Google Io

Google Io

Son dakika Google I/O haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Google I/O ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Google I/O haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Io

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google ıo gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 google ıo haberi bulunmuştur. Tüm google ıo haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Artık akıllı saatten çalışacak
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Artık akıllı saatten çalışacak Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp birden fazla cihazda çalışabilme müjdesinin ardından yeni bir güzel haberle daha karşımızda.
11.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Google değişiyor! Resmen duyurdular, artık internette arama yaparken...
Google değişiyor! Resmen duyurdular, artık internette arama yaparken... Google resmen duyurdu. Birçok yeni özellik geliyor. Google Crome'dan haritalara kadar yeni değişimler devreye giriyor. Milyonlarca kullanıcı yakından ilgilendiren yenilikleri açıkladılar. Google I/O 2022 etkinliğinde birçok yenilikleri ve özellikleri duyurdu. İşte o özellikler…
12.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Google, isteyen kullanıcılarının verilerini otomatik silecek
Google, isteyen kullanıcılarının verilerini otomatik silecek ABD'li teknoloji devi Google, kullanıcıların konum geçmişine ve internet aktivitelerine dair verilerin otomatik silinmesini mümkün kılacak
27.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Orta segment canavarı Pixel 3a XL tanıtıldı
Orta segment canavarı Pixel 3a XL tanıtıldı Google yeni orta segment telefonlarını sahneye çıkardı. ABD’de düzenlenen Google i/o etkinliğinde tanıtılan Pixel 3a ve Pixel 3a XL uygun fiyatıyla öne çıkıyor.
8.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Telefonunuz güneş battığı anda kararacak
Telefonunuz güneş battığı anda kararacak Android Q işletim sistemi telefonları baştan sona değiştirecek pek çok özellikle birlikte geliyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise hiç şüphesiz Android telefonlara sunulacak gece modu özelliği olacak.
6.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Pixel 3a'nın performansı nasıl? İşte ilk test sonuçları
Google Pixel 3a'nın performansı nasıl? İşte ilk test sonuçları Google'ın merakla beklenen telefonlarından Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. 7 Mayıs tarihinde tanıtılacak cihazlardan Pixel 3a performans testinde görüldü.
1.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Pixel 4 geliyor!
Google Pixel 4 geliyor! Google'ın bu yıl Google i/o etkinliğinde ilk kez dünyayla paylaşması beklenen yeni telefonları Google Pixel 4 ve Google Pixel 4 XL için geri sayım sürüyor. Diğer yandan yeni telefonun tasarımının nasıl olacağı da belli oldu.
15.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q Beta yayında!
Android Q Beta yayında! Google'ın 7-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği Google i/o etkinliğinde ilk kez karşımıza çıkması beklenen Android Q'nun beta sürümü yayınlandı.
14.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı Google’ın popüler e-posta servisi Gmail’in aktif kullanıcı sayısı 1 milyarı geçti. En son açıklanan rakamlara bakıldığında teknoloji devi resmen rekora doğru koşuyor.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı
Gmail'in aktif kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı Google’ın popüler e-posta servisi Gmail’in aktif kullanıcı sayısı 1 milyarı geçti. En son açıklanan rakamlara bakıldığında teknoloji devi resmen rekora doğru koşuyor.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Hangi telefonlar Android P güncellemesini alacak? İşte o liste
Hangi telefonlar Android P güncellemesini alacak? İşte o liste Android 9 ya da Android P sonunda tanıtıldı. Google, I/O 2018 etkinliğinde Android P'yi tanıttı. Son kullanıcıya ulaşması aylar sürecek Android P, jest tabanlı bir platform haline geldi. Android P adıyla anılan işletim sisteminin henüz resmi bir ismi yok. Peki Android P betayı hangi telefonlar alacak?
