Göz Sulanması

Göz Sulanması

Son dakika göz sulanması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göz sulanması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göz sulanması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göz Sulanması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göz sulanması gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 göz sulanması haberi bulunmuştur. Tüm göz sulanması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Nezle Nasıl Geçer? Nezle Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Nezle Nasıl Geçer? Nezle Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Nezle olan kişilerin bol bol dinlenmesi, sıvı alımını artırması ve C vitamini bakımından zengin gıdaları tüketmesi önerilir. Dengeli beslenme ve ağrı kesicilerle de vücudu rahatlatmak mümkündür. 
8.01.2024 Sağlık
Göz sulanması şikayetiyle doktora gitti! Yüzünde dev delikle...
Göz sulanması şikayetiyle doktora gitti! Yüzünde dev delikle... İngiltere’de göz sulanması şikayetiyle hastaneye gidip doktorların enfeksiyon teşhisi koyup antibiyotik verdikleri adamın aslında göz kanseri olduğu ortaya çıktı. Talihsiz adam hayatta kalabilmek için sadece gözünden olmadı, yüzünde koca bir delik açıldı.
22.10.2021 Dünya
Bahar alerjisi olanlar dikkat! Virüse yakalanma riski...
Bahar alerjisi olanlar dikkat! Virüse yakalanma riski... Bahar aylarında sıkça görülen saman nezlesi koronavirüs açısından risk teşkil ediyor. Alerjik Hastalıklar ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sami Öztürk, "Saman nezlesi olan kişilerde burun kaşınması, tıkanması, göz sulanması ve kaşıntısı nedeniyle ellerini burnuna götürme ihtiyaçları artar, maskeleri sık çıkartıp burun temizleme ihtiyacına bağlı olarak koronavirüs hastalığı daha fazla görülebilir" dedi. Prof. Dr. Öztürk, bu kişiler için önemli tavsiyelerde bulundu.
7.04.2021 Sağlık
Göz kızarıklığının nedeni 'kuruluk' olabilir
Göz kızarıklığının nedeni 'kuruluk' olabilir Pandemiyle birlikte değişen yaşam koşullarının gözlerdeki yansımasının temel olarak miyopi derecesinde artış, göz yorgunluğu ve göz kuruluğu olduğunu söyleyen Op. Dr. Deniz Marangoz, "Göz kuruluğu, göz kızarıklığının en sık görülen sebeplerinden" dedi.
18.03.2021 Sağlık
Yüksek göz tansiyonu ciddiye alınmazsa körlüğe yol açabilir
Yüksek göz tansiyonu ciddiye alınmazsa körlüğe yol açabilir Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. H. Zeki Büyükyıldız, 12 Mart Dünya Glokom Günü nedeniyle farkındalık yaratmak adına uyarılarda bulundu. Bin bebekten 1’inde glokom (yüksek göz tansiyonu) görüldüğünü ifade eden Büyükyıldız, "Doğuştan glokom, tespit edilmesinde gecikilirse kısa sürede körlüğe yol açar. Bu tür glokom aşırı göz sulanması, ışığa karşı aşırı hassasiyet ve bebeğin gözünü kısması ile dikkatleri çeker" dedi.
10.03.2021 Sağlık
Göz yorgunluğunu azaltmak için basit ipuçları!
Göz yorgunluğunu azaltmak için basit ipuçları! Hem yaşadığımız pandemi nedeniyle hem de çağımızın gereği olarak günümüzün önemli bir zamanını ekranların karşısında geçiriyoruz. Bilgisayarlara, akıllı telefonlara veya başka dijital ekranlara uzun süre bakmanın gözlerde rahatsız edici etkiler yaratabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Enver Attila Bakan, göz yorgunluğu ile ilgili alınması gereken önlemleri anlattı.
15.12.2020 Sağlık
Çocuklarda bahar alerjisi soğuk algınlığı ile karıştırılmasın
Çocuklarda bahar alerjisi soğuk algınlığı ile karıştırılmasın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Mesut Arslan, “Eğer nezle, ilkbahar ve yaz aylarında başlayıp, üç haftadan uzun sürüyorsa ve iyileşme eğilimi göstermiyorsa, alerjik nezle şüphesi kuvvetli hale gelir” dedi.
