Gizli Operasyon

Gizli Operasyon

Son dakika gizli operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.764 gizli operasyon haberi bulunmuştur. Tüm gizli operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batshuayi'den gelen para PSG'li yıldıza gidecek! Gizli operasyon, Jorge Jesus peşinden koşmuştu
Batshuayi'den gelen para PSG'li yıldıza gidecek! Gizli operasyon, Jorge Jesus peşinden koşmuştu Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Kadrosunu çok önemli isimlerle güçlendiren Kanarya'da geriye son bir hamle kaldı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı lacivertlilerin, şu ana kadar adı basında hiç duyulmamış flaş bir yıldız için devreye girdiği ortaya çıktı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
31.08.2023 Fenerbahçe
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Suriye'de düzenlediği operasyonla DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el- Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurmuştu. MİT'in nefes kesen operasyonun detaylar ortaya çıktı.
1.05.2023 Gündem
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon!
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon! Ukrayna tarafından Neptün füzeleriyle batırılan Rusya'nın amiral gemisi Moskva'ya gizli bir operasyon düzenleyerek askeri teçhizatları ve askerlerin cansız bedenlerini topladığı iddia edildi. Ürkütücü operasyon iddiası Ukrayna'dan gelirken Batı medyası operasyonun askerlerin ailelerinin öfkesinin artması sonrası gerçekleştirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor?
Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor? Rusya Ukrayna savaşı kritik bir boyuta geldi. Ukrayna'da savaş koşulları iyice ağırlaştı. Rus askeri konvoyu Kiev ve Harkov'u kilometrelerce çevreliyor. Rusya'nın gizli operasyon gücü Wagner'i devreye sokacağı hatta paralı Wagner askerlerinin çatışmalara girdiği iddiaları da var. Peki, Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor? İşte detaylar…
11.03.2022 Dünya
Dünya kırmızı alarmda! Rusya, Ukrayna'yı işgal edecek mi? Saatler kaldı, bölgeden son dakika gelişmeleri...
Dünya kırmızı alarmda! Rusya, Ukrayna'yı işgal edecek mi? Saatler kaldı, bölgeden son dakika gelişmeleri... Rusya ile Ukrayna arasındaki tehlikeli gerilim devam ederken kritik açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden, "Rusya saldırırsa, bedeli yüksek olacaktır. İşgale uzun vadeli yaptırımlarla karşılık vereceğiz. NATO topraklarını tüm gücümüzle koruyacağız" ifadelerini kullandı. Biden ayrıca Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme tehdidinin devam ettiğini söyledi. Öte yandan Ukrayna krizi devam ederken NATO’dan sürpriz bir bilgi paylaşımı yapıldı. Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Avrupa’da bir savaş istemediğini söyledi. Rus ordu televizyonu ise, Kırım Köprüsü'nden geçen silahlar ve zırhlı araçların görüntülerini yayınladı. Tansiyonun bir nebze düştüğü bölgede sıcak gelişmeler yaşanırken ABD'nin Kiev büyükelçiliğinin taşınması sırasında yaptığı gizli operasyon da ortaya çıktı.
16.02.2022 Dünya
Bağdadi'nin öldürüldüğü iddia edilen yer ortaya çıktı
Bağdadi'nin öldürüldüğü iddia edilen yer ortaya çıktı ABD'nin, terör örgütü DEAŞ'ın elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'yi İdlib'de öldürdüğü iddia edilen operasyon yeri görüntülendi.
27.10.2019 Dünya
Trump tweet attı ortalık karıştı: 'Çok gizli' operasyon
Trump tweet attı ortalık karıştı: 'Çok gizli' operasyon ABD Başkanı Donald Trump'ın "çok büyük bir şey oldu" şeklindeki paylaşımı kamuoyunda merak uyandırırken, DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin İdlib'de ABD birliklerinin düzenlediği bir operasyonda ölmüş olabileceği belirtildi. DEAŞ teröristbaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin öldürüldüğü iddia edilen operasyon İdlib'de gece yarısı gerçekleşti. ABD, helikopterlerle hedefleri ateş altına alıp özel kuvvetlerle indirme yaptı. Operasyon 4 saate yakın sürdü. MSB tarafından yapılan açıklamada, "ABD tarafından İdlib'e dün gece yapılan operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulmuştur." denildi.
27.10.2019 Dünya
Irak Suriye'de DEAŞ'a karşı gizli operasyon düzenledi
Irak Suriye'de DEAŞ'a karşı gizli operasyon düzenledi Irak İçişleri Bakanlığı, Suriye'nin iç kesiminde terör örgütü DEAŞ'a karşı gizli operasyon düzenlediğini ve örgüt lideri Ebubekir Bağdadi'nin operasyon sırasında kaçtığını duyurdu.
4.05.2019 Dünya
Los Angeles'da gizli operasyon
Los Angeles'da gizli operasyon Meryem Uzerli, Los Angeles'ta bir ajansla anlaştı.
10.01.2019 Magazin
Rus diplomatik kuryesiyle kokain kaçıran çete yakalandı
Rus diplomatik kuryesiyle kokain kaçıran çete yakalandı Arjantin'de Büyükelçiliğe bağlı bir binada yapılan aramada 400 kg kokain bulundu ancak bu açıklanmadı. Gizli operasyon yürüten polis, diplomatik bagaja takip cihazları yerleştirdi. Yakalanan kokainin piyasa değeri 50 milyon dolar.
