Gökçe Akyıldız

Gökçe Akyıldız

Son dakika Gökçe Akyıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökçe Akyıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökçe Akyıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökçe Akyıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökçe akyıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 gökçe akyıldız haberi bulunmuştur. Tüm gökçe akyıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Ünlü oyuncu Gökçe Akyıldız’ın oğlu 5 yaşına bastı. Akyıldız, Harry Potter temalı bir parti düzenledi.
21.03.2023 Magazin
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu artık
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu artık Ünlü oyuncular Gökçe Akyıldız ve Sevda Erginci, önceki akşam Etiler'de bir kafe çıkışında görüntülendi. Kahve içmek için çıktıklarını söyleyen ikili, "Herkes kadar keyifsiz ve üzgünüz, tatsızız" dedi.
25.02.2023 Magazin
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor?
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın final yapacağı iddia edildi. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seni Kalbime Sakladım final ne zaman, kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?
4.08.2022 Televizyon
Gökçe Akyıldız'dan şaşırtan boşanma açıklaması!
Gökçe Akyıldız'dan şaşırtan boşanma açıklaması! 'Seni Kalbime Sakladım' dizisiyle ekranlara dönen Gökçe Akyıldız, Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülendi. Temmuz 2017'de Mustafa Özyurt ile dünyaevine giren ve 2018'de oğlu Ömer Aslan'ı kucağına alan ve 2020'de de boşanan Akyıldız, setlere dönmeye karar verdi. Akyıldız, boşanmasıyla ilgili sorulara bakın ne yanıt verdi...
21.07.2022 Magazin
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı! 1 Ocak bugün El Kızı var mı, yeni bölüm neden yok? El Kızı dizisinin 11. Bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen El Kızı dizisinin yeni bölüm tarihi sorgulanıyor. El Kızı dizisinin 11. bölümü yerine “Maske kimsin sen?” isimli TV programı ekranlarda olacak. Peki, El Kızı dizisi yeni bölüm neden yok?
1.01.2022 Magazin
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu!
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu! Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolü paylaştığı Elkızı dizisine oyuncu Gökçe Akyıldız dahil oluyor. Güzel oyuncu haberi sosyal medyadan duyurdu.
14.11.2021 Magazin
Gökçe Akyıldız sezonu açtı! Bodrum keyfi...
Gökçe Akyıldız sezonu açtı! Bodrum keyfi... 2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisinde hayat verdiği 'Songül' karakteriyle tanınan oyuncu Gökçe Akyıldız, tatil sezonunu Bodrum Cennet Koyu'nda açtı.
17.06.2021 Magazin
Gökçe Akyıldız boşandı mı?
Gökçe Akyıldız boşandı mı? Kırgın Çiçekler dizisinin Songül'ü Gökçe Akyıldız'ın 3 yıllık eşinden boşanma kararı aldığı iddia edildi...
6.08.2020 Magazin
Gökçe Akyıldız'dan 'hamilelik' iddialarına yanıt!
Gökçe Akyıldız'dan 'hamilelik' iddialarına yanıt! '2. Sayfa'ya konuk olan oyuncu Gökçe Akyıldız, kendisi hakkında ortaya atılan "Evlenmeden önce hamile kaldı" iddialarına açıklık getirdi.
26.12.2018 Magazin
"Ahlaksız namus bekçileri!"
"Ahlaksız namus bekçileri!" Geçtiğimiz temmuz ayında Mustafa Özyurt ile nikah masasına oturan 'Kırgın Çiçekler’in 'Songül’ü Gökçe Akyıldız, dün bir erkek bebek dünyaya getirdi.
17.03.2018 Magazin
ATV'nin iddialı dizisi final yapıyor!
ATV'nin iddialı dizisi final yapıyor! ATV'nin en iddialı dizilerinden biri için final kararı alındı...
13.02.2018 Televizyon
'Kırgın Çiçekler'de beklenen ayrılık!
'Kırgın Çiçekler'de beklenen ayrılık! Atv’de ekrana gelen 'Kırgın Çiçekler'in 'Songül’ü Gökçe Akyıldız, anne olmak için gün sayıyor. Dizinin yapımcısı, bebek beklediği için geçtiğimiz kasım ayında diziden ayrılmak isteyen 25 yaşındaki oyuncudan projeye devam etmesini istemişti.
13.02.2018 Televizyon
Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız, hamile kalınca...
Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız, hamile kalınca... Kırgın Çiçekler'in Songül’ü Gökçe Akyıldız, geçen temmuz ayında yaşamını Mustafa Özyurt’la birleştirmişti.
