Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanında Songül tehlikede!

Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı olayların bitmediği Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde kan davasının bitmesi için Sadullah'ın kızı Songül'ü düşmanının yiğeniyle evlendirmesi gerekiyor. Peki bu durumda neler olacak? Songül evlenecek mi? Tüm gelişmeler Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde...

Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanında Songül tehlikede!

Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde Songül babasıyla kavga ediyor, hapishaneden çıkmamış olmasını tercih ettiğini söylerken annesi yerine kendisinin ölmüş olmasını isteyeceğini haykırıyor. Bu duruma çok üzülen Sadullah nasıl bir karar verecek? Kırgın Çiçekler Pazartesi akşamı ekranda olacak.

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız yer alıyor. Kırgın Çiçekler Pazartesi akşamları saat 20:00'de ATV'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 58. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 57. BÖLÜM ÖZETİ

Kader kardeşinin yetimhaneye verilmemesi için çırpınmaktadır. Songül geçmişin acısıyla babasıyla yüzleşmekten kaçınır. Sadullah kendini affettirmek için Songül'ün etrafında dolanırken Kemal ile tanışır. Kemal, Nazan korkusuyla can derdindedir. Hapisten çıkan Defne, okulda dışlanır. Nazan kızını tekrar kabul ettirmek için okulda balo düzenler. Herkesin bir araya gelmesini fırsat bilen Defne, kızları rezil etmek için eline geçen fırsatı değerlendirerek herkesi şaşkınlığa uğratır.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER GENEL HİKAYE

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.