Gökhan Dinç

Gökhan Dinç

Son dakika Gökhan Dinç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Dinç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Dinç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Dinç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan dinç gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 gökhan dinç haberi bulunmuştur. Tüm gökhan dinç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi ayrılık! Okan Buruk resmen açıkladı: Antrenmanlarda bile kötü
Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi ayrılık! Okan Buruk resmen açıkladı: Antrenmanlarda bile kötü Süper Lig'in 13.haftasında NEF Stadı'nda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Galatasaray'da Okan Buruk'un yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı. Gökhan Dinç'in sorularını yanıtlayan Buruk; İcardi, Boey, Mertens hakkında övgü dolu sözler kullanırken, genç teknik adamın takımdaki bir oyuncunu hiç beğenmemesi ise ayrılık iddialarını da beraberinde getirdi.
1.11.2022 Galatasaray
17 yıllık davada Galatasaray'a Ribery şoku! Tazminat ödenecek
17 yıllık davada Galatasaray'a Ribery şoku! Tazminat ödenecek Galatasaray 2004-2005 sezonunun devre arasında transfer ettiği Ribery'nin menajerine 700 bin euro tazminat ödeyecek.
17.06.2022 Galatasaray
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu Esenyurt'ta bir mahalleye dadanan hırsızlar, çok sayıda aracın dört lastiğini jantları ile birlikte çaldı. Yaşananlar İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerini oynadığı Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirirken, araçların o halleri vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.11.2021 Yaşam
Ücret ödemeyin! Gerekçe göstermeden yapabilirsiniz, 1 yıl şartı..
Ücret ödemeyin! Gerekçe göstermeden yapabilirsiniz, 1 yıl şartı.. Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiriyor. Ücretsiz olarak, gerekçe gösterilmeden yapılabiliyor. 1 yıl şartı bulunuyor. Türkiye'deki aboneliklerin yüzde 70'inden fazlası uzun süreli taahhütle alınıyor. Taahhütten vazgeçmek isteyenlerden de yüksek cayma bedeli ve ek ödemeler isteniyor. Peki şirketlerin bunu istemeye hakkı var mı? Hukuk bu meselelerde ne diyor?
15.10.2021 Ekonomi
Fenerbahçe'den transfer yasağı iddialarına sert yanıt!
Fenerbahçe'den transfer yasağı iddialarına sert yanıt! Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada "Futbol A. Ş. hakkında tamamen hayal ürünü olarak yaptığı spekülatif yorumlara dair, gerek kulübümüzde gerekse hissedarlarımızda yaratabileceği maddi kayıplar sebebiyle bu şahısla ilgili gerekli hukuki sürecin başlatılacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.
13.10.2020 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir süre daha kapalı kalmaya devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir süre daha kapalı kalmaya devam edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, “31 Mayıs Dünya Tütüne Hayır Günü” dolayısıyla gençlerle buluşma programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünya genelinde her yıl 7 milyon, ülkemizde 100 bin kişi tütün kullanıma bağlı hastalıklar sebebiyle hayatını kaybediyor." dedi. Erdoğan, "Eğlence mekanları ve nargile içilen yerler bir süre daha kapalı kalmaya devam edecek." açıklamasında bulundu.
31.05.2020 Siyaset
%100 doğru karar
%100 doğru karar Vatan yazarları, TFF'nin olaylı derbiyi kaldığı yerden oynatma kararını değerlendirdi. İşte sonuç:
25.04.2018 Süper Lig
Dev derbi öncesi analiz!
Dev derbi öncesi analiz! Fenerbahçe ve Beşiktaş, kupa yarı finalinde 2-2'nin rövanşında Kadıköy'de karşılaşıyor. İki takım ne yapmalı, nasıl bir maç izleyebiliriz; Ersin Düzen ve Gökhan Dinç yazdı...
Tek çare 3 puan!
Tek çare 3 puan! Lider G.Saray'ın 6 puan gerisinde kalan Beşiktaş için derbi artık kritik bir viraj.
1.12.2017 Beşiktaş
Gökhan Dinç: Fatih Terim imparatordur
Gökhan Dinç: Fatih Terim imparatordur Üsküdar Belediyesi’nin ‘Sporu tabana yaymak ve Gençleri iyilerle ve iyiliklerle spor yaparak arkadaş etmek’ düşünceleri ile Üsküdar’daki okullarda yaptığı Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşileri programı bu hafta da Haydarpaşa Meslek ve Teknik Lisesi’nde yapıldı.
