transfer formülünü hazırlayan Siyah- Beyazlılar, Brezilyalı yıldız ile ilk teması kurdu.
27.03.2020 Beşiktaş
Galatasaray için bomba Talisca iddiası
Galatasaray için bomba Talisca iddiası Devre arasında transferde atağa geçmesi beklenen Galatasaray'ın, Anderson Talisca'nın peşinde olduğu belirtildi.
30.12.2019 Galatasaray
Talisca'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran paylaşım!
Talisca'dan Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran paylaşım! Çin'in Guangzhou Evergrande takımında oynayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.
11.12.2019 Futbol
Fenerbahçe'de Talisca bombası
Fenerbahçe'de Talisca bombası Fenerbahçe, Süper Lig'i sallayacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
14.11.2019 Futbol
Adem Ljajic’in bileti kesildi
Adem Ljajic’in bileti kesildi Sezon başı Torino'dan 6.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Adem Ljajic'in bileti kesildi. Beşiktaşlı idarecilerin, Ljajic’in menaceri Mirsad Türkcan ile görüşüp oyuncusuna devre arasında takım bulmasını istediği bildirildi.
13.11.2019 Beşiktaş
Talisca transferinde flaş gelişme!
Talisca transferinde flaş gelişme! Çin basını, Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca’nın, kulübü Guangzhou Evergrande’de yoluna devam edeceğini yazdı.
2.11.2019 Beşiktaş
Kayserispor Jackson Martinez'le anlaştı!
Kayserispor Jackson Martinez'le anlaştı! Kadrosunu genç oyuncularla takviye eden Kayserispor, forvet için ise taraftarını heyecanlandıracak bir ismin peşine düştü. Çin’de Guangzhou Evergrande’den 32 yaşındaki Jackson Martinez her an Kayserispor forması giyebilir.
19.07.2019 Kayseri Spor

Benzer Haber Etiketleri

Guangzhou Evergrande ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki guangzhou evergrande haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.