Gizli Belgeler

Gizli Belgeler

Son dakika gizli belgeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli belgeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli belgeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Belgeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli belgeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 858 gizli belgeler haberi bulunmuştur. Tüm gizli belgeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'de kaybettiği başkanlık seçimlerinin sonucuna müdahale etmekle suçlandığı davanın ilk duruşması kapsamında hakim karşısına çıktı. Trump, son 4 ay içinde farklı davalar kapsamında 3’üncü kez hakim karşısına çıkmış oldu.
3.08.2023 Dünya
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak ABD’de gizli belgeleri saklamakla suçlanan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın duruşması 20 Mayıs 2024’te başlayacak.
21.07.2023 Dünya
ABD’nin eski Başkanı Trump yeni bir soruşturmanın hedefinde
ABD’nin eski Başkanı Trump yeni bir soruşturmanın hedefinde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'deki başkanlık seçimlerinin sonuçlarına itiraz girişimleri ve 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili yürütülen federal soruşturmanın hedefi olduğunu paylaştı.
18.07.2023 Dünya
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
Putin'e sabotaj! 'Gizli' belgeler sızdırıldı, Türkiye detayı ortaya çıktı
Putin'e sabotaj! 'Gizli' belgeler sızdırıldı, Türkiye detayı ortaya çıktı Pentagon’un “gizli” ve “çok gizli” belgelerini sosyal medyadan sızdırdığı belirlenen şüpheli Teixeire, dün mahkemeye çıkarılırken, istihbarat toplayan ekiplerle yakın çalıştığı ortaya çıktı. Belgelerde Putin'le ilgili dikkat çeken bilgiler de yer aldı.
15.04.2023 Dünya
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın yardımcısı Mike Pence’in evinde geçtiğimiz hafta gizli belgeler bulunduğu ve belgelerin Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) teslim edildiği bildirildi.
24.01.2023 Dünya
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek? ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemden kalma "gizli belgeler" bulunmasına tepki göstererek, “FBI, Joe Biden'ın birçok evine, hatta belki de Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?” dedi.
10.01.2023 Dünya
ABD Adalet Bakanı, Trump'ı soruşturması için özel uzman atadı
ABD Adalet Bakanı, Trump'ı soruşturması için özel uzman atadı ABD Adalet Bakanı Merrick Garland, eski Başkan Donald Trump ile ilgili "gizli belgeler" ve "6 Ocak Kongre baskını" soruşturmalarını yürütmek üzere özel uzman atadı.
18.11.2022 Dünya
Trump'ın evinden ocak ayında da en az 700 sayfa "gizli belge" çıkmış
Trump'ın evinden ocak ayında da en az 700 sayfa "gizli belge" çıkmış ABD Ulusal Arşivleri Vekili Debra Steidel Wall tarafından ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın avukatı Evan Corcoran'a gönderilen 10 Mayıs tarihli mektupta, geçtiğimiz ocak ayında Trump'ın Florida'daki evinden alınan belgeler arasında en az 700 sayfa "gizli belge" olduğu aktarıldı.
23.08.2022 Dünya
FBI açıkladı: Trump'ın evinde 'çok gizli' belgeler ele geçirildi!
FBI açıkladı: Trump'ın evinde 'çok gizli' belgeler ele geçirildi! FBI tarafından yapılan açıklamada, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evine yapılan baskında 'çok gizli' belgeler ele geçirildiği bildirildi. Öte yandan ABD Adalet Bakanı Merrick Garland, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki mülkünün FBI tarafından aranması kararını şahsen onayladığını ve bunun kamuoyu yararı için paylaşıldığını açıkladı.
12.08.2022 Dünya
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı ABD Adalet Bakanlığı, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) 11 Eylül saldırılarının Suudi Arabistan'la olası bağlantısını araştırdığı yüzlerce sayfa yeni gizli belgeyi açıkladı.
4.11.2021 Dünya
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu!
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu! İngiltere'de bir otobüs durağında, İngiliz ordusuyla ilgili ayrıntı bilgilerin ve Afganistan'da olası bir İngiliz askeri varlığına ilişkin planların yer aldığı Savunma Bakanlığına ait gizli belgeler bulundu.
27.06.2021 Dünya
Gizli belgeler otobüs durağında bulundu
Gizli belgeler otobüs durağında bulundu İngiliz savaş gemisi HMS Defender ve İngiliz ordusuna ait gizli olarak sınıflandırılmış belgeler, Londra'nın güneyindeki Kent bölgesinde bir otobüs durağında bulundu.
27.06.2021 Dünya
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler...
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler... İtalya'da para karşılığı bazı gizli bilgileri Rusya'ya sızdırırken yakalanan İtalyan subay Walter Biot, sorgusunda konuşmadı ve cezaevine gönderildi.
1.04.2021 Dünya
Devletin kritik belgeleri internetsiz bilgisayarda hazırlanacak
Devletin kritik belgeleri internetsiz bilgisayarda hazırlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan düzenlemeyle devlette artık tüm yazışmalar dijital ortamda yapılacak. Devletin ‘gizli ve çok gizli’ belgeleri internet olmayan bilgisayarlarda hazırlanacak, çift zarfa konulacak ve kırmızı ‘Z’ kodu kullanılacak.
