Gsm Operatörü

Gsm Operatörü

Son dakika GSM operatörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSM operatörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSM operatörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gsm Operatörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gsm operatörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 gsm operatörü haberi bulunmuştur. Tüm gsm operatörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
E-Devlet'e girince fark etti, hayatını kabusa çevirdi: ‘Geceleri uykum kaçıyor'
E-Devlet'e girince fark etti, hayatını kabusa çevirdi: ‘Geceleri uykum kaçıyor' Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Oğuzhan Koçak, 10 yıl önce açtırıp 6 ay kullandıktan sonra kapattırdığı bir GSM operatörüne ait hattının, kendisinin bilgisi dışında tekrar açıldığını iddia ederek, dolandırıcıların hedefi olmaktan korktuğunu belirtti. Koçak, "Yabancı bir numara aradığında korkarak açıyorum" dedi.
21.08.2022 Yaşam
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı Twitch operasyonunun ikinci dalgası ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Zanlıların gizli bir grup kurduğu ve burada çalıntı kredi kart bilgilerini paylaşıp, sahte sitelerin nasıl oluşturulduğu hakkında eğitimler verdikleri ortaya çıktı. İşte Twitch vurgununun detayları...
24.06.2022 Gündem
Telefon faturası ile ilgili flaş karar! Ücretin tamamı ödenecek
Telefon faturası ile ilgili flaş karar! Ücretin tamamı ödenecek Ankara'da Çağlar Gezen, GSM operatörüne ait uygulama üzerinden aldığı 13 bin 785 liralık telefon kendisine gönderilmemesine rağmen ücreti faturaya yansıtılınca mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Gezen'i haklı bularak, faturaya yansıtılan ücretin iadesine hükmetti.
7.04.2021 Gündem
Teslim edilmeyen telefonun ücretini faturaya yansıttılar! 13 bin 785 lira...
Teslim edilmeyen telefonun ücretini faturaya yansıttılar! 13 bin 785 lira... Ankara'da Çağlar Gezen, GSM operatörüne ait uygulama üzerinden aldığı 13 bin 785 liralık telefon kendisine gönderilmemesine rağmen ücreti faturaya yansıtılınca mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Gezen'i haklı bularak, faturaya yansıtılan ücretin iadesine hükmetti.
7.04.2021 Gündem
E Devlet Giriş İle Numara Taşıma Sorgulama
E Devlet Giriş İle Numara Taşıma Sorgulama E Devlet giriş ile telefon hatları hakkında detaylara ulaşabilirsiniz. E Devlet üzerinden numara taşıma sorgulama yaparak hangi hattan hangi GSM operatörüne ait olduğunu öğrenmek için E Devlet haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Duyunca şok yaşadık'
'Duyunca şok yaşadık' Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Yargıtay'ın Aziz Yıldırım'la ilgili kararının ardından şok yaşadıklarını söyledi.
17.04.2014 Futbol
3 gün kaldı! Satışlar patladı
3 gün kaldı! Satışlar patladı Cepte taksit döneminin sona erecek olması satışları artırdı
28.01.2014 Ekonomi
Yargıtay'dan sevindiren karar!
Yargıtay'dan sevindiren karar! Yargıtay, GSM operatörlerinin aldığı sabit ücreti haksız kazanç olarak değerlendirdi.
8.01.2014 Ekonomi
Vatandaşı kızdıran vurgun
Vatandaşı kızdıran vurgun Çok sayıda vatandaş şikayet sitelerini ve basın kuruluşlarına ihbar ve şikayet yağmuruna tuttu
10.08.2012 Ekonomi
Çöpe atılan hatlar icralık etti!
Çöpe atılan hatlar icralık etti! Kullanmadığınız telefon hatlarını kırıp atmayın!
28.05.2012 Yaşam
TC numarası ile gelen tehlike
TC numarası ile gelen tehlike Kişiye ait TC numarasının telefon bankacılığından, internet alışverişi ve oyununa, kargo tesliminden gsm hattı alımına kadar her aşamada istenilmesi vatandaşları çileden çıkardı...
25.01.2012 Yaşam
TC numarasına dikkat!
TC numarasına dikkat! Her yeni bilgi ile bir başka kurumun internet sitesinden öteki kişisel bilgilere ulaşılabiliyor
24.01.2012 Yaşam
Cep hattı gibi değiştirdiler
Cep hattı gibi değiştirdiler GSM’de olduğu gibi elektrikte de şirket değiştirmek moda oldu...
19.06.2014 Ekonomi
Numarasını taşıyanlar dikkat!
Numarasını taşıyanlar dikkat! Hiç beklemediğiniz anda icra gelebilir
6.05.2013 Yaşam
Sakın 1'e basmayın!
Sakın 1'e basmayın! Dolandırıcılardan yeni bir oyun daha...
7.03.2013 Ekonomi
'En büyük pay fiber dönüşüme'
'En büyük pay fiber dönüşüme' Türk Telekom Genel Müdürü hedeflerini açıkladı
21.01.2013 Ekonomi
Lincoln'e gönderme
Lincoln'e gönderme GSMobile'ın tanıtımında G.Saray'ın Brezilyalı yıldızına da gönderme yapıldı
10.04.2009 Futbol
Numara taşımadan Avea kârlı çıktı
Numara taşımadan Avea kârlı çıktı 9 Kasım 2008’de başlayan “Cep’te numara taşıma”dan tek kârlı çıkan operatör Avea oldu
6.03.2009 Ekonomi
Turkcell: Gerekirse biz de bedava 'cep' dağıtırız
Turkcell: Gerekirse biz de bedava 'cep' dağıtırız Turkcell CEO'su Muzaffer Akpınar, Vodafone'un pazara girmesi ile ilgili olarak, "Korkmuyoruz, heyecanlıyız. Gerekirse biz de bedava telefon dağıtma stratejisini uygularız" dedi
16.02.2006 Ekonomi
Telsim'e nakit akışı durdu, Türk Telekom 1.8 katrilyonunu istedi
Telsim'e nakit akışı durdu, Türk Telekom 1.8 katrilyonunu istedi Uzanlar'a bir darbe de Türk Telekom'dan geldi. Türk Telekom, kendi sabit numaralı abonelerinden GSM operatörlerine yapılan aramalardan dolayı şirketlere yaptığı konuşma ücretinin yüzde 50'si kadar olan ödemeyi, borçlarına mahsuben durdurdu
4.07.2003 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gsm Operatörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gsm operatörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.