Gözüm Sende

Gözüm Sende

Son dakika gözüm sende haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözüm sende ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözüm sende haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözüm Sende

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözüm sende gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 gözüm sende haberi bulunmuştur. Tüm gözüm sende haberleri aşağıda listelenmiştir.
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
Yasemin üst geçitten atlayıp ölüme gitti
Yasemin üst geçitten atlayıp ölüme gitti Bir TV kanalında 2016’da yayınlanan “Gözüm Sende” isimli izdivaç programına annesi Esin Sarı ile birlikte katılıp talibini arayan 23 yaşındaki Yağmur Yasemin Sarı, önceki gün Acıbadem’de canına kıydı.
11.10.2017 Yaşam
ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Haziran Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Haziran Cumartesi ATV’nin 10 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Hafta Sonu haberleri ile başlıyor ve dizi tekrarları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” ekranlarda olacak. En çok bilgilendiren yarışmalardan birisi olan bu programı Murat Yıldırım sunuyor.
29.09.2021 Gündem
Aylin Kabasakal Paris'te gardırobunu yenileyecek
Aylin Kabasakal Paris'te gardırobunu yenileyecek 'Gözüm Sende' programının sunucusu Aylin Kabasakal, yeni sezon öncesi hem küçük bir tatil hem de kostüm alışverişi yapmak üzere Paris'e gidiyor.
14.04.2017 Magazin
'Aşk önemli ama yeterli değil'
'Aşk önemli ama yeterli değil' Aylin Kabasakal, mutlu evliliğin sırrını paylaştı. Güzel sunucu, "Aşk önemli ama yeterli değil” dedi.
4.04.2017 Magazin
Bölüm başı 3 Bin 500 TL alıyor!
Bölüm başı 3 Bin 500 TL alıyor! 'Gözüm Sende' programının sivri dilli kaynanası Emine Hanım, fenomen haline gelince program ekibiyle bölüm başı 3 bin 500 TL'ye anlaşmış.
21.11.2016 Magazin
Ekranların yeni izdivaç programı: Gözüm Sende!
Ekranların yeni izdivaç programı: Gözüm Sende! İzlenme rekorları kıran en çok programlardan olan izdivaç programlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Çok fazla ilgi ile karşılanan programlara bir yenisi daha ekleniyor. Yeni başlayacak olan Gözüm Sende ne zaman başlayacak? Gözüm Sende'nin sunuculuğunu kim üstlenecek? İşte Gözüm Sende programı ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Karadeniz’de toplu yunus ölümü!
Karadeniz’de toplu yunus ölümü! Karadeniz’de son 8 ayda bin 500’den fazla yunusun ölümü endişe yarattı. Uzmanlar son 12 yılda en fazla toplu yunus ölümlerinin bu yıl meydana geldiğine dikkat çekti.
20.08.2016 Yaşam
Fahriye Evcen'den 'Benim Gözüm Sende' özel klip!..
Fahriye Evcen'den 'Benim Gözüm Sende' özel klip!.. Fahriye Evcen'den 'Benim Gözüm Sende' özel klip!..
21.01.2015 Sinema-Dizi
Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende
Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende Ünlü oyuncu bu sefer mikrofonun başına geçti.
21.01.2022 Magazin
Müzik yapımcıları Evcen’in peşinde!
23.12.2013 Magazin
Oscar koşmaz dedi Emenike beter çıktı
Oscar koşmaz dedi Emenike beter çıktı Emenike, derbideki performansıyla Ersun Yanal’ı ters köşeye yatırdı
13.11.2013 Futbol
Düğünün görüntüleri geldi
Düğünün görüntüleri geldi Ülkü Aker, Bodrum’da tanıştığı otopark görevlisi Nazmi Kafadar işte böyle evlendi
2.08.2010 Magazin
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler!
