Google Android

Google Android

Son dakika google android haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan google android ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını google android haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Android

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google android gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.409 google android haberi bulunmuştur. Tüm google android haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır, Google depremi saniyeler önce nasıl bildi? Depremler önceden tahmin edilebilir mi?
Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır, Google depremi saniyeler önce nasıl bildi? Depremler önceden tahmin edilebilir mi? Türkiye’de yaşanan depremlerde Android telefonlar için uyarlanan deprem uyarı sistemi, İstanbul’da hisseden Gemlik Körfezi depremi sonrası merak konusu oldu. Depremi saniyeler önce kullanıcılara bildiren deprem uyarısı sisteminin nasıl açıldığı ve kullanıldığı için sorgulamalar başladı. Google'ın Deprem Uyarı Sistemi, Android işletim sistemine sahip cihazlarda çalışan bir deprem algılama ve uyarı servisidir. Deprem uygulaması 4 Aralık'ta Bursa Mudanya'daki 5.1 büyüklüğündeki depremini saniyeler öncesinde bildirmesinin ardından bir kez daha gündeme geldi. Peki, Google Android Deprem Uyarı Sistemi nedir, nasıl kullanılır? Deprem uyarı sistemi nasıl açılır, Android deprem uyarı sistemi nasıl çalışır?
5.12.2023 Gündem
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor!
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor! Volvo Cars ilk tam elektrikli otomobili Volvo XC40 Recharge’ı Türkiye'de satışa sunuyor.
21.01.2022 Otomobil
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu Hayatın vazgeçilmezi haline gelen mobil cihazların sorunsuz çalışabilmesi için gerekli olan mobil işletim sistemlerinin basın yansımalarını inceleyen Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre, Android işletim sistemi, iOS’a yüzde 142 fark attı.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'ın eski sürüm telefonlarla ilgili kararı! Giriş yapılamayacak!
Google'ın eski sürüm telefonlarla ilgili kararı! Giriş yapılamayacak! Google'dan önemli karar! Android telefonu olanları ilgilendiriyor. Google, Android 2.3.7 ve eski sürüm olan telefonlar üzerinden Gmail uygulama konusunda desteğini çekiyor.
1.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Android uygulamalar açılmıyor, çöküyor! Android uygulama çökmesi nasıl düzelir?
Android uygulamalar açılmıyor, çöküyor! Android uygulama çökmesi nasıl düzelir? Android kullanıcıları sosyal medya platformlarından ve çeşitli platformlardan bazı Android uygulamaların çöktüğünü paylaşıyor. Android uygulamaları çökme nedenini Google, Android System Webview'den kaynaklandığını söyledi. Android uygulama çökmesi nasıl düzelir?
23.03.2021 Gündem
Google'dan erken deprem uyarısı! Hangi telefonlar deprem uyarısı gönderecek? Google erken deprem uygulaması nedir?
Google'dan erken deprem uyarısı! Hangi telefonlar deprem uyarısı gönderecek? Google erken deprem uygulaması nedir? Google tarafından yapılan açıklamada, Dünya genelindeki telefonlar mini bir depremölçer (sismografi) işlevi görecek. Peki, Hangi telefonlar deprem uyarısı gönderecek? Google erken deprem uygulaması nedir? İşte Google erken deprem uyarısı hakkında merak edilenler...
13.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Rekabet Kurumu'ndan flaş Google açıklaması!
Rekabet Kurumu'ndan flaş Google açıklaması! Rekabet Kurumu, Google ile ilgili açıklama yaparak, "Google'ın diğer ülkelerde yaptığı gibi kurulumuz kararında yer alan yükümlülükleri eksiksiz bir şekilde getirmesi gerekmektedir." dedi.
17.12.2019 Gündem
Yeni çıkacak Huawei akıllı telefonlarda...
Yeni çıkacak Huawei akıllı telefonlarda... Huawei, Google Android kullanımına yeniden başlanması konusunda ABD Ticaret Bakanlığı`nın vereceği kararı bekliyor.
2.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Dosyalar çok daha hızlı paylaşılacak
Dosyalar çok daha hızlı paylaşılacak Google, Android Q işletim sistemini yayınlamasıyla birlikte kullanıcılarına Fast Share isminde yeni bir özellik de sunacak; bu özellik sayesinde kullanıcıların birbirlerine internet kullanmaksızın dosyaları hızlıca birbirlerine yollayabilmelerinin önü açılacak.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei tarih verdi!
Huawei tarih verdi! Google ile yaşanan kriz sonrası kendi işletim sistemine geçme kararı alan Huawei yeni sisteme geçiş için öngördükleri tarihi açıkladı.
24.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q Beta yayında!
