Göksel Kaya

Göksel Kaya

Son dakika Göksel Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Göksel Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Göksel Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göksel Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göksel kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 göksel kaya haberi bulunmuştur. Tüm göksel kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk halkının Atatürk sevgisini böyle sömürüyorlar! Benzerleri sosyal medya bağış toplayıp kendilerine 'Paşam' dedirtiyorlar...
Türk halkının Atatürk sevgisini böyle sömürüyorlar! Benzerleri sosyal medya bağış toplayıp kendilerine 'Paşam' dedirtiyorlar... Atatürk’e benzerliği ile ortaya çıkan bir takım insan Türk halkının Mustafa Kemal Paşa sevgisini sömürüyor. Kimi sosyal medyada bağış topluyor kimi mareşal üniformasıyla etkinliklere katılıp kendisine “Paşam” dedirtiyor. Vatandaşlar bu suistimal bitsin derken hukukçular, Atatürk’ü Koruma Kanunu’nun bu eylemlere karşı yetersiz kaldığını söylüyor.
14.11.2023 Gündem
Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya'dan, eşi hakkında şok iddia!
Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya'dan, eşi hakkında şok iddia! Atatürk'e benzerliğiyle tanınan ve filmlerde rol alan Göksel Kaya (57), 4 yıl önce evlendiği Handan Sarıhan Kaya hakkında, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulundu. Hastanede 4 gün tedavi görüp, taburcu edilen Kaya, akciğer kanseri olduktan sonra eşiyle arasının açıldığını belirterek, "Denge kaybım olduğu için çocuk bile dokunsa yere düşüyorum. Tartıştık, eşim bana vurdu ve düştüm. 'Kalkamıyorum, tut elimi' dedim 'Geber' dedi. 3 saat beni yerde bıraktı, yumruk ve tekme attı" dedi.
29.12.2021 Gündem
'Atatürk'e en çok ben benziyorum' kavgası...
'Atatürk'e en çok ben benziyorum' kavgası... Atatürk’e benzeyen bazı kişilerin para karşılığı bayram kutlamalarına, etkinliklere hatta düğünlere katılması tartışma konusu oldu. Sosyal medyada bu durum “Ulu Önder’in aziz hatırasına saygısızlık” olarak nitelendiriliyor. Aralarında “En çok ben benziyorum” kavgası olan bu kişiler ise “Biz Ata’yı yeni nesillere anlatıyoruz” diyerek kendilerini savunuyor.
16.11.2019 Gündem
Atatürk kılığına bürünüyor! Tepki çeken görüntüler
Atatürk kılığına bürünüyor! Tepki çeken görüntüler Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, Atatürk kılığına bürünen Göksel Kaya’nın bu benzerliğini istismar ettiğini açıkladı.
9.11.2019 Gündem
Atatürk'e benzeyen sanatçı Göksel Kaya gözaltına alındı
Atatürk'e benzeyen sanatçı Göksel Kaya gözaltına alındı Atatürk'e benzerliği ile tanınan tiyatro ve sinema sanatçısı Göksal Kaya, hakkında çıkan tutuklandığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Devam eden bir dava nedeniyle ifadesine başvurulduğunu söyleyen Kaya, yapılan haberler nedeniyle de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Göksek Kaya, ifadesini verdikten sonra bırakıldı.
27.03.2017 Yaşam
Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 90. yıl  dönümü
Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 90. yıl dönümü Atatürk'ün İnebolu'ya Gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 90...
25.08.2015 Yaşam
‘Atatürk olmasaydı savaşı kazanacaktık’
‘Atatürk olmasaydı savaşı kazanacaktık’ Çanakkale Savaşı’nın 100. yıl kutlaması için Yeni Zelanda’dan gelen Massey Üniversitesi öğretim üyesi Harper, “Atatürk Kanlısırt’ı vermeyip Anzakları önledi. Olmasaydı kazanacaktık” dedi.
19.04.2015 Yaşam
Bahçeli kibarca reddetti
Bahçeli kibarca reddetti MHP Genel Başkanı Bahçeli, Atatürk'e benzerliği ile tanınan Göksal Kaya'nın birlikte fotoğraf çektirme isteğini reddetti.
29.09.2021 Gündem
Çığlık çığlığa sarıldılar!
Çığlık çığlığa sarıldılar! Atatürk'e benzerliğiyle tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya’yı gören çocuklar büyük şaşkınlık yaşadı
29.09.2021 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı. Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu.
4.08.2021 Gündem
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İrfan Can transferi açıklaması!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İrfan Can transferi açıklaması! Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu. Çok tartışılan Erencan Yardımcı transferine değinen Cengiz, Beşiktaş'ın yaptığı 'limit' açıklaması ile ilgili de konuştu. İşte Cengiz'in o sözleri...
4.02.2021 Galatasaray
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Çin uzay yarışında adımlarını hızlandırıyor
Çin uzay yarışında adımlarını hızlandırıyor Çin, son yıllarda Ay ve Mars keşif görevleri, uydu teknolojisi ve insanlı uzay seferlerine yönelik iddialı adımlarıyla ABD ve Rusya'nın öncülük ettiği uzay yarışında yeni güç olarak ortaya çıkıyor.
25.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı. Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 51 albay, general ve amiralliğe yükseltildi.
23.07.2020 Siyaset
Kritik davada önemli gelişme!
Kritik davada önemli gelişme! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki darbe girişimi davasında, 94 sanık için "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
22.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi'yle ilgili tarihi açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi'yle ilgili tarihi açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan; "İstanbul Finans Merkezi ile dünyada önemli merkezlerden biri olmanın peşindeyiz. İstanbul Finans Merkezi'nin en geç 2022 yılı başında hayata geçirilmesini bekliyoruz." dedi.
9.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını onayladı. YAŞ kararları kapsamında, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep ile 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş emekli oldu. 14 general ve amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi. Genelkurmay 2. Başkanı Korgeneral Metin Gürak ile Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Şeref Öngay'ın görev süreleri bir sene uzatıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz'ün görev süreleri bir yıl daha uzatıldı. 14 general ve amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.
1.08.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
Bostancı’da Göksel rüzgarı
Bostancı’da Göksel rüzgarı Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcu ve şarkı yazarlarından Göksel, geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde izleyicilere görkemli bir performans sundu.
14.04.2019 Magazin
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Yaşar Gaga kimdir?
Yaşar Gaga kimdir? Yaşar Gaga kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla aranıyor. Sağlık durumu kötü olan ve hastanede tedavi altına alınan Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Peki Yaşar Gaga'nın hastalığı neydi? İşte tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Yaşar Gaga hayatını kaybetti!
Yaşar Gaga hayatını kaybetti! Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga yaşamını yitirdi.
7.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Göksel Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göksel kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.