Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 18 Haziran Pazartesi

18 Haziran Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına geçecek. Sabah bülteninden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebilme şansı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Görevimiz Tehlike 5” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geçecek. Heyecanlı ve aksiyon dolu kesitler sunan film ile sürükleyici bir sinema keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? 18 Haziran Pazartesi

Sabah 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten sizlerle olacak. Sabah bülteninden gündemi ilgilendiren tüm gelişmeleri tek tek detayları ile öğrenebilme imkanı elde edebilirsiniz. Siyaset, yaşam, emlak, politika, hava durumu ve spor alanındaki tüm gelişmeler ekranlara gelecek. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Güncel programı seyrederken yıllardır aranan kayıplar ve yaşanmış tüyler ürpertici cinayet olayları ile karşı karşıya kalacaksınız. 13:00’da “ATV Gün Ortası”a adlı haber bülteni ekranlara dahil oluyor. Siyaset, yaşam, emlak, politika, spor ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeler sizlere aktarılacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü ile yayın akışına devam edilecek. Sevilen bu sürükleyici diziyi takip ediyorsanız hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. 15:10’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza geçecek. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle buluşacak. Güncel yaşam programını seyrederken kayıplardan cinayet olaylarına kadar tüm yaşanmışlıkları öğrenebilme şansı elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Bültenden gündeme dair tüm konu başlıklarını detayları ile analiz edebileceksiniz. Gündemi ilgilendiren sıcak gelişmeleri anlık olarak ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Görevimiz Tehlike 5” adlı yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Sinema filmini izlerken heyecanlı ve bol aksiyonlu bir akşama hazır olun. 22:30’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı sizlerle buluşuyor. Yarışma programını izlerken hem heyecanlı bir akşam geçirebilir hem de sorular karşısında kendinizi yarıştırabilirsiniz.

00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkıyor. Programın bitiminden hemen sonra saat 01:30’da “Görevimiz Tehlike 5” adlı yabancı sinema filmi sizlerle buluşacak. Saatler 03:30’a geldiğinde ise “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı