Gizli Görüşme

Gizli Görüşme

Son dakika gizli görüşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli görüşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli görüşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Görüşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli görüşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.261 gizli görüşme haberi bulunmuştur. Tüm gizli görüşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti Ekrem İmamoğlu'nun CHP'yi karıştıran gizli görüşmesinden sonra Kılıçdaroğlu ile ilk yüzleşmesi gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Partide tartışmalara neden olan çevrimiçi toplantıya başkanlık eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı. 4 saat 20 dakika süren toplantı sonrası ilk açıklama geldi.
22.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı Yevgeny Prigojin liderliğindeki Wagner güçlerinin Rostov'da kontrolü sağlaması ve Moskova'ya doğru ilerlemesi ile başlayan kriz Belarus'un arabuluculuğu ile çözüldü. Prigojin'in Rusya'ya döndüğü haberinin yankıları sürerken Kremlin, Putin'in Wagner lideri ile görüştüğünü doğruladı.
10.07.2023 Dünya
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir 'gizli toplantı' iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Genel Başkan olmak isteyen İmamoğlu, 18 ilçe başkanı ile gizli toplantı yaptı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise o başkanları görüşmeye çağırdı, davetine katılmayan ismi görevden aldı.
3.07.2023 Gündem
Macron ve Putin arasındaki gizli görüşme sızdı! Zelenski'ye ağır sözler Rusya'dan tepki...
Macron ve Putin arasındaki gizli görüşme sızdı! Zelenski'ye ağır sözler Rusya'dan tepki... Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı savaş tüm şiddetiyle devam ederken dünya Fransa'dan gelen haberi konuşuyor... Savaşı engellemek için mekik diplomasisi yapan ancak başarısız olan Macron'un Putin ile yaptığı telefon görüşmesi tam kaydı ortaya çıktı. İşte dünyanın gündemine adeta bomba gibi düşen o sözler...
7.07.2022 Dünya
Fenerbahçe'den 'İrfan Can Kahveci' operasyonu! Ali Koç yıldız futbolcu için gece yarısı otelde gizli görüşme yaptı
Fenerbahçe'den 'İrfan Can Kahveci' operasyonu! Ali Koç yıldız futbolcu için gece yarısı otelde gizli görüşme yaptı Devre arası transfer dönemi için çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un gece yarısı operasyonu düzenlediği ortaya çıktı. Koç'un Süper Lig'in en istikrarlı yıldızlarından birini kadroya katmak için Trabzonspor'a tarihi transfer çalımını atacağı belirtildi.
1.01.2022 Fenerbahçe
ABD'den flaş Libya hamlesi! Son şans
ABD'den flaş Libya hamlesi! Son şans ABD'den bir askeri heyetin Libya'da, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'le gizli görüşme yaparak yeni bir ateşkes önerdiği bildirildi.
16.07.2020 Dünya
TBMM’de 9 yıl sonra ilk kez gizli oturum
TBMM’de 9 yıl sonra ilk kez gizli oturum TBMM Genel Kurulu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Bahar Kalkanı harekâtını yürüttüğü İdlib’deki gelişmeleri bugün gizli oturumda görüşecek.
3.03.2020 Siyaset
'Beştepe'ye giden CHP'li iddiası sonrası tartışma büyüyor... Talat Atilla açıklama yaptı
'Beştepe'ye giden CHP'li iddiası sonrası tartışma büyüyor... Talat Atilla açıklama yaptı 'Beştepe'ye giden CHP'li’ iddiasının kaynağı olarak görülen gazeteci Talat Atilla'dan yeni bir açıklama daha yaptı. "Haberi ben yapmalıydım" diyen Talat Atilla, "Haber kaynağımı, medya derimi yüzse, mahkemeler müebbet verse, bana saldıranlar alçaklıkta sınır tanımasa da açıklamayacağım." ifadelerini kullandı. İddialara ilişkin dün hem AK Parti'den hem de CHP'li Muharrem İnce'den açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kendi parti içi rakiplerini zora sokmak için yalan haber üreten, yalan siyasetine sarılan, kumpas kuran bir merkez olduğu ortaya çıktı. Bu merkez en ufak sorumluluk duygusuna sahipse, Cumhurbaşkanımızdan özür dilemelidir. İftira attıkları CHP'li siyasetçilerden af dilemelidir" dedi. İnce ise, "Dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretilmiştir, bunu rakiplerim değil, partideki küçük bir grup üretmiştir" ifadesini kullandı.
25.11.2019 Siyaset
İnce'den "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili çarpıcı açıklama
İnce'den "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili çarpıcı açıklama Muharrem İnce, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddialarıyla ilgili konuşarak, "Sayın genel başkana 11.23'de telefon açtım. 14 dakika sonra geri dönüş yaptı. 8 dakika 19. saniye kendisiyle konuştum. Dedim ki "Burada bir yalan var. Partimiz yara alacak. Yanınıza geleyim. Birlikte görüntü verelim. Hiçbir CHP'li bunu yapmaz. Bir kere bu kişi ben değilim. Gel bu badireyi atlatalım. Parti yara alacak. Kaptan sizsiniz geleyim" dedim. "Tamam haber vereceğim sana dedi" haber falan vermedi." ifadelerini kullandı.
24.11.2019 Siyaset
Bakanlıktan 'IMF ile gizli görüşme' açıklaması: Gerekli uyarılar yapılmıştır
Bakanlıktan 'IMF ile gizli görüşme' açıklaması: Gerekli uyarılar yapılmıştır Hazine ve Maliye Bakanlığından, Uluslararası Para Fonu (IMF) heyetinin CHP ve İyi Parti ile görüşmesine ilişkin, "Gösterilen yapıcı yaklaşım ve yıllardır süregelen teamüller ortadayken IMF heyetinin, Bakanlığımızın bilgisi dışında çeşitli görüşmeler yapması tarafımızca uygun görülmemekte olup, bu hususun tekrar etmemesine yönelik olarak IMF temsilcilerine önümüzdeki dönem için şeffaflığa azami ölçüde dikkat edilmesi yönünde gerekli uyarılar yapılmıştır." açıklaması yapıldı.
