Görenler Şaşırdı

Görenler Şaşırdı

Son dakika görenler şaşırdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görenler şaşırdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görenler şaşırdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görenler Şaşırdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görenler şaşırdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 görenler şaşırdı haberi bulunmuştur. Tüm görenler şaşırdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda bazı menajerler tarafından konserlerinin engellendiğini iddia ederek isyan etmişti. Açıklamaları gündem olan Tilki sonrasında katıldığı bir programda ise ölüm tehditleri aldığını söyleyerek şaşırtmıştı. Aleyna Tilki şimdi ise yeni tarzıyla gündeme geldi.
26.01.2024 Magazin
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı!
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
14.09.2023 Magazin
Depremden 17 saniye önce görülen esrarengiz olay
Depremden 17 saniye önce görülen esrarengiz olay Diyarbakır'da depremden 17 saniye önce gökte görülen esrarengiz olay görenleri şaşırttı.
11.02.2023 Gündem
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı!
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı! Sergen Yalçın’ın son hali görenleri şaşırttı. Katıldığı bir televizyon programında Sergen Yalçın’ın yüzündeki değişim dikkat çekti. Sergen’i görenler sosyal medyada estetik yorumları yaptı. Peki, Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? İşte Sergen Yalçın’ın son hali…
2.11.2022 Magazin
Dağda buldu, görenler şaşkına döndü! Yaklaşık 9 kilo
Dağda buldu, görenler şaşkına döndü! Yaklaşık 9 kilo Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı Kemerkaya köyünde 8,885 kilogramlık mantar bulan Beycan Onat, ilk gördüğünde mantarı kestane kabağı sandığını söyledi.
26.10.2022 Yaşam
Jorge Jesus'un prensi İznik'te kahvede!
Jorge Jesus'un prensi İznik'te kahvede! Fenerbahçe'nin bu sezon en iyi performans gösteren oyuncularından biri olan İsmail Yüksek'i İznik'te bir kahvede görenler şaşırdı kaldı.
11.10.2022 Fenerbahçe
Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın annesini görenler şaşırdı! "Hık demiş burnundan düşmüş"
Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın annesini görenler şaşırdı! "Hık demiş burnundan düşmüş" TV8 ekranlarının sevilen programlarından MasterChef Türkiye'nin şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya annesi ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Yalçınkaya'nın annesine çok benzediğini belirten sosyal medya kullanıcıları, "Hık demiş burnundan düşmüş", "Tıpatıp benziyor" gibi yorumlarda bulundu.
7.08.2022 Magazin
Ece Seçkin'in sahne tarzını görenler şaşırdı! Sütyensiz...
Ece Seçkin'in sahne tarzını görenler şaşırdı! Sütyensiz... Sahne kostümleriyle sık sık adından söz ettiren başarılı şarkıcı Ece Seçkin yine iddialı bir seçim yaptı. Ece Seçkin pembe sütyensiz elbisesiyle paylaşım yapınca bazı takipçileri ise "Seren Serengil görmesin" yorumları yaptı. Seren Serengil Gülşen'in sahne tarzıyla ilgili yaptığı sert yorumlarla sık sık gündeme geliyordu.
23.06.2022 Magazin
Seda Akgül'ün filtresinden Keremcem de nasibini aldı! 'Abla sen ne yaptın adama böyle'
Seda Akgül'ün filtresinden Keremcem de nasibini aldı! 'Abla sen ne yaptın adama böyle' Paylaşımlarına yaptığı filtrelerle gündemden düşmeyen sunucu Seda Akgül'ün son paylaşımı yine çok konuşuldu. Yüzüne yaptığı filtreden Kerecem'den de nasibini aldı, ünlü şarkıcıyı görenler şaşırdı.
22.05.2022 Magazin
MasterChef Ayyüce'yi görenler şaşırdı! Son hali...
MasterChef Ayyüce'yi görenler şaşırdı! Son hali... MasterChef 2020 yarışmasına damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Ayyüce Kamit, son haliyle şaşırttı. Değişimiyle görenlerin gözlerine inanamadığı Ayyüce Kamit, yeni imajıyla takipçileri tarafından tam not aldı. İşte Ayyüce Kamit'in eski ve yeni hali.
18.05.2022 Magazin
Arda Turan, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damga vurdu! Görenler şaşırdı: Bu ne hal Arda?
