Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dilmen Beşiktaş ve F.Bahçe'nin kalan maçlarını değerlendirdi

Dilmen Beşiktaş ve F.Bahçe'nin kalan maçlarını değerlendirdi

Rıdvan Dilmen, Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programına katıldı. Dilmen “ Fenerbahçe, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını kayıpsız geçerse şampiyonluk için büyük avantaj elde eder” dedi.

Dilmen Beşiktaş ve F.Bahçe'nin kalan maçlarını değerlendirdi

Beşiktaş Bursaspor'u yenecektir

Dilmen ayrıca Fenerbahçe’yi, hafta sonunda Beşiktaş’ı mağlup eden Kasımpaşa’nın hayata döndürdüğünü söyledi ve “ Beşiktaş fırsatı 27.haftada yakalamıştı ama değerlendiremedi. Buna rağmen Kasımpaşa maçını kaybederek üzerindeki baskıyı kırdı, şimdi motivasyonu daha da artacaktır. Beşiktaş’ın, Bursaspor maçını kazanacağını düşünüyorum.” İfadelerini kullandı

F.Bahçe Konya'da kaybetmez

Fenerbahçe’nin deplasmanda oynacağı Torku Konyaspor maçını da değerlendiren Dilmen “ Fenerbahçe, Konyaspor’a kaybetmeyecektir. Kazanır mı bilemem ama kaybetmeyecektir. İki tarafta sakin oynuyor. Bu maçta oyuncu kalitesi ön plana çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Rıza hoca söylemesi gerekenleri söyledi

Dilmen, Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın açıklamalarını ise “ Rıza hoca söylenmesi gerekenleri söyledi. Sadece kendisi için değil tüm teknik adamlar için konuştu. Ben de Konyaspor teknik direktörü olsam ben de Fenerbahçe maçını kazanmak isterim” dedi.