Glee

Glee

Son dakika Glee haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Glee ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Glee haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Glee

haberleri sayfasında son dakika yaşanan glee gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 glee haberi bulunmuştur. Tüm glee haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu kardeş acısıyla sarsıldı! Not bırakıp intihar etti...
Ünlü oyuncu kardeş acısıyla sarsıldı! Not bırakıp intihar etti... Glee adlı televizyon dizisinin yıldızı Darren Criss, kahreden ölüm haberiyle sarsıldı. Darren Criss'in erkek kardeşi Charles 36 yaşında intihar ederek hayatına son verdi.
3.03.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu Geçen 8 Temmuz'da oğluyla birlikte California'daki Piru Gölü'ne açılan ve bir daha geri dönmeyen Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın neden öldüğü yapılan otopsi sonucu belli oldu.
15.07.2020 Dünya
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü?
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü? ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin yıldızı oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığı tahmin ediliyor. Cesedin Rivera'ya ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından Glee müzikalinden 30'lu yaşlarında ölen üçüncü kişi olurken, genç ölümler Glee laneti yorumlarına neden oldu. Naya Rivera’nın ölümün ardından gözler Glee dizinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in ölüm nedenlerine çevrildi. Okuyucular Glee dizisinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in neden öldüğünü sorgulamaya başladı.
14.07.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu! ABD’deki Piru Gölü’nde kaybolmuştu!
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu! ABD’deki Piru Gölü’nde kaybolmuştu! ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin yıldızı oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığı tahmin ediliyor.
14.07.2020 Dünya
Gölde kaybolan ünlü yıldızla ilgili son dakika gelişmesi!
Gölde kaybolan ünlü yıldızla ilgili son dakika gelişmesi! Yetkililer, dört yaşındaki oğluyla birlikte Güney Kaliforniya'daki Piru Gölü'nde tekneyle açılan oyuncu Naya Rivera'yı arama çalışmalarında bugün bir ceset bulunduğunu duyurdu.
13.07.2020 Dünya
Ünlü oyuncu Heitz hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Heitz hayatını kaybetti Popüler dizilerden Big Bang Theory, Grey’s Anatomy, Prison Break, Glee ve CSI serilerinde rol alan 78 yaşındaki ABD’li ünlü aktris Jane Galloway Heitz hayatını kaybetti.
23.11.2019 Magazin
Ünlü oyuncu Mark Salling hayatına son verdi
Ünlü oyuncu Mark Salling hayatına son verdi ABD'nin meşhur komedi dizilerinden 'Glee' ile adını duyuran 35 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Salling'in Los Angeles'ta intihar ettiği açıklandı.
30.01.2018 Dünya
Seri katil Criss
Seri katil Criss Yayınlanan ilk sezonuyla oldukça sevilen American Crime Story’nin üçüncü sezonunda 1997’de gerçekleşen Gianni Versace cinayeti anlatılacak.
18.02.2017 Magazin
Skandallar dizisi
Skandallar dizisi ABD’nin popüler gençlik dizisi Glee’de skandallar bitmiyor. Oyuncu Mark Salling, çocuk pornosu bulundurmaktan tutuklandı.
30.12.2015 Magazin
Gwyneth’in gizli kaçamağı
Gwyneth’in gizli kaçamağı Müzisyen eşi Chris Martin ile boşanan Gwyneth Paltrow, yeni bir aşka yelken açtı...
25.10.2014 Magazin
Twitter'da bir hayalet dolaşıyor
Twitter'da bir hayalet dolaşıyor Twitter'da gizemli olay; fotoğraflar siliniyor...
29.09.2021 Gündem
'Arka bahçemde çıplak geziyorum'
'Arka bahçemde çıplak geziyorum' Glee dizisinin yıldız isminden şaşırtan itiraf!
6.03.2014 Magazin
Julia Roberts'a acı haber
Julia Roberts'a acı haber ABD'li aktris Julia Roberts'in üvey kız kardeşi Nancy Motes (37), Los Angeles'ta yaşadığı evin tuvaletinde ölü bulundu...
11.02.2014 Dünya
Gündemi Türkiye belirliyor!
Gündemi Türkiye belirliyor! 2013 yılında en çok konuşulanlar arasında Türkiye de var...
14.12.2013 Dünya
Ünlü oyuncu uyuşturucudan ölmüş!
Ünlü oyuncu uyuşturucudan ölmüş! Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu
17.07.2013 Magazin
Otelde ölü bulundu!
Otelde ölü bulundu! ABD'yi şoke eden haber
14.07.2013 Magazin
Siz kimin hayranısınız?
Siz kimin hayranısınız? Ünlülere hayran olanların da birer lakabı bulunuyor
30.10.2012 Magazin
Türk kızı nefes kesti!
Türk kızı nefes kesti! "Glee"de oynayacak yeni yeteneklerin keşfedildiği şarkı yarışmasında nefes kesti
24.08.2012 Magazin
Türk kızı nefes kesti
Türk kızı nefes kesti ABD televizyonlarının popüler müzikal dizisi “Glee”de oynayacak yeni yeteneklerin keşfedildiği şarkı yarışmasında yarışan Türk kızı Aylin Bayramoğlu jüriyi etkilese de birinciliği rakibi Blake Jenner’a kaptırdı
24.08.2012 Haber
Türk kızı ikinci!
Türk kızı ikinci! Amerika'nın yetenek yarışmasında adımızı duyurdu
23.08.2012 Dünya
Öğrencisiyle ilişkiye giren Türk öğretmen konuştu!
Öğrencisiyle ilişkiye giren Türk öğretmen konuştu! ABD’de 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdiği için yargılanan Türk öğretmen sessizliğini bozdu...
5.06.2012 Dünya
Böyle ofis ortamı herkesin hayali
27.05.2011 Arşiv
Lezbiyen oluyor
Lezbiyen oluyor 'Love and Other Drugs' filmindeki sevişme sahneleriyle çok konuşulan Anne Hathaway bu kez...
19.01.2011 Magazin
Sürpriz yok, favoriler Oscar'a koşuyor
Sürpriz yok, favoriler Oscar'a koşuyor Altın Küre'de ödüller sahiplerini buldu...
29.09.2021 Gündem
Liseli pozları kızdırdı
Liseli pozları kızdırdı Popüler Glee dizisinin oyuncuları ünlü erkek dergisi GQ’ya soyununca kriz çıktı
21.10.2010 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Glee ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki glee haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.