Gremio

Gremio

Son dakika Gremio haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gremio ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gremio haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gremio

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gremio gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 gremio haberi bulunmuştur. Tüm gremio haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi
Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı giren Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşanıyor. Kadrodaki geleceği merak konusu olan Batshuayi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
21.01.2024 Şampiy10
Vincent Aboubakar şoku! Afrika Kupası macerası başlamadan bitti
Vincent Aboubakar şoku! Afrika Kupası macerası başlamadan bitti Kamerun Milli Takımı'nın akşamki idmanında Vincent Aboubakar ciddi bir sakatlık yaşadı ve turnuvayı başlamadan kapattı.
13.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ayrılıyor! Yeni takımı şaşırttı
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ayrılıyor! Yeni takımı şaşırttı Beşiktaş'tan devre arasında ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'a Meksika devinin talip olduğu öne sürüldü. Kamerunlu forvet için Gremio'nun da devrede olduğu belirtildi.
4.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu Süper Lig devi Galatasaray, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete'yle transfer için anlaşma sağladı. Genç oyuncunun sarı-kırmızılılara maliyeti belli oldu.
7.08.2023 Galatasaray
Pedro'dan sonra Brezilya'ya bir yolcu daha
Pedro'dan sonra Brezilya'ya bir yolcu daha Daha önce Joao Pedro için Gremio ile anlaşan Fenerbahçe bu sefer de Gustavo Henrique transferinde Internacional ile el sıkıştı.
2.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Joao Pedro'nun yerini hemen doldurdu! 7 milyon euro'luk flaş teklif
Fenerbahçe Joao Pedro'nun yerini hemen doldurdu! 7 milyon euro'luk flaş teklif Joao Pedro'yu Gremio'ya göndermeye hazırlanan Fenerbahçe aradığı hücum oyuncusunu buldu. Stili ve tarzıyla Moussa Sow'u andıran Gambiyalı yıldız için 10 milyon euro gözden çıkarılırken, bu transfer için Başkan Ali Koç'un Serie A temsilcileriyle masaya oturduğu bildirildi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Bu transfer çalımı ne Joao Pedro'ya benzer ne Zaha'ya! Yıllarca hafızalardan silinmeyecek bomba
Bu transfer çalımı ne Joao Pedro'ya benzer ne Zaha'ya! Yıllarca hafızalardan silinmeyecek bomba Kadrosunda Luis Suarez, Bruno Alves, Reinaldo gibi tecrübeli isimleri barındıran Gremio'nun Muslera için devreye girdiği, Galatasaray yönetiminin ise Livakovic'i gündemine aldığı bildirildi. Fenerbahçe'yi yakından takip eden Ahmet Konanç, Hırvat eldiven hakkında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Muslera gitse Galatasaray Livakovic'i çeker alır' sözleri bomba etkisi yarattı.
31.07.2023 Fenerbahçe
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler Genelde tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Gremio son olarak Galatasaray forması giyen Muslera için girişimlere başladı.
30.07.2023 Galatasaray
Lyon, Leicester ve Shaktar'da oynadı! Fenerbahçe'ye Brezilyalı kanat
Lyon, Leicester ve Shaktar'da oynadı! Fenerbahçe'ye Brezilyalı kanat Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle serbest kalan ve şu anda Celtic'le transfer görüşmesi yapan Brezilyalı kanat oyuncusu Tete için Fenerbahçe devreye girdi.
20.07.2023 Fenerbahçe
Alex Telles'in yedeği Galatasaray'a geliyor! Tsimikas derken yeni sol bek bulundu
Alex Telles'in yedeği Galatasaray'a geliyor! Tsimikas derken yeni sol bek bulundu Uzun yıllardır sol bek sorununu çözemeyen ve Tsimikas, Telles gibi isimlerle görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi rotasını Portekiz'e kırdı. 2013 yılında Gremio'da Telles'in yedeği olan 29 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Sarı Kırmızılıların Porto'yla masaya oturduğu anlaşılırken, Okan Buruk'un da Brezilyalı oyuncuya onay verdiği bildirildi.
13.06.2023 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
22.04.2023 İddaa
Kaan Ayhan'ın Galatasaray'ı seçme sebebini açıkladı
Kaan Ayhan'ın Galatasaray'ı seçme sebebini açıkladı Sassuolo News yayın yönetmeni Antonio Parrotto, Kaan Ayhan'ı anlattı. Skorer'in sorularını yanıtlayan İtalyan gazeteci, Galatasaray'ın yeni transferini tartıya çıkardı.
