Gsm Operatörleri

Gsm Operatörleri

Son dakika GSM operatörleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSM operatörleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSM operatörleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gsm Operatörleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gsm operatörleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 gsm operatörleri haberi bulunmuştur. Tüm gsm operatörleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Karaismailoğlu: Mobil abone sayısı 83 milyonu aştı
Bakan Karaismailoğlu: Mobil abone sayısı 83 milyonu aştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle internete ihtiyacın arttığını belirterek, "7’den 77'ye halkımız interneti kullandı. Çocuklar, internet vasıtasıyla eğitimlerine devam etti. Evden çalışma sisteminde çalışanlar online olarak işlerini yaptılar." ifadelerini kullandı.
30.05.2020 Ekonomi
Vatandaş isyan etmişti! Bakanlıktan GSM operatörleri açıklaması
Vatandaş isyan etmişti! Bakanlıktan GSM operatörleri açıklaması Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşları isyan ettiren GSM operatörleri hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, kesintisiz iletişim için kurumların sürekli teyakkuz halinde olduğunu ifade etti.Yaşanan durum ile ilgili inceleme başlatıldı.
27.05.2020 Gündem
Cep telefonu faturaları düşecek
Cep telefonu faturaları düşecek Maliye Bakanı Naci Ağbal, GSM operatörlerine seslenerek, "Hükümet vergiyi indiriyor. Siz de bunu faturalara yansıtın. Buradaki düzenlemenin muhatabı doğrudan tüketici" dedi.
12.10.2017 Ekonomi
GSM operatörlerinin telefon satışları 2016'da rekor kırdı
GSM operatörlerinin telefon satışları 2016'da rekor kırdı Cep telefonuna taksit yasağı, GSM operatörlerinin kontratlı cihaz satışlarına ilgiyi artırdı. Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneğine (MOBİSAD) göre 2015'te GSM operatörlerinin telefon satışı 4,3 milyonu bulurken bu rakam 2016'da 6 milyonun üzerine çıkarak rekor kırdı.
21.01.2017 Ekonomi
Cep’te ek paket belirsizliği bitecek
Cep’te ek paket belirsizliği bitecek Yapılacak yeni düzenleme ile GSM operatörleri, sundukları ek paketlerin son kullanım tarihini hatta saatini bile açık bir şekilde aboneye bildirecekler
5.10.2014 Ekonomi
Yabancılar ‘cep’ için Manisa’da sıraya girdi
Yabancılar ‘cep’ için Manisa’da sıraya girdi Kendi cep telefonunu çıkarmaya hazırlanan Vestel, Türkiye’deki 3 GSM operatörüne de üretim yapıyor...
23.03.2014 Bilim ve Teknoloji
İşte CHP'li vekilin Gül'e sunduğu rapor!
İşte CHP'li vekilin Gül'e sunduğu rapor! CHP'nin telekulak ve bilişim uzmanı milletvekili Erdal Aksünger, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunduğu raporunda bazı önerileri ve tespitleri gündeme getirdi.
29.09.2021 Gündem
Geliyoo Teknoloji Kabini ne işe yarar?
Geliyoo Teknoloji Kabini ne işe yarar? Geliyoo Teknoloji Kabini ''GTKabin'' hayatınızı kolaylaştıracak!
6.10.2013 Bilim ve Teknoloji
Tek tuşla engellenecek!
Tek tuşla engellenecek! Bıktıran mesajlara çareyi bulundu
8.05.2013 Bilim ve Teknoloji
Numarasını taşıyanlar dikkat!
Numarasını taşıyanlar dikkat! Hiç beklemediğiniz anda icra gelebilir
6.05.2013 Yaşam
Sakın 1'e basmayın!
Sakın 1'e basmayın! Dolandırıcılardan yeni bir oyun daha...
7.03.2013 Ekonomi
Turkcell, iOS 6.1 güncellemesi için tavsiyelerde bulundu!
Turkcell, iOS 6.1 güncellemesi için tavsiyelerde bulundu! iOS 6 ve 6.1''de yaşanan sorunlar nedeniyle gsm operatörleri tavsiyelerde bulunmaya devam ederken, hataların söz konusu yazılımdan kaynaklandığı bildiriliyor.
16.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Dikkat!  Bu tuzağa düşmeyin
Dikkat! Bu tuzağa düşmeyin 444’lü numaralar 0850’li numaraya yönlendiriyor ve...
15.10.2012 Yaşam
GSM operatörlerine rekor ceza!
GSM operatörlerine rekor ceza! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), GSM operatörlerine ceza yağdırdı...
11.04.2012 Ekonomi
Doğal afette iletişimi kesilmeyen teknoloji ‘telsiz’
Doğal afette iletişimi kesilmeyen teknoloji ‘telsiz’ İstanbul’da meydana gelen depremin ardından sesli aramalarda yaşanan yoğunluk; telsizle haberleşmenin önemini yeniden gündeme getirdi. Gölcük depreminde 10 gün boyunca haberleşmeyi telsizle sağladıklarını ifade eden Şua Tortu, “İhtiyaç anında cihazlarımızı, bilgilerimizi kamuoyunun yararına sunuyoruz" diye konuştu.
27.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Tek kullanımlık şifrede SMS faturası kime çıkacak?
Tek kullanımlık şifrede SMS faturası kime çıkacak? 1 Ocak'ta internet bankacılığında yeni bir dönem başlıyor...
16.12.2009 Ekonomi
Artı '1' numara düşündürüyor!
Artı '1' numara düşündürüyor! Alternatif operatörler: 11 haneli ‘Alo’ ile sabit hatta rekabet zor
30.08.2009 Bilim ve Teknoloji
Numara taşımadan Avea kârlı çıktı
Numara taşımadan Avea kârlı çıktı 9 Kasım 2008’de başlayan “Cep’te numara taşıma”dan tek kârlı çıkan operatör Avea oldu
6.03.2009 Ekonomi
Cep abonelerine eylem çağrısı
Cep abonelerine eylem çağrısı Cep telefonu abonelerine "Adaletli konuşma ücreti için bir gün sessizlik' sloganıyla 20 Ekim Perşembe günü cep telefonlarını kullanmama çağrısı yapıldı
29.09.2021 Gündem
Telsim'e nakit akışı durdu, Türk Telekom 1.8 katrilyonunu istedi
Telsim'e nakit akışı durdu, Türk Telekom 1.8 katrilyonunu istedi Uzanlar'a bir darbe de Türk Telekom'dan geldi. Türk Telekom, kendi sabit numaralı abonelerinden GSM operatörlerine yapılan aramalardan dolayı şirketlere yaptığı konuşma ücretinin yüzde 50'si kadar olan ödemeyi, borçlarına mahsuben durdurdu
4.07.2003 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gsm Operatörleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gsm operatörleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.