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler! Kış mevsimi başladı. Bugün 1 Aralık ve kış mevsiminin ilk günü. Kış mevsimine hoş geldin demek için  Whatsap, Facebook, Instagram, Twitter'da paylaşmalık sözler, mesajları ve şiirler ilk sıradaki yerini aldı. Biz de aralık ayı mesajları ile aralık ayı ile ilgili şiirleri ve güzel-kısa, resimli sözleri bir araya getirdik.
30.11.2021 Gündem
Eşi tarafından çıplak halde saatlerce dövüldü! Vahşetin detayları kan dondurdu
Eşi tarafından çıplak halde saatlerce dövüldü! Vahşetin detayları kan dondurdu Antalya'da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vurup öldüren Melek İpek (31), jandarmadaki ifadesinde işkence ve cinayeti detaylarıyla anlattı. Kan donduran cümlelerin yer aldığı ifadede Melek İpek, "Öldürmemesi için yalvardım. Kızlarımın üstüne kapandım. Tüfeğin dipçiği ile kafama vurdu. Gözüm, yüzüm, kolum ve omzumdan yaralandım. Çıplak halde ve ellerim kelepçeliydi. Avda kullandığı naylon iple cenin pozisyonunda olacak şekilde banyoda buldum kendimi. Baygınken ters ilişkiyle anal pozisyonda tecavüz ettiğini hissettim. Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Çay kaşığı ve saç tel tokaları ile kelepçeyi açmaya çalıştık ama açamadık" dedi.
9.01.2021 Yaşam
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak"
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak" Süper Lig'de ilk maçına 17 yaşında çıkan, U15'ten bu yana ay-yıldızlı formayı sırtında taşıyan ve Milli Takımın son kadrosunda yer alan Gökhan Akkan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Tam Saha Dergisi'ne röportaj verdi.
1.10.2018 Rizespor
Derik’te PKK cephaneliği ele geçirildi
Derik’te PKK cephaneliği ele geçirildi MARDİN’in Derik İlçesi’nde güvenlik güçlerinin 28 eve düzenlediği operasyonda, PKK’ya ait çok sayıda silah ve patlayıcı madde ele geçirildi...
29.09.2021 Gündem
'İkimiz birbirimizi anne kız gibi sevdik'
'İkimiz birbirimizi anne kız gibi sevdik' Türk Müziği’nin Taş Bebeği Gönül Yazar, efsane söz yazarı Fikret Şenes’in vefatının ardından Magazinsortie...
28.02.2015 Magazin
Soğuk biri sanılıyorum ama sıcakkanlıyımdır
Soğuk biri sanılıyorum ama sıcakkanlıyımdır Fotoğraflar: Barış ACARLIZaten seviliyordu, “iyi oyuncudur”, “güzel kadındır” deniyordu ama Canan Ergüder, Güllerin Savaşı dizisindeki Gülfem Sipahi rolüyle deyim yerindeyse “daha da bir parlattı kendini"...
12.10.2014 Arşiv
Başbakan Erdoğan Malatya'da konuştu
Başbakan Erdoğan Malatya'da konuştu Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, Malatya'da halka hitap etti.
29.09.2021 Gündem
Eski eş dehşeti
Eski eş dehşeti "Kezzap atarım dedi, falçatayla kesti"
10.10.2012 Yaşam
Kanuni Sultan Süleyman´a takılanlar
Kanuni Sultan Süleyman´a takılanlar Muhteşem Yüzyıl, ekranlarda gösterilmeye başlamadan zemin hafif hafif sarsılıyordu, yayınlandı; yer yerinden oynadı...
14.01.2011 Arşiv
Evet diyecek solcuya Allah rahmet eyleye
Evet diyecek solcuya Allah rahmet eyleye Sosyoloji profesörü, Gazi Üniversitesi'nin efsane hocası Kadir Cangızbay'dan kendine özgü Türkiye yorumları'12 Eylül'de evet darbeyi asker vurdu' diyen Prof...
29.09.2021 Gündem
Dizideki Şebnem benimle birebir örtüşüyor
Dizideki Şebnem benimle birebir örtüşüyor Son günlerin popüler dizisi “Cuma’ya Kalsa” bu aralar herkesin dilinde.
30.04.2010 Arşiv
Ekranda 'seksi' diyalog!
Ekranda 'seksi' diyalog! Adı aşk haberleriyle gündeme gelen Rabia, dün oldukça erotik bir yayının konuğuydu!
26.10.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gözüm Sende ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözüm sende haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.