6.11.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi 23 Eylül Cumartesi tarihli ATV yayın akışı, sabah kuşağında ilk olarak saat 07.30’da ATV’de Hafta Sonu adlı haber programının yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra Kanatsız Kuşlar ve Kırgın Çiçekler adlı yerli diziler ATV ekranlarında olacak. 19.00’da yayınlanacak olan Hafta Sonu ATV Ana Haber’den sonra, ATV akşam kuşağında Kim Milyoner Olmak İster adlı sevilen yarışma ve Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizinin 3. bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
'Kırgın Çiçekler'e 3 yeni oyuncu!
'Kırgın Çiçekler'e 3 yeni oyuncu! Yetimhane kızlarının hayatını konu alan 'Kırgın Çiçekler' dizisnin oyuncu kadrosuna üç yeni isim katıldı.
1.09.2017 Televizyon
Kırgın Çiçekler 69. bölümünde Kemal Eylül'ü kaçırıyor!
Kırgın Çiçekler 69. bölümünde Kemal Eylül'ü kaçırıyor! Kırgın Çiçekler 69. bölümüyle bu akşam yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde Eylül Kemal'den kurtulmak için Atakan'la kaçmaya karar verir. Bu durum Eylül'ü daha zor bir duruma sokar. İşte Kırgın Çiçekler'de tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Kırgın Çiçekler 67. bölümünde Meral intihar mı edecek?
Kırgın Çiçekler 67. bölümünde Meral intihar mı edecek? Kırgın Çiçekler 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde hapse düşen Meral burada kalmaktansa ölmeyi tercih ediyor ve intihara kalkışıyor. Peki Meral ölecek mi? Kırgın Çiçekler bu akşam ATV'de...
29.09.2021 Gündem
Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanında Cemre zor durumda!
Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanında Cemre zor durumda! ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler'de Cemre ve kızlar Cemil tehdidi ile karşı karşıya peki Kırgın Çiçekler 64. yeni bölüm fragmanında kızlar Cemil'in elinden kurtulabilecek mi?
19.12.2016 Magazin
Kırgın Çiçekler 62. bölümünde Umut bebek ölüyor mu?
Kırgın Çiçekler 62. bölümünde Umut bebek ölüyor mu? Kırgın Çiçekler'in 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde kızlar Defne'nin yalan ihbarı sonucunda hapishaneye düşüyor. Umut bebeğin ölüp ölmediği sorusu ise Kırgın Çiçekler'de en dikkat çeken olay oluyor.
29.09.2021 Gündem
Kırgın Çiçekler'in 61. bölümünde korkutan yangın!
Kırgın Çiçekler'in 61. bölümünde korkutan yangın! Kırgın Çiçekler'in 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde Cemre'nin zengin olduğunu ve kendilerinin artık fakir yaşayacağını öğrenen Defne oturdukları evi yakmaya kalkışır. Bu sırada kendi kolu da tutuşan Defne iyileşecek mi? Heyecanlı olaylarıyla Kırgın Çiçekler bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Kırgın Çiçekler 60. bölümde ortalık karışıyor!
Kırgın Çiçekler 60. bölümde ortalık karışıyor! Kırgın Çiçekler reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kırgın Çiçekler 60. bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Kırgın Çiçekler son yayınlanan 60. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!
Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında nefesler tutuldu! ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana geşecek olan Kırgın Çiçekler 59. yeni bölümde Songül töre kurbanı oluyor. Güney'den ayrılan Songül bir gece yarısı kızlara yazdığı mektupla sinsice Sinop'a hareket ediyor. Babasının üzülmesini ve acı çekmesini istemeyem Songül kendi isteklerinden vazgeçiyor. Kırgın Çiçekler nefes kesen yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor.
14.11.2016 Magazin
‘Kırgın Çiçekler’e taze kan
‘Kırgın Çiçekler’e taze kan Etkileyici öyküsü ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Kırgın Çiçekler'e başarılı oyuncu Ruhi Sarı dahil oldu...
8.11.2016 Televizyon
Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Atv ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler 58. bölümde adını reytinglere yazdırabilir. Dün akşam ekrana gelen Kırgın Çiçekler 58. bölümde Eylül intihar'ın eşiğine geldi. Öte yandan Songül'ün babasına olan nefreti bir anl olsun azalmıyor. Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanında Songül tehlikede!
Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanında Songül tehlikede! Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı olayların bitmediği Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde kan davasının bitmesi için Sadullah'ın kızı Songül'ü düşmanının yiğeniyle evlendirmesi gerekiyor. Peki bu durumda neler olacak? Songül evlenecek mi? Tüm gelişmeler Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökçe Akyıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökçe akyıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.