Naya Rivera

Naya Rivera

Son dakika Naya Rivera haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Naya Rivera ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Naya Rivera haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naya Rivera

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naya rivera gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 naya rivera haberi bulunmuştur. Tüm naya rivera haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu
Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu Geçtiğimiz 8 Temmuz'da oğlu Josey Hollis Dorsey ile birlikte California'daki Piru gölüne giden ve 13 Temmuz'da da cansız bedeni bulunan Naya Rivera'nın otopsi raporu tamamlandı.
13.09.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu Geçen 8 Temmuz'da oğluyla birlikte California'daki Piru Gölü'ne açılan ve bir daha geri dönmeyen Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın neden öldüğü yapılan otopsi sonucu belli oldu.
15.07.2020 Dünya
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü?
Naya Rivera ile Glee dizinde 3. ölüm! Mark Salling ve Cory Monteith neden öldü? ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin yıldızı oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığı tahmin ediliyor. Cesedin Rivera'ya ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından Glee müzikalinden 30'lu yaşlarında ölen üçüncü kişi olurken, genç ölümler Glee laneti yorumlarına neden oldu. Naya Rivera’nın ölümün ardından gözler Glee dizinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in ölüm nedenlerine çevrildi. Okuyucular Glee dizisinde oynayan ve ölen diğer oyuncular Mark Salling ve Cory Monteith’in neden öldüğünü sorgulamaya başladı.
14.07.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu! ABD’deki Piru Gölü’nde kaybolmuştu!
Ünlü oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu! ABD’deki Piru Gölü’nde kaybolmuştu! ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin yıldızı oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu. 33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığı tahmin ediliyor.
14.07.2020 Dünya
Gölde kaybolan ünlü yıldızla ilgili son dakika gelişmesi!
Gölde kaybolan ünlü yıldızla ilgili son dakika gelişmesi! Yetkililer, dört yaşındaki oğluyla birlikte Güney Kaliforniya'daki Piru Gölü'nde tekneyle açılan oyuncu Naya Rivera'yı arama çalışmalarında bugün bir ceset bulunduğunu duyurdu.
13.07.2020 Dünya
Al Pacino’nun şeytan tüyü
Al Pacino’nun şeytan tüyü Danny Collins 1971 yılında henüz toy ve içine kapanık bir şarkı yazarıyken, fırlama bir gazeteciyle röportaj yapar...
27.03.2015 Arşiv
Kim Kardashian'a çok sert tepki!
Kim Kardashian'a çok sert tepki! "Sen bir çocuğun annesisin..."
12.11.2014 Magazin
Emmy'nin en şıkı o
Emmy'nin en şıkı o Televizyon dünyasının Oscar’ı olarak tanımlanan Emmy dün gece Los Angeles’ta sahiplerini buldu
31.08.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Naya Rivera ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naya rivera haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.