Arda Turan, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine damga vurdu! Görenler şaşırdı: Bu ne hal Arda? Süper Lig'de 32. haftada Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Uzun süredir sahalardan uzak kalan Arda Turan maçın ikinci yarısında oyuna dahil oldu. Arda'nın oyuna girdiği anlardaki vücut hali ve mutsuzluğu görüntülere yansıdı.
10.04.2022 Galatasaray
Esenler'de akılalmaz ihmal! Çocuğu kapağı açık bagajda taşıdılar
Esenler'de akılalmaz ihmal! Çocuğu kapağı açık bagajda taşıdılar İstanbul Esenler'de 8 yaşlarındaki bir çocuk, kapağı açık bagajda yolculuk yaptı. Tehlikeli yolculuk, arkalarından gelen araçtaki kişi tarafından görüntülendi.
9.02.2022 Yaşam
Bağcılar'da şoke eden durum! Ağlama sesi dikkat çekti, görenler şaşkına döndü!
Bağcılar'da şoke eden durum! Ağlama sesi dikkat çekti, görenler şaşkına döndü! Bağcılar’da bir apartmanın arka bahçesinden ağlama sesleri duyan vatandaşlar, yeni doğmuş bir bebek buldu. Bebek sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülürken, polis ekipleri bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.
9.12.2021 Yaşam
Görenleri hayrete düşüren olay! Ayakları bağlı şekilde bulundu!
Görenleri hayrete düşüren olay! Ayakları bağlı şekilde bulundu! Kuş cennetinde ayakları bağlı ölü buzağı bulundu...
8.12.2021 Yaşam
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan iddialı paylaşımlar! Eski hali şaşırttı!
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan iddialı paylaşımlar! Eski hali şaşırttı! Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Zeynep Alkan'ın, çocukken, Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Dersimiz: Atatürk" filminde oynadığı ortaya çıktı. Alkan’ın eski halini görenler şaşırdı.
12.11.2021 Magazin
Onur Ünlü'ye ne oldu! Görenler şaşırdı
Onur Ünlü'ye ne oldu! Görenler şaşırdı Onur Ünlü’nün Cihangir’de görüntülendi. Ünlü yönetmen gazetecilere operasyon geçirdiğini söyledi.
30.12.2020 Magazin
Böyle tedbir görülmedi, tulumla pazara girdi
Böyle tedbir görülmedi, tulumla pazara girdi Tokat’ta korona virüse önlem amacıyla pazar yerine tulum giyerek giren vatandaş görenleri şaşırttı.
4.12.2020 Sağlık
Görenler şaşırdı! Deniz 30 metre...
Görenler şaşırdı! Deniz 30 metre... MUĞLA'nın Ula ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği tatil bölgelerinden Akyaka'da deniz suyu, 30 metre kadar çekildi.
23.01.2020 Yaşam
Motosiklette 6 kişi ile tehlikeli yolculuk
Motosiklette 6 kişi ile tehlikeli yolculuk Kayseri'de motosiklete 6 kişi binen Suriyeli ailenin tehlikeli yolculuğu, dikkat çekti.
31.07.2019 Yaşam
Çorum'da şaşırtan durum! Otomobilin arka koltuğunda...
Çorum'da şaşırtan durum! Otomobilin arka koltuğunda... Çorum'un İskilip ilçesinde, seyir halindeki otomobilinin arka koltuğundaki buzağıyı görenler şaşırdı.
26.05.2019 Yaşam
Diyarbakır'da görüldü! Nesli tükenmek üzere...
Diyarbakır'da görüldü! Nesli tükenmek üzere... Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Ortaşar köyünde, nesli tükenmekte olan boynuzlu baykuş görüldü.
26.05.2019 Yaşam
Ölüsü kıyıya vurdu! Görenleri hayrete düşürdü
Ölüsü kıyıya vurdu! Görenleri hayrete düşürdü Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan deniz kaplumbağası caretta caretta, ölü olarak Silivri’de kıyıya vurdu. Akdeniz sularında yaşadığı bilinen caretta caretta’nın Marmara’da kıyıya vurması görenleri hayrete düşürdü.
9.05.2019 Yaşam
Görenler şaşırdı! "Kenan sana ne oldu?"
Görenler şaşırdı! "Kenan sana ne oldu?" Sinem Kobal, önceki akşam Emirgan’daki bir mekanda düzenlenen doğum günü partisiyle yeni yaşını kutladı.
16.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Görenler Şaşırdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görenler şaşırdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.