Göğüs Dekoltesi

Göğüs Dekoltesi

Son dakika göğüs dekoltesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göğüs dekoltesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göğüs dekoltesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göğüs Dekoltesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göğüs dekoltesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 göğüs dekoltesi haberi bulunmuştur. Tüm göğüs dekoltesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise yine çok iddialı! Göğüs dekoltesinden vazgeçmiyor
Hadise yine çok iddialı! Göğüs dekoltesinden vazgeçmiyor 4,5 ay süren evliliği ile ilgili ilk kez konuşan ve "Beceremedim o işi!" diyen ünlü şarkıcı Hadise boşanma sonrası iddialı tarzıyla dikkat çekiyordu. Hadise sahneye bu sefer siyahlar içinde çıktı ve göğüs dekoltesinden yine vazgeçmedi.
21.05.2023 Magazin
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım'
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım' 'Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.
13.12.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi İddialı çıkışları, sahne kıyafetleri ve özel yaşantısıyla gündemden düşmeyen sanatçı Hülya Avşar, 'Sen Aşk Mısın?' adlı şarkısıyla müzik piyasasına geri dönmüştü. Şimdilerde tatilcileri şarkılarıyla eğlendiren Hülya Avşar'ı izlemeye gelenler hem müziğe, hem de sahne şovuna doyuyor. Cüretkar pozların kadını Hülya Avşar yine şıklığını konuşturdu. Siyah elbisesine derin göğüs ve bacak dekoltesi damga vurdu.
27.07.2022 Magazin
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar...
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar... Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adından söze ettiren Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti. Sezen, o anları sosyal medyadan paylaştı.
31.05.2022 Magazin
Eski vekil Ahmet Çakar'a tepkiler çığ gibi! Melis Sezen'e ünlü isimlerden destek geldi: Çok güzelsin!
Eski vekil Ahmet Çakar'a tepkiler çığ gibi! Melis Sezen'e ünlü isimlerden destek geldi: Çok güzelsin! Eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen'i hedef göstererek, “Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık.” sözleri olay yarattı. Ünlü isimler, Kanal D'de ekranlara gelen 'Sadakatsiz' dizisinde 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen'i, aylar önce ödül töreninde giydiği dekolte kıyafet nedeniyle bir TV programında eleştiren eski vekile tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.
13.05.2022 Magazin
Sevda Erginci'nin derin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı!
Sevda Erginci'nin derin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı! Son olarak Elkızı dizisiyle ekranlarda olan Sevda Erginci, sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. Siyahlar içinde olan Sevda Erginci'nin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun hayranları bu poza yorum yağdırdı.
25.04.2022 Magazin
Cilt güzelliğini korumak için bunlara dikkat!
Cilt güzelliğini korumak için bunlara dikkat! Pek çok faktör cilt üzerinde olumsuz etkiliyor. Diğer organlara oranla çok daha hızlı yaşlanan cildin özellikle de yirmili yaşlardan itibaren daha fazla bakım ve desteğe ihtiyacı bulunuyor. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar yaşlanma belirtilerini azaltmak, kırışıklık ve lekelerin oluşumu önlemek için dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
24.02.2022 Sağlık
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun'
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun' Evlilik programı sayesinde tanınan ve Seda Sayan'ın klibinde de oynayan Solmaz Çiros sosyal medyada dikkat çekiyor. Eski halinden eser kalmayan gelin adayı Solmaz son olarak sahne için iddialı pozlar verdi. Solmaz Çiros'un derin göğüs dekoltesi takipçilerini ikiye böldü. Çiros'un paylaşımına yorumlar yağdı...
28.01.2022 Magazin
Nihal Candan minicik elbisesiyle frikik verdi! Çareyi emojide buldu...
Nihal Candan minicik elbisesiyle frikik verdi! Çareyi emojide buldu... Bahar Candan'ın doğum gününe katılan ablası Nihal Candan tercih ettiği cesur elbiseyle dikkat çekti. Hem süper mini hem de göğüs dekoltesi olan Candan resmen kardeşinin önüne geçti. Nihal Candan minicik elbisesiyle pozlar verirken bacaklarını açtı ve frikik verdi. Nihal Candan o anları sosyal medyadan paylaştı.
23.01.2022 Magazin
Lerzan Mutlu göğüs dekolteli pozunu paylaştı!
Lerzan Mutlu göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
16.12.2021 Magazin
Burcu Özberk yeni yaşını kutladı! Dekoltesiyle çok konuşuldu...
Burcu Özberk yeni yaşını kutladı! Dekoltesiyle çok konuşuldu... Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra'sı Burcu Özberk yeni yaşını sette kutladı. Özberk'in iddialı göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı.
12.12.2021 Magazin
Naz Mila göğüslerini soran takipçisine verdiği yanıtla gündemde!
Naz Mila göğüslerini soran takipçisine verdiği yanıtla gündemde! Zuhal Topal'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında popüler gelin adaylarından biri olan Azerbaycan asıllı fenomen Naz Mila "Her yerim doğal" dedi. Mila'nın göğüs dekoltesi takipçilerinin ilgisini çekti.
28.11.2021 Magazin
Hadise'nin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Hayranları ikiye bölündü
Hadise'nin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Hayranları ikiye bölündü Hadise’nin Instagram hesabından paylaştığı pembe-siyah elbisesiyle verdiği pozu sosyal medyada olay oldu. Oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler’le aşk yaşamaya başlayan şarkıcının kıyafet tercihi hayranlarını ikiye böldü.
28.08.2021 Magazin
Yasmin Erbil bacak ve göğüs dekolteli pozuyla olay oldu!
Yasmin Erbil bacak ve göğüs dekolteli pozuyla olay oldu! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yasmin Erbil’in siyah derin bacak ve göğüs dekolteli elbiseli fotoğrafına beğeni yağdı.
6.03.2021 Magazin
Göğüs asimetrisi düzeltilebilir!
Göğüs asimetrisi düzeltilebilir! Kadınların yaklaşık %85’inde karşılaşılan göğüs asimetrisi oldukça doğal bir durumdur. Asimetrinin belirgin olduğu durumlar kişiyi hem estetik hem de sağlık açısından rahatsız edebilir. Asimetri sorunu için tedavi yöntemlerini Plastik Rekonstrüktif ve Estetik CerrahOp. Dr. İlsun Aka sizler için anlatıyor.
16.02.2021 Sağlık
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında?
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İlk olarak evlilik programı ile adını duyurmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirmeye devam eden Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İşte detaylar...
13.01.2020 Gündem
Hadise kendini sansürledi
Hadise kendini sansürledi Hadise geçen hafta sonu Almanya konserine siyah bir mayo ile çıkıp dekoltesi ile sosyal medyayı sallamıştı
11.07.2019 Magazin
Yasmin Erbil'den derin dekolte
Yasmin Erbil'den derin dekolte Sosyal medya paylaşımları ile sık sık adından söz ettiren Yasmin Erbil, iddialı fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi
15.06.2019 Magazin
Geceye damga vurdu!
Geceye damga vurdu! Ronaldo'nun model sevgilisi, derin bacak dekoltesiyle galaya damga vurdu
1.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Göğüs Dekoltesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göğüs dekoltesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.