10.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Android P tanıtıldı
Android P tanıtıldı Google’ın her yıl San Fransisco’da düzenlediği ve geleneksel hale gelen etkinliği Google I/O 2018 şu anda gerçekleşiyor. Etkinliğin en önemli yeniliği olan Android P bugün Sony, Nokia, Vivo, Oneplus, Essential ve Oppo markalı cihazlar için bugünden itibaren indirilebilecek. Google I/O 2018 sunumunda tanıtılan tüm yenilikler yapay zeka ve makine öğreniminin hayatımızı ne kadar kolaylaştıracağına işaret ediyor.
9.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Android Pay büyümeye devam ediyor!
Android Pay büyümeye devam ediyor! Android Pay hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaşanan gelişmelere bakacak olursak Android Pay için beş yeni ülke daha hizmet listesine eklendiği açıklandı.
19.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Android 7.1.2 Nougat Beta yayınlandı
Android 7.1.2 Nougat Beta yayınlandı Google, geliştiriciler için Android 7.1.2 Nougat Beta sürümünü yayınladı. Peki, Android 7.1.2 Nougat güncellemesini hangi modeller alıyor?
2.02.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte yeni Android sürümünün tanıtılacağı tarih!
İşte yeni Android sürümünün tanıtılacağı tarih! Google, yeni Android sürümünü ve yeni ürünlerini tanıtacağı Google I/O 2017 için tarih verildi. İşte Google I/O 2017'nin düzenleneceği tarih!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
HP yeni Chromebook'unu tanıttı
HP yeni Chromebook'unu tanıttı HP yeni Android uygulama çalıştırma özelliği Chromebook'unu görücüye çıkardı. Cihaz, kullanıcılarına üst düzey dokunmatik deneyimini yaşatacak
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung'a Çin'den dev rakip
Samsung'a Çin'den dev rakip Son yıllarda Çin'in yükselen değeri olan ZTE, çıkartacağı sanal gerçeklik gözlüğüyle rakibi olarak gördüğü Samsung'un önüne geçmeyi hedefliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google müthiş bir proje üzerinde çalışıyor
Google müthiş bir proje üzerinde çalışıyor Google, Project Soli ile farklı bir teknoloji sunacak.
9.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Google, Android N için ilk güncellemeyi yayınladı
Google, Android N için ilk güncellemeyi yayınladı Google, Andorid N'in önizleme sürümü için ilk güncellemeyi başlattı. General Mobil 4G kullanıcılarını kısa süre içerisinde erişeceği yeni yazılım OTA üzerinden dağıtıma sunuldu.
18.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S6 için Marshmallow güncellemesi
Galaxy S6 için Marshmallow güncellemesi Uzun zamandır beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri için hazır. Bu gelişme Samsung’un resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.
18.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Google'ın yeni sanal gerçeklik gözlüğü Google VR olacak
Google'ın yeni sanal gerçeklik gözlüğü Google VR olacak İki yıl önce uygun fiyatlı CardBoard sanal gerçeklik gözlüğünün duyurusunu gerçekleştiren Google, bu defa daha iddialı bir başlık hazırlıyor.
8.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Telefonunuzda yer açın!
Telefonunuzda yer açın! Geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen Google I/O 2015 etkinliğinde, Google Photos yeni özellikleriyle duyurulmuştu. Google Photos, Android ve iOS platformları için güncellenerek sınırsız depolama alanı desteğine kavuşmuştu. Üstelik bunu ücretsiz olarak sunuyor.
20.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Google ve Youtube'dan ezber bozan uygulama!
Google ve Youtube'dan ezber bozan uygulama! Google Maps ve Youtube ilerleyen günlerde internete gerek olmadan (offline) olarak kullanılabilecek...
2.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Google, Androd M'yi tanıttı!
Google, Androd M'yi tanıttı! Teknoloji devi Google, San Francisco kentinde organize edilen Google I/O 2015 etkinliğinde yeni işletim sistemini tanıttı.
29.05.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Io ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google ıo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.