11.06.2020 Gündem
Gizli belgeler basına sızdı! İngiltere olası salgına karşı 1 yıl önce uyarıldı
Gizli belgeler basına sızdı! İngiltere olası salgına karşı 1 yıl önce uyarıldı Küresel tehdit haline gelen corona virüs salgını ile ilgili Guardian gazetesinden korkunç bir iddia geldi. Edinilen son dakika habere göre, İngiltere'nin olası bir salgın konusunda bir yıl önce uyarıldığı iddia edildi. Gazeteye sızan belgelerde İngiliz bakanların, büyük ekonomik ve sosyal sonuçları olacak olası bir virüs için hazırlıklı olması konusunda uyarıldığı iddia edildi. Sızdırılan belgelerde virüse karşı nasıl önlem alınacağı konusunda bilgilere de yer verilmiş. İşte basına sızan o belgelerin detayları...
25.04.2020 Corona Virüsü
Gizli belgeler ortaya çıktı! Corona virüsü...
Gizli belgeler ortaya çıktı! Corona virüsü... Gelen son dakika haberine göre corona virüsü dünyaya diz çöktürmeye devam ediyor. Çin, corona virüsü salgınının politize edilmesini ve "Çin virüsü" olarak adlandırılmasını eleştirirken orataya çıkan bir belge dünya gündemine oturdu. Bundan tam bir yıl öncesine ait olan FBI raporu, tam anlamıyla infial yarattı.
1.04.2020 Dünya
Gizli belgeler yayınlandı! 18 yıllık hezimet...
Gizli belgeler yayınlandı! 18 yıllık hezimet... Amerikan medyasına sızdırılan gizli belgeler, ABD'nin üst düzey yetkililerinin Afganistan'aki savaş hakkındaki gerçekleri gizledikleri, farklı bir tablo çizerek ülkedeki 18 yıllık savaşın artık kazanılamayacağı gerçeğini çarpıttıkları ortaya çıktı.
9.12.2019 Dünya
Detaylar ortaya çıktı! Gizli belgeler sızdı
Detaylar ortaya çıktı! Gizli belgeler sızdı Çin hükümetinin basına sızan gizli belgeleri, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde bulunan tartışmalı kamplardaki işleyişi ve baskıyı ortaya koydu.
24.11.2019 Dünya
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı ABD basını İran'ın Irak'taki "siyasi hegemonyası"yla ilgili gizli belgeleri yayınladı. 700 sayfalık belgelerde yer alan iddialarla yer yerinden oynayacak...
18.11.2019 Dünya
Gizli belgeler yayımlandı! İsrail, ABD'nin vurmasından korkmuş!
Gizli belgeler yayımlandı! İsrail, ABD'nin vurmasından korkmuş! İsrail Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Dan Tolkowsky'nin, Washington-Tel Aviv hattında yaşanan 1963’teki gerginlik nedeniyle dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy’nin, İsrail’e ait Dimona Nükleer Tesisi'nin bombalanması emrini vermesinden endişe duyduğu ortaya çıktı.
3.05.2019 Dünya
ABD'ye şok! 'Parayı ödemezseniz 11 Eylül'ü açıklarız'
ABD'ye şok! 'Parayı ödemezseniz 11 Eylül'ü açıklarız' Kendilerine 'The Dark Overlord' ismini veren uluslararası hacker grubu, ellerinde 11 Eylül 2001'de ABD'nin Dünya Ticaret Merkezi'nin ikiz kulelerine ve Washington’daki Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) düzenlenen eş zamanlı saldırılara ait yayınlanmamış dosyalar olduğunu açıkladı. Grup, kendilerine bitcoin cinsinden fidye ödenmemesi halinde belgeleri yayımlayacaklarını belirtti.
3.01.2019 Dünya
CIA, okyanusun altında saklıyor! Sırrı ortaya çıktı!
CIA, okyanusun altında saklıyor! Sırrı ortaya çıktı! Hughes Glomar Explorer adlı keşif gemisi, 1974 yılının yazında ABD'nin California eyaletindeki Long Beach sahilinden Pasifik Okyanusu'na yolculuğuna başladı.
26.12.2018 Dünya
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...'
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...' ABD'nin dönemin İstanbul başkonsolosu Robert Houghton, 12 Eylül 1980'deki askeri darbeden iki hafta sonra yolladığı gizli diplomatik notta iş dünyasının birçok üyesinin "terör ve belirsizlik ortamının" geçmiş olmasından dolayı "neredeyse havalara uçtuklarını" yazıyor.
13.09.2018 Dünya
‘Eski kedicik’ Adnan Oktar’ın kardeşinden şikayetçi oldu
‘Eski kedicik’ Adnan Oktar’ın kardeşinden şikayetçi oldu Adnan Oktar grubundan 2017 yılında ayrılan Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın kardeşi Kenan Oktar hakkında şikayetçi oldu. Savcılığa ifade veren Özgül, Kenan Oktar’ın kendisinin İngiliz ajanı olduğunu iddia ettiğini söyledi.
31.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Belgeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli belgeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.