Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Haziran Cumartesi

ATV’nin 10 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Hafta Sonu haberleri ile başlıyor ve dizi tekrarları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” ekranlarda olacak. En çok bilgilendiren yarışmalardan birisi olan bu programı Murat Yıldırım sunuyor.

ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Haziran Cumartesi

ATV’nin 10 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da atv’de Hafta Sonu programı ile başlıyor. Önceki gün içerisinde yaşanan ve günlük olayların ele alındığı bu programda gazete haberleri de sunuluyor. Saat 10.00’da ise Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin eski bölümlerinden birisi ATV ekranlarında olacak. Hemen ardından ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin eski bölümü yayınlanacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 16.50’de ise sevilen sinema filmlerinden Shrek 2 ekranlarda olacak. İki devin hayatında geçen olayların ele alındığı bu sinema filmini çocuklar kaçırmamalı! İki büyük devin maceraları hepimize bir ders olacak nitelikte.

Saat 19.00’da ise Hafta sonu atv Ana Haber ekranlarda olacak. Dünyada ve ülkemizde yaşanan son olayların ele alındığı bu programda gündeme dair detayları ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz. Haberlerden hemen sonra ise Ramazan gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Nihat Hatipoğlu ile İftar programı ekranlarda olacak.

ATV’nin bugünkü akşam kuşağında ise sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” yer alıyor. Her bölümünde hem bilgilendiren hem de bilgilendirirken kazandıran programın sunucusu Murat Yıldırım.

Haberin Devamı

Saat 23.15’te ise Gözüm Sende programının yeni bölümü ATV ekranlarında olacak. Aylin Kabasakal’ın sunduğu bu programda kadın yarışmacı yüzünü görmediği fakat hayatlarını öğrendiği4 adaydan birisini seçiyor ve böylece hayatında yeni bir sayfa açıyor.

Saat 01.10’da ise Nihat Hatipoğlu ile Resulullah’ın İzinde programı başlayacak. Sahur vaktine kadar Nihat Hatipoğlu birbirinden yararlı dini bilgilerden bahsedecek ve orucun önemini anlatacak. Saat 04.25’te ise sevilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek’in tekrar bölümü ekranlarda olacak.