Görevimiz Tehlike

Görevimiz Tehlike

Son dakika Görevimiz Tehlike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Görevimiz Tehlike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Görevimiz Tehlike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görevimiz Tehlike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görevimiz tehlike gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 görevimiz tehlike haberi bulunmuştur. Tüm görevimiz tehlike haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık Günübirlik kiralık evlere vergi geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını açıkladı. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını bildirdi. İşte haberin detayları...
31.07.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy, ünlü yapımcı James Brock ile bir araya geldi
Bakan Ersoy, ünlü yapımcı James Brock ile bir araya geldi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, pek çok tanınmış filme imza atan yapımcı James Brock ile bir araya geldi.
4.07.2023 Gündem
Aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim'
Aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim' Dünyaca ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili üç yıldır sessizliğini korusan ikiliden Atwell, ilk kez Cruise ile ilgili açıklama yaptı.
6.05.2023 Magazin
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin
AB doğalgaza 180 euroluk tavan fiyat konusunda anlaştı
AB doğalgaza 180 euroluk tavan fiyat konusunda anlaştı Avrupa Birliği (AB) enerji bakanları, doğalgaza megavatsaat başına 180 euro tavan fiyat uygulanması konusunda anlaştı.
19.12.2022 Dünya
'Evde kal' çağrısı, dijital yayın platformlarına ilgiyi zirveye  taşıdı
'Evde kal' çağrısı, dijital yayın platformlarına ilgiyi zirveye taşıdı Sağlık Bakanlığı'nın corona virüsle etkin mücadele kapsamında yaptığı "evde kal" çağrısının ardından dijital yayın platformlarının ziyaretçi sayısı son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
22.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında?
Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? soruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Birçok film ve dizi projelerinde yer alan ve şu anda Sefirin Kızı adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
Görevimiz Tehlike kara listeye girdi
Görevimiz Tehlike kara listeye girdi Bu hafta vizyona giren filmler arasında Mission: Impossible Yansımalar, aksiyonseverler için iyi bir alternatif.
27.07.2018 Arşiv
Paris’i yaktı!
Paris’i yaktı! Tom Cruise’un başrolde yer aldığı ‘Görevimiz Tehlike’ filminin 6’ncı devam halkası ‘Mission: Impossible - Fallout’ın dünya prömiyeri Paris’te yapıldı.
16.07.2018 Magazin
Bu yaz izlemeniz  gereken 10 film!
Bu yaz izlemeniz gereken 10 film! Bu yaz beyazperde çok hareketli! İşte yaz sezonu boyunca vizyona girecek ve izlemeniz gereken filmler...
14.07.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? 18 Haziran Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 18 Haziran Pazartesi 18 Haziran Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına geçecek. Sabah bülteninden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebilme şansı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Görevimiz Tehlike 5” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geçecek. Heyecanlı ve aksiyon dolu kesitler sunan film ile sürükleyici bir sinema keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
18.06.2018 Gündem
Yok artık! Film boyunca bıyıklıymış...
Yok artık! Film boyunca bıyıklıymış... Vizyona yeni giren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminde 'Superman'i canlandıran Henry Cavill'in, film boyunca bıyığıyla rol aldığı ancak 25 milyon dolarlık özel efektlerle silindiği ortaya çıktı.
23.11.2017 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe 26 Ekim perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlarınızda yerini alıyor. Gündemin nabzını tutan, en acıklı, en sevindirici ve en ciddi olayları sabahın erken saatlerinde ekranlarınızın karşısındayken öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Bizim Hikaye” adlı fenomen dizi ile akşamınıza renklilik ve dinamiklik kazandırabilirsiniz. Yeni dizinin yeni bölümünde yine birbirinden çekişmeli mücadele dolu kesitler yaşanacak. FOX TV yayın akışı hakkında daha derin bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Göreve geri döndü
Göreve geri döndü Tom Curise ‘Görevimiz Tehlike 6’nın aksiyon sahnelerinde senaryo gereği çatıdan atlamış ve sakatlanmıştı.
5.10.2017 Magazin
Tom Cruise'dan çok kötü haber!
Tom Cruise'dan çok kötü haber! 'Görevimiz Tehlike 6' filminin Londra'daki setinde çatıdan çatıya atlarken sakatlanan Tom Cruise'un ayak bileğini iki yerinden kırdığı açıklandı.
16.08.2017 Magazin
Tom Cruise ölümden döndü!
Tom Cruise ölümden döndü! Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 6 filminin çekimlerinde büyük tehlike atlattı. Londra'da yapılan çekimlerde çatı katından atlayan Cruise, karşı binaya iniş yapamayınca sakatlık geçirdi.
15.08.2017 Kültür Sanat
Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  10 Ağustos Perşembe
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe Fox TV yayın akışı 10 Ağustos Perşembe günü her gün olduğu gibi Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Çalar Saat’in ardından ekrana Kaybolan Çiçekler programı canlı yayınıyla Fox TV ekranlarına geliyor. Ardından Sen İste Yeter programı da canlı olarak yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Ne Seninle Ne Sensiz programı canlı olarak ekranda oluyor. Akşam kuşağı geldiğinde TV’de ilk kez yayınlanacak olan Eski Sevgili Fox ekranlarında! Eski Sevgili’den sonra da Görevimiz Tehlike Yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Fox TV 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı Fox TV yayın akışı 1 Ağustos Salı günü Çalar Saat’in canlı yayınıyla başlıyor. Çalar Saat’in ardından yeni bölümüyle Saatli İlker Ayrık Takvimi Fox TV ekranlarına geliyor. Yayın akışının devamında Kaybolan Çiçekler, Sen İste Yeter ve Ne Seninle Ne Sensiz programları arka arkaya canlı olarak yayına giriyor. Akşam kuşağında Olmaz Böyle Şey TV’de ilk kez Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Yerli sinema filmi olan Olmaz Böyle Şey’in hemen ardından yabancı sinema Görevimiz Tehlike 4 yayında olacak. Akşam kuşağı bittikten sonra dizi ve filmlerin tekrar bölümlerini Fox TV’de bulabilirsiniz. Fox TV 1 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Görevimiz Tehlihke TV dizisi ve Ed Wood'daki Oscarlık performansıyla hafızalara kazınan usta oyuncu Martin Landau 89 yaşında hayatını kaybetti.
18.07.2017 Dünya
Ünlü aktör Michael Nygvist hayatını kaybetti!
Ünlü aktör Michael Nygvist hayatını kaybetti! Kansere yakalanan İsveçli ünlü aktör Michael Nygvist, 56 yaşında hayatını kaybetti.
28.06.2017 Magazin
Gerilimi önledi
Gerilimi önledi ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin 6. filminin çekimleri Paris’te devam ediyor.
16.05.2017 Magazin
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak!
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak! Bodrum'daki The Bodrum By Paramount Hotel'in açılışını, Holywood starı Avustralyalı Nicole Kidman yapacak.
11.05.2017 Magazin
Aşk dedikoduları  alev aldı
Aşk dedikoduları alev aldı Hollywood yıldızı Tom Cruise ile aralarında aşk dedikoduları çıkan rol arkadaşı Vanessa Kirby, ‘Görevimiz Tehlike 6’ filminin setinde tutkulu bir sahne çekiminde görüntülendi.
4.05.2017 Magazin
Tom Cruise ile Vanessa Kirby çok fena yakalandı!
Tom Cruise ile Vanessa Kirby çok fena yakalandı! Tom Cruise, 26 yaşındaki İngiltere güzeli Vanessa Kirby ile öpüşürken görüntülendi.
3.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Görevimiz Tehlike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görevimiz tehlike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.