11.03.2023 Galatasaray
Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin 1.96'lık kulesi Luis Suarez'le aynı takımda oynayacak
Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin 1.96'lık kulesi Luis Suarez'le aynı takımda oynayacak Lemos'un sözlşemesini feshettikten sonra kadrodaki bazı yabancı futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de bir oyuncu daha eşyalarını topladı. Serie B'de Cruzeiro'nun ardından ligi 2.olarak bitiren ve Serie A'da oynamaya hak kazanan Gremio'nun 1.96'lık kuleyle prensip anlaşmasına vardığı bildirilirken, Jorge Jesus'un da bu ayrılığa onay verdiği bildirildi.
17.02.2023 Fenerbahçe
Adana Demirspor'a bir değil 2 transfer darbesi birden
Adana Demirspor'a bir değil 2 transfer darbesi birden Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Hulk'ta hayal kırıklığı yaşarken, Başkan Murat Sancak Bakayoko transferinin de olumsuz sonuçlandığını açıkladı.
1.02.2023 Adana DemirSpor
Jorge Jesus'un Lincoln Henrique raporu ortaya çıktı
Jorge Jesus'un Lincoln Henrique raporu ortaya çıktı Dün İstanbul'a gelerek sarı lacivertli takımla anlaşmaya varan 23 yaşındaki orya saha Lincoln Henrique hakkında Jorge Jesus'un "topu çabuk olarak ileriye taşıma kabiliyeti, hızlı pas yeteneği ve asist özelliğiyle gole yatkın" raporunu sunduğu ortaya çıktı.
14.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique kimdir?  Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri! Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln Henrique İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique, saat 18.30'da İstanbul'da olacak. Fenerbahçe’nin yeni transferi Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri merak ediliyor. Peki, Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique kaç yaşında ve nereli? Lincoln Henrique’nin futbol kariyeri!
13.06.2022 Futbol
Fenerbahçe'nin yeni transferi ortaya çıktı! Menajerleri İstanbul'a geldi
Fenerbahçe'nin yeni transferi ortaya çıktı! Menajerleri İstanbul'a geldi Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen tecrübeli orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin menajeri İstanbul'a geldi.
10.06.2022 Fenerbahçe
SKANDAL! Hikmet Karaman'ın 'işe yaramaz' deyip kovduğu oyuncuyu Mesut Özil'in yerine getiriyor!
SKANDAL! Hikmet Karaman'ın 'işe yaramaz' deyip kovduğu oyuncuyu Mesut Özil'in yerine getiriyor! 2018 yılında Hikmet Karaman'la TFF 1.Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan ve ertesi sezon tecrübeli teknik adam tarafından Gremio'ya geri gönderilen 23 yaşındaki Brezilyalı 10 numaranın Jorge Jesus tarafından istenmesi Fenerbahçe cephesinde şok etkisi yarattı. Şu anda Santa Clara'da oynayan orta sahanın Portekiz'de 44 maçta 7 gol 10 asist yapması 'Mesut Özil'in yerine gelecek' yorumlarının yapılmasına neden oldu.
8.06.2022 Fenerbahçe
Önce 1,5 yıllığına kiralandı sonra kanser olduğu ortaya çıktı
Önce 1,5 yıllığına kiralandı sonra kanser olduğu ortaya çıktı Giresunspor'un renklerine bağladığı Jean Pyerre'in testis kanseri olması Karadeniz ekibini harekete geçirdi. Yeşil beyazlı kulüp tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshetti.
4.02.2022 Giresun Spor
Brezilya'da ortalık karıştı! VAR'ı parçaladılar
Brezilya'da ortalık karıştı! VAR'ı parçaladılar Gremio - Palmeiras maçında sinirlerine hakim olamayan taraftarlar VAR sistemini parçaladı.
1.11.2021 Futbol
Gremio Josef de Souza'yı istedi!
Gremio Josef de Souza'yı istedi! Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio Beşiktaş'ın yıldızı Josef de Souza'ya talip oldu.
9.10.2021 Beşiktaş
Barcelona'nın borcu dudak uçuklattı
Barcelona'nın borcu dudak uçuklattı İspanya devi Barcelona'nın 1.5 milyar dolar borcu olduğu açıklandı.
16.08.2021 İspanya
Roma Telles'in peşin edüştü
Roma Telles'in peşin edüştü Spinazzola'nın sakatlığıyla sarsılan Roma sol bek sorununu Telles'le çözmeyi planlıyor.
14.07.2021 İtalya
Alex Teixeira'nın derdi belli oldu
Alex Teixeira'nın derdi belli oldu Beşiktaş'In transfer listesinde yer alan Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'nın hedefi Avrupa'da oynamak.
2.07.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gremio ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gremio haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.