30.11.2017 Galatasaray
Eskiden el öperken şimdi el üstündeyiz
Eskiden el öperken şimdi el üstündeyiz TÜRKİYE’NİN dünya futbolundaki ağırlığı bugünlerde tavan yapmış durumda... Artık hem UEFA hem de FIFA futbol adına önemli kararlar alırken Türkiye Futbol Federasyonu’nun desteğine ve görüşlerine başvuruyor.
24.11.2017 Futbol
'Varsa yoksa Atiba-Oğuzhan'
'Varsa yoksa Atiba-Oğuzhan' Yazarımız Gökhan Dinç, zirve yarışını kızıştıran Başakşehir-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.
30.04.2017 Futbol
Mahmut Uslu'ya sert yanıt
Mahmut Uslu'ya sert yanıt Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamlara, ünlü spor yorumcusu Gökhan Dinç'ten yanıt geldi.
16.12.2016 Spor
Mahmut Uslu'ya sert yanıt!
Mahmut Uslu'ya sert yanıt! Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamlara, ünlü spor yorumcusu Gökhan Dinç'ten yanıt geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Dilmen Beşiktaş ve F.Bahçe'nin kalan maçlarını değerlendirdi
Dilmen Beşiktaş ve F.Bahçe'nin kalan maçlarını değerlendirdi Rıdvan Dilmen, Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programına katıldı. Dilmen “ Fenerbahçe, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını kayıpsız geçerse şampiyonluk için büyük avantaj elde eder” dedi.
6.04.2016 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay: Yalan Söylüyorlar
Rıza Çalımbay: Yalan Söylüyorlar Mersin İdmanyurdu'ndan istifa eden teknik direktör Rıza Çalımbay, Best FM'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in sorularını yanıtladı.
30.06.2015 Futbol
'Beşiktaş’tan resmi bir teklif almadım'
'Beşiktaş’tan resmi bir teklif almadım' Eski Milli Futbolcu İlhan Mansız, Best Fm'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in canlı yayın konuğu oldu.
10.06.2015 Beşiktaş
Öztürk: Başkanlığa adayım
Öztürk: Başkanlığa adayım Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.
13.01.2015 Galatasaray
Orman ayrılığı resmen açıkladı!
Orman ayrılığı resmen açıkladı! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir radyo programında transfer ve yabancı futbolcu kuralı hakkında açıklamalarda bulundu.
12.01.2015 Beşiktaş
TRT'DE "ÖRNEK VERMEK ADINA" BÜYÜK SKANDAL
TRT'DE "ÖRNEK VERMEK ADINA" BÜYÜK SKANDAL TRT Spor'da Ali Ece'yle birlikte yorum yapan Gökhan Dinç ilginç bir dil sürçmesine imza attı. Delgado'nun Beşiktaş'a geldiği günlerden bahseden yorumcu, "örnek vermek adına" cümlesini kurduğunda olanlar oldu.. "Adına" kelimesinin kullanmak isteyen yorumcu "D" harfini "M" harfine çevirince canlı yayın tarihine geçti ve sanal alemde bir anda çok popüler oldu.. İşte o anlar..
12.01.2013 Haber
Hamit için ne dedi?
Hamit için ne dedi? Abdullah Avcı Hamit'ten Emre’ye, Kerim Frei’den Ömer Toprak’a ve daha birçok konuda açıklama yaptı
27.07.2012 Futbol
Efsanelerden biri daha gitti!
Efsanelerden biri daha gitti! Galatasaray'da genç futbolcu Semih Oğuz'un sözleşmesi feshedildi
21.01.2012 Futbol
İnönü’de yayın terörü!
İnönü’de yayın terörü! CSKA maçı sonrası Beşiktaş İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç yayıncı kuruluş Star TV’nin spikeri Uğur Önver, Schuster ile Almanca konuştuğu için olay çıkardı. Yayını kesmeye çalışırken “Gözlüklerini bir tarafına sokarım” diyerek tehdit etti
18.09.2010 Futbol
Trabzon'da sahte para operasyonu
Trabzon'da sahte para operasyonu Trabzon'da, yapılan iki operasyonda piyasaya 20'lik ve 100'lük sahte banknotlar sürmeye çalışan 5 kişi yakalandı
29.09.2021 Gündem
'Tüm yardımı yapacağız'
'Tüm yardımı yapacağız' Yıldırım Demirören, Trabzonspor'un istediği Yasin'e "Bir kolaylık sağlarız" dedi
5.08.2004 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Dinç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan dinç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.