23.09.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, "İmamoğlu ve Küçükkaya'nın otelde görüşmesine ilişkin 'Rakibimle yüz yüze, hem de tek başına değil, bütün danışman ekibiyle beraber görüşülüyor olması, gayri ahlaki bir durumdur. Ekrem Bey, siyaseten kabul edilemez bir iş yapmıştır. Bu görüşmeyi yaparak ve bunu da kamuoyundan gizli tutarak gerçekleştirmiş olması, doğrusu kendisinin güvenilirliliği konusunda soru işaretlerini artırmıştır" dedi. İmamoğlu'nu eleştiren Yıldırım, "Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş" diye konuştu.
20.06.2019 Siyaset
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar Ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya'nın İmamoğlu ile otelde buluşması tartışma yarattı. Binali Yıldırım, "Benden esirgenmesi kamuoyunun takdirine" derken,Ekrem İmamoğlu, 'Görüşme gizli değildi' açıklaması yaptı.
19.06.2019 Siyaset
Pervin Buldan, "Adayımız yok diye kimse kaygılanmasın, sizleri temsil edecek arkadaşlarımız olacak" demişti! CHP'nin meclis üyesi adayı, 'Öcalan'a özgürlük' istemiş
Pervin Buldan, "Adayımız yok diye kimse kaygılanmasın, sizleri temsil edecek arkadaşlarımız olacak" demişti! CHP'nin meclis üyesi adayı, 'Öcalan'a özgürlük' istemiş CHP'nin Antalya'daki adayları arasında bulunan Abdülbaki Karaağaç'ın terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının 15'inci yılı nedeniyle Antalya'da düzenlenen eylemde, "Bizler, Abdullah Öcalan'ın derhal özgür bırakılmasını istiyoruz" diye konuşma yaptığı ortaya çıktı.
15.03.2019 Gündem
'ABD hezimete uğradı'
'ABD hezimete uğradı' 11 Eylül saldırılarının ardından 136 ülkenin desteğiyle Afganistan'a giren ABD, 18 yıl sonra bölgeden çıkmak için artık kendi hasımlarının da eline bakıyor.
14.03.2019 Dünya
Kanada ve Kuzey Kore arasında gizli görüşme!
Kanada ve Kuzey Kore arasında gizli görüşme! Kuzey Kore Cumhuriyeti'nden bir heyetin, eylülde Kanada'nın başkenti Ottawa'ya gelerek iki gün boyunca Kanadalı yetkililerle görüştüğü ortaya çıktı
9.01.2019 Dünya
Flaş iddia! Gizlice görüştüler
Flaş iddia! Gizlice görüştüler İran ve ABD'li diplomatların Yemen'deki krizle ilgili Londra'da gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.
22.12.2018 Dünya
Netanyahu'dan Sisi'ye övgü
Netanyahu'dan Sisi'ye övgü Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'yle görüşen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Mısır'ın "Ortadoğu'daki rolü ve terörle mücadele çabalarını" takdir etti.
27.09.2018 Dünya
Netanyahu ile Sisi'nin gizlice görüştüğü iddiası
Netanyahu ile Sisi'nin gizlice görüştüğü iddiası İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile başkent Kahire'de "gizli" görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.
14.08.2018 Dünya
Gizli görüşme ortaya çıktı! Pogba...
Gizli görüşme ortaya çıktı! Pogba... Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra tatilini sürdüren Paul Pogba'nın Los Angeles'ta buluştuğu kişi ortalığı karıştırdı.
2.08.2018 Futbol
İtalya, Esad'ın 'beynini' özel uçakla getirtmiş!
İtalya, Esad'ın 'beynini' özel uçakla getirtmiş! Avrupa Anayasa ve İnsan Hakları Merkezi (ECCHR), Avrupa Komisyonu'na İtalya hakkında suç duyurusunda bulundu. Gerekçe, yılın ilk aylarında dönemin İtalyan yetkililerin Suriye istihbarat ve güvenlik kurumlarının başındaki Ali Memlük'ü ağırlayarak gizli görüşme yapması.
30.06.2018 Dünya
Meclis’te ‘çözüm komisyonu’ vaadi!
Meclis’te ‘çözüm komisyonu’ vaadi! Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Van mitinginde Kürt sorunuyla ilgili, “Çözüm yeri TBMM’dir, orada temsil edilen siyasi partiler aldıkları oya, milletvekili sayısına bakmadan eşit üyeyle komisyon kuracağız. TRT kanallarından birini bu soruna tahsis edeceğiz” dedi
4.06.2018 Siyaset
Gizli görüşme! Uçaktan o lider çıktı
Gizli görüşme! Uçaktan o lider çıktı Çin resmi haber ajansı Xinhua, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüştüğünü duyurdu. Çin'e inen Kuzey Kore havayolu şirketi Air Koryo'ya ait uçaktaki gizemli yolcu merak ediliyordu.
8.05.2018 Dünya
Kuzey Kore'nin uluslararası nükleer denetimi kabul ettiği iddiası
Kuzey Kore'nin uluslararası nükleer denetimi kabul ettiği iddiası Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un ABD Dışişleri Bakanlığına aday gösterilen CIA Başkanı Mike Pompeo ile bu ay başında yaptığı görüşmede nükleer programını uluslararası denetime açma sözü verdiği iddia edildi.
24.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Görüşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli görüşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.