7.05.2020 Sağlık
Şaşılık tedavisinde erken tanı önemli
Şaşılık tedavisinde erken tanı önemli Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ziya Kaya, şaşılıkta erken tanının tedavide başarıyı getirdiğini söyledi.
6.07.2019 Sağlık
Göz kapaklarınıza dikkat!
Göz kapaklarınıza dikkat! Gözlerimiz yaşamamı algılamamız adına çok önemli bir organımızdır. Bu bölgede oluşabilecek hasarlar yaşam konforunu önemli derecede etkilemektedir.
25.02.2018 Sağlık
Çocuklarda göz sulanmasına dikkat
Çocuklarda göz sulanmasına dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, çocuklarda göz sulanmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
10.01.2017 Sağlık
Uzmanlardan gözyaşı kanal tıkanıklığı uyarısı
Uzmanlardan gözyaşı kanal tıkanıklığı uyarısı Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr...
6.07.2016 Sağlık
Gözlerinizi silerken dikkat
Gözlerinizi silerken dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op...
28.03.2016 Sağlık
Şaşılıkta erken teşhisin önemi
Şaşılıkta erken teşhisin önemi Göz Hastalıkları Uzmanı Opr...
6.10.2015 Sağlık
Sınıflardaki hava kirliliğine dikkat!
Sınıflardaki hava kirliliğine dikkat! Yaşamın neredeyse 1/4'ü okullarda geçiyor...
22.09.2015 Sağlık
Okul çağındaki çocuklarda göz problemi
Okul çağındaki çocuklarda göz problemi Derse konsantre olamama, satır atlama, baş ağrısı, televizyonu yakından izleme, gözde kaşıntı, sulanma ve kirpikte kepeklenme çocuklarda göz rahatsızlığı belirtisi olabilir.
14.11.2013 Arşiv
Lens kullananlar dikkat!
Lens kullananlar dikkat! İçinde böcek üreyebilir ve...
7.09.2012 Sağlık
Baharla gelen tehlike!
Baharla gelen tehlike! Baharda artan polenler parklar çocuklar için birçok tehlikeyi de beraberinde getirebilir
23.04.2012 Sağlık
Daha çok göz kırpın
Daha çok göz kırpın Bilgisayar karşısında normalden 3 kez daha az göz kırpılıyor, bu da ciddi sorunlara sebep oluyor
22.02.2012 Sağlık
Yakından televizyon izlemek gözü bozmuyor
Yakından televizyon izlemek gözü bozmuyor Televizyon yakından izlemenin göz bozukluğuna yol açtığı yönündeki inanış çürütüldü.
3.09.2011 Sağlık
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak?
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak? Türkiye Ramazan Bayramı kapsayacak 3 haftalık tam kapanmaya hazırlanıyor. Kabine toplantısından çıkan 'Tam Kapanma' kararının detayları İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde detaylı olarak açıklandı. Buna göre, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiliyor. Tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının da çalışmaları ile ilgili detaylar yer aldı. Peki, Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Kamu çalışma saatleri değişti mi? Kamuda esnek çalışma olacak mı? Tam kapanmada kamu ve özel sektör nasıl çalışacak? İşte tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının çalışma kararları...
27.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika tam kapanma genelgesi! Liste belli oldu...
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika tam kapanma genelgesi! Liste belli oldu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz" dedi. Tam kapanmanın detaylarını İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdiği genelge ile açıkladı. Sokağa çıkma yasağından muaf olacakların listesi belli oldu... Kısıtlama döneminde seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kesilmeyecek. Sağlık ve güvenlik gibi kritik alanlar hariç kamudaki hizmetler, toplam personelin yüzde 50'sini aşmayacak ölçüde asgari personelle sürdürülecek.Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde yeme-içme yerleri sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterebilecek.
26.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göz Sulanması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göz sulanması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.