Android Q Beta yayında! Google'ın 7-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği Google i/o etkinliğinde ilk kez karşımıza çıkması beklenen Android Q'nun beta sürümü yayınlandı.
14.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Google'dan önemli açıklama! Söz verildi...
Google'dan önemli açıklama! Söz verildi... Geçtiğimiz günlerde bir Reddit kullanıcısı, Google'ın Andoid One sitesinden 2 yıl güncelleme garantisine dair tüm ibarelerin kaldırıldığını keşfetmişti. Google'dan beklenen açıklama bugün geldi.
29.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Beyaz tema fazla şarj tüketiyor!
Beyaz tema fazla şarj tüketiyor! Google, Android uygulamalarında ve arayüzünde siyah tema için kolları sıvamış durumda. Peki, akıllı telefonlarda siyah tema seçeneği son kullanıcıya neler kazandırıyor?
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Android telefonlara Google zammı geliyor
Android telefonlara Google zammı geliyor Avrupa Komisyonu'nun kestiği 5 milyar dolarlık ceza Google'ı harekete geçirdi. Artık Chrome ve Google Arama'yı kullanmak istemeyen cihaz üreticilerinden 40 dolar lisans ücreti alınacak. Google'ın bu adımı nedeniyle Android telefon fiyatları zamlanacak.
22.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Android köklü değişikliklere gidiyor!
Android köklü değişikliklere gidiyor! Google, Android işletim sistemi nedeniyle Avrupa Birliği'nden daha fazla para cezası almamak için sistem üzerinde değişikliklere gidiyor.
17.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Dikkat! WhatsApp yedekleriniz silinecek!
Dikkat! WhatsApp yedekleriniz silinecek! 12 Kasım'dan sonra WhatsApp sohbet ve medya yedekleri Google Drive'da depolama kotasından düşmeyecek.
15.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Google, çentik sayısına sınırlama getiriyor
Google, çentik sayısına sınırlama getiriyor Google, Android P'nin resmi çentik desteğine bir sınırlama getirmeye karar verdi. Google, telefonların sadece üst ve alt kısmında bir çentik olmasını istiyor. Yani toplamda iki çentik olabilecek.
2.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Android P tanıtıldı
Android P tanıtıldı Google’ın her yıl San Fransisco’da düzenlediği ve geleneksel hale gelen etkinliği Google I/O 2018 şu anda gerçekleşiyor. Etkinliğin en önemli yeniliği olan Android P bugün Sony, Nokia, Vivo, Oneplus, Essential ve Oppo markalı cihazlar için bugünden itibaren indirilebilecek. Google I/O 2018 sunumunda tanıtılan tüm yenilikler yapay zeka ve makine öğreniminin hayatımızı ne kadar kolaylaştıracağına işaret ediyor.
9.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Milyarlarca dolarlık davayı kaybetti
Milyarlarca dolarlık davayı kaybetti Google, Android işletim sisteminde Java programlama dilini kullandığı için Oracle'a tazminat ödemeye mahkum edildi.
29.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Google o Android uygulamalarının fişini çekiyor
Google o Android uygulamalarının fişini çekiyor Google, Android uygulamalara 64 Bit'e geçiş zorunluluğu getireceğin açıkladı. Bu yeni kritere uyum sağlamayan uygulamalar kullanımdan kaldırılacak.
21.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Google'dan internetinizi boşa harcamasını durduran uygulama!
Google'dan internetinizi boşa harcamasını durduran uygulama! Google, Android cihazlardaki uygulamaların, internet paketinizi ne kadar tükettiğini anlık olarak görüp, istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz Datally uygulamasını Google Play Store’da sundu. Uygulama indirilebilir durumda.
30.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Google bütün cihazı ele geçiren virüsü ifşa etti!
Google bütün cihazı ele geçiren virüsü ifşa etti! Google, Android cihazlarındaki kötü amaçlı yazılımları ve güvenilmeyen uygulamaları tespit etmek ve engellemek için Play Protect programını başlattı. Bu proje kapsamında Skype aracılığıyla WhatApp konuşmalarını ele geçiren bir yazılım keşfedildi.
29.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Google, Android yedeklerini silecek!
Google, Android yedeklerini silecek! Google uzun süre pasifte duran hesapların artık yedeklerini saklamayacağını açıkladı. Eğer cihazınızın yedekleri silinmesini istemiyorsanız, işte yapmanız gerekenler.
16.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Android O ile emojiler güncelleniyor!
Android O ile emojiler güncelleniyor! Google, Android O ile birlikte, bazı kullanıcıların uzun zamandır şikayetçi olduğu bu "sorunu" da çözecek!
22.05.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Google Android ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google android haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.