Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...

Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano 'Talisca - Galatasaray' iddialarına "İki taraf arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmedi' ifadelerini kullandı.

Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...

Al Nassr'ın tecrübeli on numarası Anderson Talisca konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan temsilcisinden ayrılacağı ve Galatasaray'a transfer olacağı öne sürülen Brezilyalı orta sahanın geleceği hakkında kararını verdiği iddia edildi.

29 yaşındaki on numaranın transfer durumu hakkındaki son detayları Suudi Arabistan basını duyurdu. Anderson Talisca için kısa süre içerisinde resmi açıklama ve imzanın beklendiği vurgulandı.

BEŞİKTAŞ'TA PARLADI; ÇİN'E TRANSFER OLDU

Bahia altyapısında futbola başlayan Anderson Talisca, 2014-2015 sezonunda Benfica'nın yolunu tuttu. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı futbolcuyu 2016-2017 sezonunda 4 milyon euro karşılığında kiraladı. Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performans sonrası dikkat çeken Anderson Talisca, 2018-2019 sezonunda 5 milyon 800 bin euro bedelle Guangzhou Evergrande'ye kiralandı. Çin temsilcisi bir sezon sonra yıldız futbolcu için 19 milyon 200 bin euro ödeyerek Anderson Talisca'nın bonservisini aldı.

Çin Futbol Federasyonu'nun yaptığı çalışmanın ardından büyük bir ekonomik kriz yaşayan Guangzhou Evergrande'de Anderson Talisca ile yollar, 2021-2022 sezonu başında ayrıldı. Al Nassr, 8 milyon euro bedelle Brezilyalı on numarayı kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

TAKIMINI SIRTLADI

Anderson Talisca, Suudi Arabistan'da gösterdiği performansla takımının yıldızı haline geldi. Cristiano Ronaldo transferinin ardından takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Brezilyalı orta sahanın Al Nassr'dan ayrılmak istediği iddiaları gündeme geldi.

Anderson Talisca bu sezon Al Nassr'da 16 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki on numara bu müsabakalarda rakip fileleri 14 kez havalandırdı. Brezilyalı futbolcunun Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

GALATASARAY İDDİALARI YALANLANDI

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu hatta sarı-kırmızılılarla anlaşma sağladığı Anderson Talisca hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray ile Anderson Talisca arasında herhangi bir transfer görüşmesi gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Anderson Talisca'nın şu anda tamamen Al Nassr'a odaklandığı vurgulandı. Yıldız futbolcunun başka bir kulüple transfer görüşme niyetinin olmadığı belirtildi.

SUUDİ ARABİSTAN'DA DA HABER OLDU

Suudi Arabistan basını da Anderson Talisca'nın takımda kalacağını yazdı. Brezilyalı futbolcunun bir hafta içerisinde Al Nassr'la yeni sözleşme imzalayacağı vurgulandı. Al Nassr'ın Anderson Talisca'nın yeni sözleşmesinde Brezilyalı futbolcuya zam yapmayı planladığı kaydedildi.

Ünlü muhabir açıkladı Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...