23.02.2018 Dünya
Filiz Akın'a çok gizli operasyon yapıldı!
Filiz Akın'a çok gizli operasyon yapıldı! Filiz Akın, beynine pıhtı atmasından korktuğu şah damarını stent taktırarak açtırdı. Üç gün yoğun bakımda kalan usta sanatçı dün taburcu oldu.
20.02.2018 Magazin
'Rusya'ya gizli operasyon yapılıyor!'
'Rusya'ya gizli operasyon yapılıyor!' Bütün hayatlarını sahte kimlikler ve adreslerle, "illegal istihbarat" çalışmalarına adayan Rusya'nın dış istihbarat örgütü SVR'nin "illegal istihbarat" birimi, 95'inci yıldönümünü Başkan Putin'in katılımıyla kutladı. Putin, yabancı gizli servislerinin Rusya ve müttefiklerine karşı çalışmalarını artırdığı ve bazı terör örgütleri ile açıkça işbirliği içinde olduğunu savundu.
29.06.2017 Dünya
Yurtta Sulh Konseyi'nin hacker grubundan 10 kişi gözaltına alındı
Yurtta Sulh Konseyi'nin hacker grubundan 10 kişi gözaltına alındı Darbe Girişimi Sonrasında Cumhurbaşkanı, Devlet Bahçeli ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı hedef alan grup üyeleri, 5 ay süren gizli operasyon sonucunda yakalandı.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ İngiltere’yi su altından vuracak
DEAŞ İngiltere’yi su altından vuracak İngiliz Kraliyet Donanması, DEAŞ’ın, Ortadoğu’dan ülkeye yakıt getiren tankerlere mayın yerleştirme planına karşı 2 yıldır gizli bir operasyon yürüttüğü ortaya çıktı
21.05.2017 Dünya
Silikon taktırdı
Silikon taktırdı İrem Derici, göğüslerine silikon taktırmak için bıçak altına yattı. Derici, bu gizli operasyonu Gülşen’in doğum yaptığı hastanede geçirince deşifre oldu
12.01.2017 Magazin
Instagram’da modellik yapan 8 kadın tutuklandı
Instagram’da modellik yapan 8 kadın tutuklandı İran’da sosyal medya üzerinden tesettürsüz modellik yapan 8 kadın “fesadı yaymak” suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi. Sorgulanan 21 kişi hakkında ise dava açıldı.
17.06.2021 Dünya
İran'da 'Instagram modelleri' tutuklandı!
İran'da 'Instagram modelleri' tutuklandı! İran devlet televizyonu başta Instagram'da olmak üzere, internet üzerinden modellik yapan 8 kişinin "İslami olmayan" ağlara çalışma gerekçesiyle tutuklandığını duyurdu...
16.05.2016 Dünya
MKE müdürüne suçüstü yapılırken Bakan içeri girdi
MKE müdürüne suçüstü yapılırken Bakan içeri girdi Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi milli piyade tüfeğininin sırlarını satmak isterken yakalanmıştı. O sırada yemek yemek için bir Bakan içeri girdi. Bakan'ın korumalarıyla hemen irtibata geçildi.
29.09.2021 Gündem
18 pedofili polis operasyonuyla yakalandı
18 pedofili polis operasyonuyla yakalandı Gizli "1 Nisan şakası operasyonu" çocuklarla seks yapmak için buluşan 18 sapığı yakaladı.
6.04.2016 Dünya
Polisten, "155 Polis İmdat arıyor" uyarısı
Polisten, "155 Polis İmdat arıyor" uyarısı Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden, telefon dolandırıcılarının kullandığı yöntemlere ilişkin bilgi verilerek, vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulunuldu.
29.09.2021 Gündem
Putin'in korkunç Türkiye planı
Putin'in korkunç Türkiye planı Rusya Federal Güvenlik Servisi'ne (FSB) yakınlığıyla bilinen 'Your news wire' adlı haber ve istihbarat sitesinde yer alan habere göre FSB, Türkiye ve ABD topraklarında gizli askeri operasyonlar yapmak için Rus Meclisi üyelerine bir öneri raporu sundu...
6.01.2016 Dünya
Savcı Kiraz’ı şehit edenleri azmettiren, İtalya’da yakalandı
Savcı Kiraz’ı şehit edenleri azmettiren, İtalya’da yakalandı Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde DHKP-C’li 2 terörist tarafından şehit edilmesi olayını azmettiren isim İtalya’da yaşayan Erdal Ünal çıktı. Ünal, İtalya’nın antiterör timi DIGOS tarafından eşiyle Paskalya tatili için gittiği otelde yakalandı. Türkiye, iadesi için işlemleri başlattı
29.09.2021 Gündem
Yine zirvedeler!
Yine zirvedeler! Ay Yapım’ın sevilen dizisi Kara Para Aşk’ın kahramanları Elif ile Ömer, bu hafta sosyal medyanın en çok konuşulan çifti oldu...
29.10.2014 Televizyon
Dünya devi onu istiyor!
Dünya devi onu istiyor! Caner Erkin ile Fenerbahçe’nin yolları sezon sonunda ayrılacak gibi görünüyor... 31Mayıs’ta sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu ile şu ana kadar yeniden bir anlaşma sağlanmadı.
28.02.2014 Futbol
ABD’yi korkutan senaryo!
ABD’yi korkutan senaryo! Washington Post’un haberine göre CIA, Suriye’deki muhalifleri eğitmek için bölgede bulunan ajan sayısını artırıyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.