Kırgın Çiçekler

Kırgın Çiçekler

Son dakika kırgın çiçekler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırgın çiçekler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırgın çiçekler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırgın çiçekler gelişmeleri de dahil olmak üzere 442 kırgın çiçekler haberi bulunmuştur. Tüm kırgın çiçekler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil'
Nil Keser'den samimi açıklamalar! 'Tekdüzelik bana göre değil' Kırgın Çiçekler dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Nil Keser, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Keser, hayatındaki değişikliklere kolay uyum sağladığından bahsetti.
7.12.2022 Magazin
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları!
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları! Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Etkileyici' dizisiyle kamera karşısında geçen oyuncu Mehmet Aykaç, önceki gece kız arkadaşıyla birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Aykaç, gazetecilerin sorularına yanıt vermeyerek kız arkadaşından uzaklaşırken, gizemli kadın ise "Neden çekiyorsunuz?" diyerek; muhabirlere bağırdı.
14.11.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç?
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç? Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, dünyaca ünlü “Dr. Death” dizisinin ikinci sezonu için teklif aldı. Söz konusu olayın ardından Biran Damla Deniz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı, boyu ve kilosu kaç?
30.09.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu!
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, tiyatro oyuncusu ve dizilerde rol alan Erkan Kaledibi (32), evinde ölü bulundu. Erkan Kaledibi'nin, eşinin olay sırasında ailesinin yanına misafirliğe gittiği öğrenildi. Evde doğal gaza bağlı ocağın açık olduğu tespit edildi. Kaledibi'nin Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Kırgın Çiçekler gibi bazı dizilerde rol aldığı öğrenildi.
28.03.2022 Gündem
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı?
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un juri olduğu, Tansel Öngel'in sunduğu Maske Kimsin Sen, yayınlanan son bölümüyle gündem oldu. Maske Kimsin Sen'de yaşanan ifşa krizi sosyal medyanın diline düştü. Dün akşam yayınlanan bölümde ise elenen kişi Ayna oldu. Ayna'nın kim olduğu ise merak ediliyordu. Peki, Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Biran Damla Yılmaz kimdir? İşte detaylar...
23.01.2022 Magazin
Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlüymüş!
Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlüymüş! Güldür Güldür Show adlı eğlence programında Hayati Bayat'ı canlandıran Mahir İpek, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Özel hayatıyla da merak konusu olan İpek'in bir dönem Kırgın Çiçekler, İki Aile, Issız Adam gibi yapımların yıldız ismiyle evli olduğunu duyunca şaşıracaksınız!
19.01.2022 Magazin
Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’den iddialı pozlar!
Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’den iddialı pozlar! Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Meral karakteriyle hafızalara kazınan Aleyna Solaker, Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapıyor. 19 yaşındaki oyuncunun Instagram’da iki milyona yakın takipçisi var.
30.11.2021 Magazin
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu!
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu! Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolü paylaştığı Elkızı dizisine oyuncu Gökçe Akyıldız dahil oluyor. Güzel oyuncu haberi sosyal medyadan duyurdu.
14.11.2021 Magazin
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında?
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Çok yakında vizyona girecek Demir Kadın filminde Neslican Tay’a hayat veren oyuncu Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile birlikte fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarının ardından ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Naz Çağla Irmak Sarp Levendoğlu ile sevgili mi? İşte detaylar...
31.08.2021 Gündem
Gökçe Akyıldız sezonu açtı! Bodrum keyfi...
Gökçe Akyıldız sezonu açtı! Bodrum keyfi... 2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisinde hayat verdiği 'Songül' karakteriyle tanınan oyuncu Gökçe Akyıldız, tatil sezonunu Bodrum Cennet Koyu'nda açtı.
17.06.2021 Magazin
Aleyna Solaker övgü aldı
Aleyna Solaker övgü aldı Oyuncu Aleyna Solaker, siyah bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyanın konusu oldu
22.08.2020 Magazin
Gökçe Akyıldız boşandı mı?
Gökçe Akyıldız boşandı mı? Kırgın Çiçekler dizisinin Songül'ü Gökçe Akyıldız'ın 3 yıllık eşinden boşanma kararı aldığı iddia edildi...
6.08.2020 Magazin
Neşe Erberk, Biran Damla Yılmaz'a dava açtı
Neşe Erberk, Biran Damla Yılmaz'a dava açtı Erbek Ajans’ın sahibi Neşe Erberk, “Kırgın Çiçekler”de rol alan oyuncusu Biran Damla Yılmaz’a dava açtı.
11.12.2019 Magazin
Paylaşılamayan güzel!
Paylaşılamayan güzel! Biran Damla Yılmaz’ı paylaşamayan Türk ve Arap hayranları sosyal medyada birbirlerine girdi.
28.08.2019 Magazin
Oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın annesi hayatını kaybetti
Oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın annesi hayatını kaybetti Bez Bebek dizisiyle tanıdığımız son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın annesi Gülay Balıkçı vefat etti.
22.01.2019 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı 10 Temmuz Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteni ile gündeme dair aklınıza takılan tüm gelişmeleri öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “47 Ronin” adlı yabancı sinema filmi ile yayına devam edebileceksiniz. Aksiyon ve heyecan dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu filmi seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi 9 Temmuz Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Bültenden gündeme dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ile karşılaşacaksınız. Programı seyrederken hem yarışma anını yaşayabilir hem de eleyici sorular karşısında stresinizi atabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalın.
9.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma 6 Temmuz Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte bu bültenden öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bourne’un Mirası” adlı yabancı sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Filmi seyrederken hem akşamınızı renklendirebilir hem de güzel bir sinema ortamı yakalayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 2 Temmuz Pazartesi 2 Temmuz Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Ekranların renkli haber bülteni ile mükemmel bir hafta başına başlangıç yapabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Heyecan dolu yarışma anı sunan program ile akşamınızı renkli ve eğlenceli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
2.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı 26 Haziran Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile başlıyor. Siyasetten sağlığa kadar her alandaki tüm sıcak gelişmeleri ekranlarınız karşısından tek tek öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek” adlı yabancı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Aksiyon, macera ve gerilim dolu sahneleri ile ekranları renklendiren sinema filmini arkadaşlarınızla birlikte seyrederek güzel bir film keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
26.06.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi 25 Haziran Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile başlayacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve olaylarını detayları ile birlikte ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Genel kültür, tarih, siyaset ve güncel yaşam gibi pek çok konudaki sorularla yayına başlayan yarışmayı keyif içinde seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kırgın Çiçekler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırgın çiçekler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.